- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Elindult nekem is PS4-en a preload.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
v!ct0y
veterán
PC-re csak a battleneten lehet megvenni?
-
Laby
őstag
válasz venom8888 #1884 üzenetére
Miből állna elolvasni azt amiről beszélgetünk folyamatosan? Meglehetősen idegesítő, hogy minden nap írsz, de nem olvasol semmit körülötted, hanem felteszel ilyen ügyefogyott kérdéseket amit pár kommenttel feljebb csomószor megbeszéltünk.
Attól hogy tippeim szerint kb. 12-14 éves vagy még használhatnád a fórumot értelmesen.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
KaitouP
nagyúr
válasz Corpuscle #1876 üzenetére
Így van, bekerült az összefoglalóba is, de kimásolom nektek, íme:
VII. A megújult rank rendszer működése (Enlisted/Officer Ranks)
A minap hivatalos információ érkezett az Activision háza tájáról, miszerint egy teljesen új fejlődési rendszer debütál a Call of Duty: Modern Warfare -ben. Hosszú-hosszú évek során megszokhattuk a "prestige system" jelenlétét, főleg a korábbi részek multiplayer módjában. Ez a gyakorlatban a következőképp működött: a játékos a legalacsonyabb szinttől tornászta fel magát tapasztalati (XP/EXP) pontok gyűjtésével az aktuális legmagasabb szintig, majd döntés elé állította a játék: maradhatott a legmagasabb elért szinten, melyen állva minden feloldható fegyvert, és egyéb kiegészítőt megszerezve játszhatott tovább, vagy vállalhatta, hogy elkezdi újra ezt a fejlődési ciklust, mindent újra feloldva, cserébe bónuszként a játék egy újabb fegyver loadout slottal, vagy örökös feloldást ajánló tokennel jutalmazta a játékost, természetesen az adott résztől függően.
Ez viszont idén először megszűnik, a prestige system, mint olyan, nincs többé a játékban.Az új rendszert a mai nap részletesen bemutatta az Activision Blog. Kétfajta rank rendszer alkot egy kerek egészet a játékban, ezeket a következőképp hívják: Enlisted illetve Officer Ranks.
55 Enlisted szint lesz a játékban, minden egyes szint felold egy újabb jutalmat. A játékos értelemszerűen Private (Level 1) szinten kezd. Ekkor 3 alapértelmezett loadout, és limitált számú Killstreak és Field Upgrade áll rendelkezésére. Elérve a Private IV (Level 4) szintet a játékos már személyre szabhatja fegyverarzenálját. Ezt követően a játékos további tapasztalati pontokat gyűjt:
// Multiplayer meccseket illetve Special Ops küldetéseket játszva (Operations & Missions)
// Daily Challenge-ek teljesítésével
// Challenge Missions-k teljesítésével
// Camo Challenge-k teljesítésével
// Az Officier Ranks feloldásával további Officer Rank Challenge-k teljesítévelAmint a játékos eléri a Command Sergeant Major V (Rank 55) szintet, ezt a fejlődési ciklust befejezi, és nem fejlődik tovább, valamint nem prestige-el.
Helyette inkább a játék megnyitja számára az Officer Ranks fejlődési rendszert. Az Officer Ranks rendszer a következő módon néz ki: a játékos az 55. Enlisted szint után automatikusan megkezdi a Officer Ranks lépcsőin való fejlődést. Ez további 100 szintet jelent, de nagyon fontos megjegyezni, hogy ezek SZEZONÁLISAK, avagy ha az adott szezon befejeződik, akkor a folyamat újraindul, nullázódik, avagy újra Officer Ranks 1-es szintre kerül.
Az Officer Ranks rendszer minden különböző szinten egyedi jutalmakat kínál a játékosoknak, beleértve kozmetikai eszköznek betudható fegyver variánsokat is. Amint a játékos megkezdi fejlődését ebben a rendszerben, rögtön 1-es szinten kap egy kozmetikai "Weapon Blueprint"-et.
// A játékos ebben a rendszerben is tapasztalati pontok (XP/EXP) segítségével fejlődik
// A játékos minden szintlépésnél felold egy speciális "Officer Challange"-t, melyek az a sima Daily Challenge-khez hasonlóan ugyanúgy XP -t adnak, illetve egy ún. különleges "Seasonal Ribbon"-t
// 10 ilyen ribbon összegyűjtésével a játékos kap egy különleges "Season Emblem"-et, melyet további 10 ribbon összegyűjtésével fejlődik. 100 ribbon összegyűjtésével a játékos felold egy animált emblémát, mely az adott szezon legmagasabb eredménye elérésének bizonyítékául szolgál.
// Elérve a maximum szintet, a játékos további kozmetikai fegyver tervrajzra számíthat jutalmul
// Mindez már a játék indulásakor elérhető leszA fegyvereknek a Beta teszt során látottak alapján külön szintjeik vannak, ezeket úgy tudja fejleszteni a játékos, hogy használja azt, és megöli az ellenfeleket vele. Fegyverenként átlag 50 elérhető kiegészítő illetve több mint 100 elérhető festésért dolgozhatunk, így jutalomban nem lesz hiány.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
venom8888
őstag
Es nem tudom meg elo tolteni sem.
-
venom8888
őstag
Operator Enhanced Edition£35.00 Operator Edition£20.00
Ezek mik? En az 50 Fontosat vettem meg. Ami a Standard Edition £49.99 Miben kulonbozik a tobbi? csak van akkor olcson vagy mik ezek az olcso valtozatok?
-
venom8888
őstag
válasz SH4D0W2011 #1881 üzenetére
Na hat azok elegek lesznek boven, amig jon a tobbbi.
-
venom8888
őstag
Remelem eresztik majd a Mapokat rendesen, menyi mappal fog indulni?
-
lacus83
senior tag
-
dombi81
senior tag
Multiplayer Trailer 4K: [link]
-
Acheron
őstag
Ez így van, kb egy év az átfutási idő. A BO IIII -re közel egy évig lestem, lesz -e akcióban, de kb egy hónapja engedték le az árát 18k -ról 10k -ra (zsákolva), szóval a COD részek igencsak tartják az árukat.
A mostani széria mindent hoz, amit már évek óta várok egy COD -tól, így ezt most előrendelve, csőre töltve figyel (még hét nap, arossebb, jajjdevárom ... )
Btw: Ha jól értem a COD pontok a játékkal is nyerhetők, de a level 3 előrendelés 3000 pontot tartalmaz. Szerintetek milyen hasznos dolog nyerhető 3000 COD point -ból, ami miatt érdemes lenne upgrade -elni a megrendelést 20 EUR -ért? -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
92 GB-os update jött boxra. o.O Hollly shiii. (132GB-ot ír összesennek, de megnézem hogy mit ír ki, ha lejött a frissítés)
(#1858) Con Troll
Nem, ez a PC-s rajt csak.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Üdv. Pénzt lekapta a játék miatt. Visszaszamlalas indul. Nagyon város már.
-
duronx
senior tag
válasz SH4D0W2011 #1856 üzenetére
köszi
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
-
duronx
senior tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy tudna e valaki segíteni rtx kupon aktiválásban?
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
venom8888
őstag
1-2 ezer ft er nem varok heteket, szerintem nem lesz olcsobb,csak valoban honapok mulva, hat tudod ki var addig vele, nezzem a hireket, uj map jott, uj fegyver , uj karakterek st, en meg ulok a gep elott es varom mikor lesz 5.000 ft al olcsobbb. Faszomat azt Csutortokon veszem meg, jovoheten.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Most ha már a multiplayer és Spec-Ops elnevezéseket sem magyarosítom le (mert szerintem nem hangzik túl jól, főleg az utóbbi), ezért maradt angolul is a campaign, de ha jobban tetszik, átírom Story-ra.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Csokishurka
őstag
Javaslom megvárni a Black Friday-t. November 29. Mindig akcióz a blizzard, nem olyan durván fogják (BO4-ből kiindulva) de egy 5-10€ lehet fogni rajta.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
venom8888
őstag
En nem varok, meg veszem dragan. Ugy sem lesz olcsobb par honapig. Addig meg,nem birom ki:)
-
ProEvoFan
nagyúr
Béta alatt próbálta valaki ps4en egérrel játszani?
Milyen volt az irányítás?Mintha PCn játszanál? -
KaitouP
nagyúr
Köszönöm!
-
lacus83
senior tag
-
lacus83
senior tag
válasz KaitouP #1827 üzenetére
Most akkor kajak komoly hogy 25 előtt nem lehet instalálni?De előtölteni sem mint pl a Steam rendszerben?Ezt csak azért kérdezem mert itt falu helyen mire az lejön lesz 27.ike
Csóri RTX es kód azért?[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
KaitouP
nagyúr
FELHÍVÁS: Lassan elkészül a téma összefoglaló is, ha most lenyitjátok, látjátok hogy egy több topikban is alkalmazott tartalomjegyzékes megoldást láttam hasznosnak, mindenkinek egy kattintásra lesz a válasz ahelyett, hogy akár több sort görgessen le.
A lényeg, hogy arra gondoltam, lehetne készíteni egy Prohardveres játékoslistát, amiben aki akar, szerepelhet, így akár könnyebben találhattok "helyi" játékostársat. Ehhez arra kérem a vállalkozó szelleműeket, hogy írjátok meg a játékban használt nickneveteket, és azt, hogy melyik platformon játszotok. A listát bármikor lehet bővíteni, így az se gond, ha valaki később szeretne bekerülni.
-
KaitouP
nagyúr
HIVATALOS: a megjelenés utáni fegyverek is a játékmenetben való haladás során lesznek elérhetőek: [link]
- Bemutatnak egy új Battle Pass rendszert a loot box rendszer helyett
- Minden olyan játékelem, ami hatással lehet a játék egyensúlyára, bárki számára elérhető lesz, csak úgy, hogy játszik a játékkal
- Lesz egy ingyenes és egy prémium Battle Pass vonal is
- Azok a kiegészítők, melyek hatással vannak a játékmenetre, bárki számára elérhetőek lesznek
- A Battle Pass és az in-game store csak olyan kozmetikai elemeket fog tartalmazni, melynek nincs hatása a játékmenetre
- A Battle Pass rendszerben most először CoD Points -okat is szerezhetünk, melyeket korábban csak valós pénzért lehetett megvásárolni
- A Battle Pass rendszer NEM lesz induláskor elérhető, ennek oka az, hogy a fejlesztők szeretnék hogy MINDENKINEK nagyszerű "day one" élményt nyújtsanak, és hogy mindenkinek esélye legyen arra, hogy megszerezze a rá váró jutalmakat
- A Battle Pass rendszer valamikor az év vége felé kerül a játékba
- Az új rendszer a Modern Warfare-ben debütál, de nagy eséllyel a további, jövőben megjelenő részekben is ezt fogják használni.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
A játék digitális verzióját előrendelő játékosok PS4 -en is megkezdhetik az előtöltést: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Írtam a Mountain Dew forgalmazójának, hogy itthon is elérhető lesz-e a promóció: nem, itthon nem kerülnek forgalomba.
-
Kicsimix
őstag
PS4-en egy jelenleg még 6 tagú (MW) csapat szívesen felkarolja a magányos játékosokat
Többen vagyunk de csak ennyien vettük meg az MW-t. Több játékkal is játszunk lehet velünk hosszútávon is tervezni . ~20an vagyunk amúgy kb, családias hangulat, messenger, mikrofon ON.Ha valakinek van kedve joinolni akkor dobjon PÜ-t!
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
venom8888
őstag
Van esely arra uogy a jatek nem 55 euro legyen,hanem a szokasos 40? Vagy nincs es vegyem meg a kliensbol?
-
ЯΞD
senior tag
Visszatalálós hsz. Üdv MW2 után itt az ideje, hogy visszatérjek én is
-
Corpuscle
őstag
Engem az zavart meg, hogy általában van maga a játék és külön-külön skin, egyéb dlc stb. Itt 5-15 GB-nyi "pack"-ra van szeletelve a játék. És amit te is írsz. [link] Ezek közül csak a pack-ok kerültek letöltésre (az általam korábban is említett 4db pack), a játék külön van jelezve.
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Varjatok, mar jatszhato a jatek?
-
KaitouP
nagyúr
Xbox One -on már előtölthető a Modern Warfare!
-
Laby
őstag
Azt én is imádtam, sajnálom hogy itt nem lesz hasonló. Viszont WW2-ben is ha nem TDM volt akkor a feladatért több pont járt. KC cédula gyűjtés, DOM pontok foglalása...stb.
(#1799) LorenzoHUN
Ebből látszik, hogy milyen nehéz olyan játékot csinálni ami mindenkinek jó. Én pont ezeket szerettem, a Prestige megoldást is, élveztem a fegyvereket megszerezni, egyesével kimaxolni őket, tök jól lekötött. Az egyedüli amit rühelltem, minden prestige után egyesével belőni a divízió és fegyverek kiosztását.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!