Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
macilaci78 #85296 üzenetére
Nem lehet, hogy csoportosítottad és bent van egy könyvtárban? Olyan is előfordul, hogy a könyvtárat is lejjebb lehet görgetni, mert az adott téma pl. csak 9 ikont mutat.
Egyébként egy kék alapon fehér korongot keress.
Illetve a Settings > Installed apps-nál is meg tudod nézni, fent van-e a MI Remote. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #85296 üzenetére
Keress rá a keresőben vagy nezd még az 'eszkozok'ben
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #85293 üzenetére
Mi Remote
-
Magnum_
nagyúr
Tomcsi. Írj rám amikor whatsappon h meglegyen a számos pls.
-
lorcsi
veterán
aktuális mol matricagyűjtősben váltottatok már ki bármit?
a törülközőn gondolkodom..jó minőségűnek tűnik..
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #85288 üzenetére
Be lehet állítani a berendezésekre pikpak. Nyisd még az appot és kövesd az útmutatót. Ertelemszeru.
Én csak a klimamat nem találtam még, mert regi fajta. -
GabN73
addikt
Na, ki nem fog fizetni a kajáért?
Rendelés ideje:
2016 szeptember 20. 10:56 -
macilaci78
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #85274 üzenetére
Ejnye, ezek a Freud-i elszólások!
Petyyyyy: a jegyzőkönyvben egyértelműen le van-e írva, hogy a másik fél az egyedüli felelős?
Ja látom, ezen már túl vagytok.fant0mi: hülye, ha ilyet név. Legalább félre fordítaná a fejét.
-
Petyyyyy
addikt
Köszi srácok, leadtam a drótot, intézik.
Saint_ - Ha rendesen kicsengettetik vele a zsetont, akkor talán nem bánom annyira az elmaradt dorgálást. Amúgy meg kapcsojjaki!
-
Magnum_
nagyúr
Muzsika tv, kacorferi.
-
Petyyyyy
addikt
Hilfe urak!
Törpént, hogy ~ 2 hónapja belementek bátyámba odlalról. Vétkes nem ismerte el, rendőr, jegyzőkönyv, stb.
Biztosítási kötvényszám megvolt, bátyám várta hogy érkezzen a zseton, de semmi. Erre mint kiderült a csajnak nincs is biztosítása egyáltalán, hamis kötvényszámot adott le a rendőröknek.
Hogy ő mit kap ezek után, az nem kerül a kirakatba remélem. Az viszont jobban érdekelne, hogy a bátyám mit kaphat.A rendőrségen azt mondták ilyen esetben a Mobis-t kell keresni. Csak épp hetven különböző találatot kapni gugliban. Tudna valaki egy csepp iránymutatást adni ezzel kapcsban?
bandus - Köszi, az lesz az. Fosch volt a telefon vonal, pincéből hívott.
-
fant0mi
őstag
válasz
lorcsi #85271 üzenetére
Hasonló témában a másik kedvenc videóm:
szintén youtube -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #85270 üzenetére
Kabbeeee
-
válasz
uh, na ő meg aztán főleg nem
de tényleg nagyon szép volt a hölgy, mint a filmekben.
-
Melack
veterán
válasz
Szegény.....
-
lorcsi
veterán
csíksomlyói reklám
-videó
nagyon király ! -
M2-n hazafele 2 ora alvas utan. Ooollyan kis turistalanynal sikerult ottmaradni emberek
tf^2, azsia, szilikon, es nem, nem ladyboy
-
Magnum_
nagyúr
Oooo gyerekek, megkonnyeztem a karate kis véget.
-
Ace owner
addikt
Megnéztem végre az Enemyt. Igazi mindfuck..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Duplán szarrá áztam ma. Megfáztam nagyon fáj a torkom, a fejem, köhögök, meg fogok halni.
-
rizso
addikt
Sok boldogságot!
--------------------------
Urak, van itt köztünk fasza hálózati+NAS szaki? Az otthoni hálózatomat kellene egy kicsit gatyába rázni, faszán beállítani a NAS-t/routert. Topikon kívüli szaki is jöhet ofkorsz
--------------------------
Csúnyán szarrá áztam most este melóból hazafelé. Forró fürdő done, forró leves loading
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MrSealRD #85240 üzenetére
Étteremhét nem tudom mi, de én most a legjobban a Csalánosi Csárdát ajánlom a III. kerületben, nem rég fedeztem fel, kaja fullos, adag fullos, ár baráti.
Legutóbb egy 2 személyes tálat kértünk ketten, több mint a felét elhoztuk mert lehetetlen lett volna megenni.
-
Dunacorso Étteremről van tapasztalata valakinek? Érdemes kipróbálni?
Étteremhétről van ami még ajánlott?
-
Melack
veterán
válasz
macilaci78 #85234 üzenetére
Egyen pH!óló jó.
ori: Magnum tiszteletére csakis hawaii ing sorttal. Igény szerint térdig érő náci. mod: Hát, kekszi lennel komives dekoltazsos öltönyben
Merc & Maci: Ok, nem tanulunk, szívből szóljon, ez a lényeg. Kan -dur, MurD-mol
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Magnum_ #85228 üzenetére
Óóó, én fájdalomcsillapítóból olyat kaptam, hogy egy órával később már kókuszgolyót is ehettem.
Én sajnos nem lázasodtam be, pedig rendszerint olyankor kiizzadom a nyavalyákat.Melack: majd költőre, dalszerzőre isszuk magunkat, nem fecsérlem az időmet, amíg nem biztos a dolog.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #85227 üzenetére
Dettó ugyanez. Csak most kezdődött. Röntgen jövő hétfőn, ha nem javulok. Kenetet levették. Adták ilyen kanalas gecit, amit étkezés előtt nyeljek le, helyi érzéstelenítő. Semmit se ér, ellenben oklendezem. + Antibiotikum + algopyrin + tamtum verde + valami szopogatos, ami mentolos, de eddig szintén nem használt.
Ja és sztem estére belazasodok, már érzem a tüneteket.
Meg akarok halni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Magnum_ #85220 üzenetére
Egy hét antibiotikum után jobban lettem, nem jól majd egy munkanapot követő hétvégén visszaestem, hétfőn dokinál kezdtem. Elküldött fül-orr-gégészetre, mellkassröntgenre. Az előbbi vett kenetet, 1 hét múlva eredmény, az utóbbi megcsinálta a felvételt, 1 hónap múlva eredmény, de ha látványos bajom van (végső stádiumú áttétes tüdőrák, vagy hasonló), akkor másnak hívnak. LOL
Addig a háziorvos megint kiírt, tüneti kezelés. Ehetek bármit, amit le bírok nyelni, de az antibiotikum által szétcseszett bélflórám miatt sugárban f*stam minden pohár víz után napi 8-10 alkalommal... Normaflore...
Na, meglett a kenet eredménye, nincs káros baktérium a szervezetemben (ja, antibiotikum kúra után ezen nem lepődtünk meg), valószínűleg baktérium. Torokfertőtlenítő, öblögessek napjában háromszor, meg valami szopogatós cukorka, meg torokspray. 1 újabb hét táppénz.Ez volt összesen 3 hét táppénz, 15k gyógyszerre, amiből csak a torokfertőtlenítő ért valamit, az sem vényköteles és került 305 Ft-ba... Ha jót akarsz magadnak és haladni akarsz, egy patikussal kevertetsz valamit.
fant0mi: Tantum Verde volt, még megvan a spray... Ingyen elvihető.
A cukorka finom.
-
tomcsi23
veterán
válasz
macilaci78 #85217 üzenetére
Ilyenek ezek, de azért addig nem engedem őket.
-
föccer
nagyúr
Oldószeres festékes dobozokat hol lehet leadni Budapesten? Régebben FKF átvette, de most olvasom, hogy már ők sem veszik át.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Handball94 #85204 üzenetére
Elkéstél ;p
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Handball94 #85201 üzenetére
Csak bútorba és menyasszonyokban utazunk. Ilyen holmi kütyük nem érdekelnek minket.
üdv, föccer
-
Handball94
aktív tag
S7-est esetleg adna el valaki? Telenorost, vagy függetlent, óccsóé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest