- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
válasz
Tomko78 #1298 üzenetére
De Mondom normalon is 164, High on, 138 de ott be is akadozik valami miatt, lhet a cpu oda mar keves. Csak vannak hitetlenek hogy nekem anyi az fps em,es bizonyitani szerettem volna az igazam, soha nem hantazok,es mindig bizonyitom is az igazam,ez nem csak itt,a valo eletben is. Be allitottam mindent Ultrara,minden Enabled maxon. igy is 120-160 kozott ugral.Tehat a jatek eleg szeppen van optimalizalva,es ez csak Beta,ha a vegleges verzio is legalabb ilyen jol lesz optimalizalva, akkor tuti megveszem.
-
venom8888
őstag
fotozd mar ki azt a csuszkat legyszi,meg nezem. Es milyen beallitasokon tolod, Low minden, es minden le van veve,vagy minden max? Mert ha en leveszek midnent Low-ra, fel kell vennem a monitor felbontasat 165Hz-re ,mert kb ott mozog az FPS em is. Minden ultran akkor 120 fps em van .
-
mettek
addikt
válasz
venom8888 #1274 üzenetére
Az érdekes akkor mert én is 1440p-ben jatszom 2080super kártyával és olyan 120-130fps-em van.
Hozzáteszem a menüben a felbontásnak van egy csúszkája és az nálam alapból alacsonyan volt tehát hiába volt 1440p-re állítva csak fhd-ban renderelt. Ezt fel kellett húzni 100%-ra. Nézd meg te is hogy ez q csúszka hogy áll.
-
venom8888
őstag
A tavolba az epuletek grafikaja meg ugy minden olyan homalyosas, azt mivel kell kiellesiteni?
-
duronx
senior tag
Meddig tart a beta? köszi
-
-
KaitouP
nagyúr
Day 3 Recap: [link]
-
venom8888
őstag
Ugy belejottem a jatekba hogy kb az oszes korben en vagyok az elso,20+ killel.
-
KaitouP
nagyúr
Ha nem paywall mögé rakják az érdemi megszerezhető tartalmat (mint a Black Ops 4-ben), hanem csak kozmetikai eszközök szerezhetők a ládákból, akkor nincs semmi baj velük.
De nem tudjuk hogy mi szerezhető majd belőlük, szóval ezért előre siránkozni felesleges. Túl van pörgetve a téma.
-
soo277
őstag
Bocsi ha volt már
[link] jonnek_a_lootboxok -
szepsy
senior tag
Hali!
Steamen nem lesz elérhető a játék?
Legtöbb játékom ott van azért szeretném ott előrendelni... -
válasz
BullKoxa #1246 üzenetére
szia! Én 1440 P n játszom az adatlapomon lévő konfiggal.( RTX 2060 +I7-8700)
Én teljesen le szoktam butítani a grafikát online lövöldékben. nekem így van meg a 105-110 FPS, szerencsére megy a freesync mellé)Az az érdekes, hogy ha mindent maxra teszek( illetve majdnem mindent)n akkor is 90 körül megy. szóval ja ez ennyit tud 1440P ben egyenlőre, majd aztán meglátjuk, ez még béta. -
Laby
őstag
Ez a War mód nekem egyelőre nem jön be. Hozzáteszem, hogy nem is találom a ritmust úgy mint a kisebb játékmódokkal, ezért biztos az is visszavesz az élményből, de nem tudom hova rakni ezt az egészet. Fejetlen rohangálásnak tűnik egyelőre, bárhol kinézek egyszerre 30 helyről rám látnak, nincsenek jó helyek. Vagy csak én nem találtam még rájuk.
A CoD WW2-ben lévő WAR mód nekem sokkal sokkal jobban átjön. Amikor lépésenként kellett előre haladni, és csinálni az adott szakasz küldetéseit.
Ez a nagy Domination jellegű dolog egyelőre nem jön át, de ez szubjektív. -
soo277
őstag
válasz
birorichard #1261 üzenetére
Nekem is ,meg remélem nem lesz BR mod
-
soo277
őstag
válasz
birorichard #1259 üzenetére
Nekem is bejövös ,de azért van mit javítgani rajta
-
birorichard
őstag
Hat ez a ground war elkepesztoen jo lett, nem gondoltam volna h a bf4 utan legkozelebb egy codban fogok egy jot bf-ezni? Azt lehet tudni h hany map lesz a jatekmodhoz?
-
Tomko78
őstag
válasz
shotika #1251 üzenetére
Na ja de ahoz képest , hogy béta és tudjuk minden rész milyen nehezen indul ez ahoz képest nagyon jól muzsikál 😁 először meg is lepett hogy ilyen jól fut a gépen , sebzést is nagyon jól eltalálták , anno COD bo4 az elején be kellett látnom az a játék egy katasztrófa , de ezt az mw nagyon jól eltalálták 😉
-
[link] Shroud-nak megy nagyban is
Jobb nem előre menetelni és meghalni
-
CoD WWII volt a csúcs ott nagyon ráfeküdtek a grafikára de hát az intro videók [link] is mozifilm minőségűek lettek de ez az új rész inkább kicsit visszaesésnek tűnik.
Lehet még csak béta és beetető hogy nincs más csak high meg sok dolgot vissza vettek minél többen tudják "kipróbálni" megvenniRebornál a cod WWII de BFV is terheli a procit mert valami érdekes módon olyan mintha repítené a karaktert valami gyors teleporttal egyik pontról a másikra és ez miatt beesik az fps
-
Hát ahogy látom legtöbben konstatáljuk 64fős akkor inkább bf maradjon a cod amúgy se ebben erős, mert sokkal jobb okosan kigondolt pályákat terveznek kicsiben ahol viszont kevésbé lehet kempingezni a gyors reborn miatt
-
shotika
őstag
válasz
Tomko78 #1243 üzenetére
Ha tesztet kéne írnom róla, vszeg csak ennyi lenne: fasza játék
Nekem egyből ráállt a kezem a picit más gunplayre, és végre tényleg mintha más engine alatt futna a cucc, sokkal jobban is fut nekem, mint az előző pár rész (és most nem is az FPS értékekre gondolok, hanem dinamikusabb lett, élvezetesebb irányítani - néha, amikor respawnolok, akkor megakad egy pillanatra, illetve a dobozokra való felmászás még nem az igazi, de ettől függetlenül teljesen rendben van.
Aki viszont eddig se csipázta a codot, az ettől se fogja. -
lowzor
veterán
válasz
jozefgucci1 #1244 üzenetére
A BF4 utáni BF-ek számomra egyenesen a vállalhatatlan kategóriát képviselik.
A következőnél remélhetőleg ők is gurítanak egy normálisat, legalább egy BF4 szintűt. -
KaitouP
nagyúr
Day 3 Update: [link]
Level Cap: 30-ra növelve.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Két külön kategóriát képvisel a játék továbbra is az fps játékok műfaján belül, totál felesleges összehasonlítani a kettőt.
-
BullKoxa
őstag
Nekem a 431.36 -s Nv driver van fent ! 2K-ban , G-Sync GTX1080 elég rosszul fut, és vannak akadások is . Másnál is ilyen a játék .( PL: BFV , 110 Fps-l megy ) , ez meg 80-90 ,kb csak az épületekben van 100 körül.
A másik meg az,hogy elvileg a Schift-l fut , de nem mindig fut vele valamikor 2x kell nyomni, egy hónapos ajánlott mechanikus billentyűzet . Na meg a jobb klikk az egérrel - az meg mintha be lenne szívva az ember olyan érzésem van, olyan lassan céloz az ember.
Másnál is meg meg akad a kép?Ki milyen beállításokkal játszik akinek hasonló gépe van mint nekem?
-
dombi81
senior tag
válasz
Ezt a játékot az fogja megvenni aki szeret vele játszani, de nem kocajátékos szinten.
-
Ez a 32v32 iszonyat dara itt nem is nagyon lehet taktikázni , mert valaki úgy is oldalba-hátba lő
A grafika jobb lett végre ,de hát 2019-van szóval már ez nagyon érett. A járművek -robbanás hát nem egy BF az biztos ,de hát ez csak egy Cod . Biztosan nem veszem meg .
-
SQX_Barto
addikt
válasz
dombi81 #1238 üzenetére
Az aimnal atallitod hold-rol toggle-re
Option -> Weapon -> Aim Down Sight Behavior
Nekem is kb elso dolgom volt megkeresni, mert jobban szeretem azt.Szerk.: a vicces, hogy nem erzem, hogy annyira kellene nekem ez a jatek, a beta se kotott le, jatszottam vagy ket meccset.
Felraktam a MoH Warfightert, a singlet meg ugysem vittem vegig regen. -
shotika
őstag
Na, én is eljutottam végre a bétára, 3 perc után én azt mondtam, hogy ez nekem kötelező vétel lesz. A játékmenet fluid, grafika fasza (és egész jól fut), gunplay adja (4. meccsen megvolt egy 11-es killstreak
)
-
Mizol29
senior tag
Nekem egyfolytában Fatal errort dob a játék. Ezzel találkozott már valaki? Ötlet?
-
venom8888
őstag
Nekem a war modban akadozik a game,olyan mint ha az eger nem erne hozza neha az egerpadhoz. SIma jatekmodban,megy mint a villam.
-
Balage195
csendes tag
Sziasztok
Valakinek ötlet?
Be se enged a játék töltőképernyő után kidob Server Dissconect-tel -
huby80
senior tag
Valakinek pc-n sikerült az ADS mouse sensitivity lejebb venni? akármit álltok ugyanz
-
Acheron
őstag
Még hajnalban próbáltam a Ground War módot, leginkább esés - kelés volt részemről, nagyon rosszul ment, nem sikerült ráérezni (igaz, négy - fél öt körül már nagyon nem voltam friss, de szerintem ugyanígy aláztak volna éberebben is) Nagyon más (nekem), mint a megszokott TDM, Dom és egyéb módok. A járművek valóban furcsán irányíthatók, erősen megszokás igényes. Néha olyan érzésem volt, hogy a fegyvereim nem sebeznek - pl egy könnyű páncélossal keresztülmentem a pályán, buzgón durogtattam az ellenfélre, közvetlenül mellettük robbantak a lövedékek - és egy kill sem jött össze (végül kilőttek). Az M4A1 -el többször közvetlen közelről soroztam meg egy - egy komát, láttam, hallottam a találatokat - de vagy megfordult és lelőtt, vagy más terített le ez idő alatt. Egyedül a Sniperrel tudtam lehozni néhány killt, de mivel nagy volt a nyüzsgés, azzal meg elég hamar kiszedtek mindenhonnan. Szóval egyelőre igen gyengének érzem magam ezen tudományban - meglátjuk, sikerül - e megbarátkozni vele.
Attól tartok, ma nem lesz időm próbálgatni (családi program), bár nehéz lesz ellenállni, ha éjjel hazaérek. -
dombi81
senior tag
Nem is tudtam, hogy Open Beta van. Szerintem a játék telitalálat, egyelőre én így érzem.
-
pandras83
őstag
1 óra játék után röviden: stílustalan, idióta fos az egész ground war, végig az az érzésem volt mintha egy battlefield 3-4 paródiában lennék. Nevetséges a time to kill, idétlenek a járművek. Recoil szintén vicc. Vegye csak akinek ez kell, a dice hátha visszatér egy normális, modern battlefield-del, bár ez a szintén vicc bfv után aligha lehetséges.
-
mettek
addikt
Nekem az alaplapi hang recseg és megakasztja a játékot. Most átváltottam külső hangkártyára így nincs gond. Ez windows probléma lehet?
-
venom8888
őstag
válasz
BerserkGuts #1204 üzenetére
az a neve hogy film efekt az optionsban?
-
BullKoxa
őstag
Halloho! Ez a játékot csak a Blizzard oldaláról lehet szedni???
-
KaitouP
nagyúr
32v32 Ground War tapasztalataim (PS4 Pro)
- Teljesen más mint a Battlefield által nyújtott nagy csaták, senki ne várja ugyan azt
- Fura a járműkezelés
- Annyira nem nagy a map
- A bullet drop fogalmát nem ismeri a játék, 100 kilométerről is úgy lövöm ki az ellenfelet, hogy pontosan rá célzok, nem fölé, vagy más irányba (és ez érthetetlen, hiszen BO4 Blackout-ban van bullet drop)
- Nagyjából 50 fps körül bírhatja a konzol, de gyakran elég durva drop-ok vannak
- Ez lesz az a játékmód, ahol biztosan kikapcsolom a cross-play-t, mert ez a koncepció így életképtelen, a jó géppel rendelkező PC-sek durva előnyben vannak -
válasz
venom8888 #1197 üzenetére
+nem árt kikapcsolni a film effekt is
nem kell a sok kis fekete szemcse mert ha ezek benne vannak kevésbé észrevehetőek az ellenfelekTanulni kell a pályákat bár érdekes van aki ide született már az elejétől fogva ismeri az egészet mint a tenyerét mindig tudja ki hol van és hova kell menni
Érdekes az is hogy vannak nagyon nagyon gyenge játékosok is bár itt konzolosok voltak mind kb semmit nem tudtak hozzátenni átgázoltak rajtuk könnyedén
1 fecske meg nem csinál nyaratMondjuk ez a grund war mode vagy milyen BF utánzat eszméletlen szarul ment nekem is csak meghaltam szinte
-
-
KaitouP
nagyúr
Day 2 Recap: [link]
Ismert bugok:
Xbox users: We know of a bug with invites and joining up from the Xbox Dashboard. While this is being investigated, you can still send invites and join up with friends within the game.
Staying as a Party after a match: After completing a match as a party, some players are unable to find a new match and are stuck in the matchmaking lobby. We’re still looking into this issue, but in the meantime, disbanding your party and joining back up is a temporary solution while we work on a fix.
Spawning and Visuals: Spawning is currently inconsistent on some maps, so thank you for sharing your videos with us and sharing your feedback. We’ll continue to monitor the spawn system and we’ll update you if we deploy any changes. We will also be looking into lighting and exposure on various areas of the map, such as how you view dark rooms from the outside of a building and vice versa, for example.
PC: Blurriness while ADSing or in the matchmaking lobby.
PC: Some users are experiencing crashes. Please check existing threads on here if you’re experiencing any of these issues)
Voice chat: Voice chat is inconsistent when joining up with players on other platforms. This is being investigated. -
venom8888
őstag
beallitottam a grafikot fasza minden,de nem veszem meg ugy dontottem, 10p jatek eleg belole.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest