Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TheProb #132096 üzenetére
én is csak azt tudom mondani amit mások is írtak, két lehetőséged van:
-te is kötöd az ebet a karóhoz, mondod hogy te csak 60-at tudsz adni, és döntse el hogy most akarja eladni vagy várni akar míg valaki megadja neki a 62-t, ezzel nyilván azt kockáztatod hogy valaki megveszi az orrod elől
-megadod neki a 62-t. nyilván ez most fáj, de ha az önerőd megvan, a fizud elbírja a törlesztőt, és tényleg tetszik a hely, akkor lehet hogy megéri, mert ha 20%-os önerővel kalkulálok akkor "csak" 400e-el több önerőt kell letenned és pár ezerrel lesz nagyobb a törlesztőd. persze 2M sok pénz, de ha annak 80-át még kamattal megtoldva is, de szétkened 20 évre, nem olyan sok az. -
válasz
TheProb #132082 üzenetére
Többször írtad, hogy a környékbeli árakhoz viszonyítva ez többe kerül... De gondolom azok a hirdetések amikhez viszonyítottad valami miatt elhasaltak, vagy nem is kerültek képbe. Ha ár alapján hasonlítod, akkor tett hozzá a tartalmat is, hogy végül ár/érték arány jöjjön ki és úgy nézd a különböző ajánlatokat...
Felmerül a kérdés, hogy tényleg megvan az érzés...vagy a hosszú keresésben elfáradtál? Nagyon könnyű a kettőt összekeverni...Ha tényleg úgy érzed, hogy megérkeztél, akkor úgy kellene érezned, hogy ez megéri... Ha nem érzed, akkor nem érkeztél meg mégsem... Alkudni úgy tudsz hatékonyan ha van alkualap...pl kiesett a nyugati oldalon a fél ablakszárny...hát ez nem ér ennyit..stb...bla..bla...
Szóval keress jó alkualapot...Egyetérte Stylewars_kp-vel abban, hogy ha elfogadod az árat és találsz valami problémát... márpedig fogsz találni, csak idő kérdés... nos, akkor az sokkal nagyobbnak fog tűnni mint ami...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
föccer #132094 üzenetére
Amikor a mostani kecót vettük, FB-hirdetésre írtam.
"A képeken látszik, hogy a görgősszék két szobában is kikoptatta a parkettát, de az árat látatlanban nem méltatom."
Majd megtekintettük, mi már az ötödikek voltunk a hétvégén, tettünk egy ajánlatot.
64-ért volt hirdetve (60 lakás + 4 garázs), jó lenne, ha a garázs beleférne a lakás árába.De ezt már a kiskapuban kifelé menet. Addig egy jó 40 percet tébláboltunk a lakásban, garázsban, tárolóban, udvaron, stb.
Hát, azért az karcsú, legyen 62!
61?
61,5!
Kezet rá!Ezt a 10-20 másodpercet ki lehet azért tolni, ha nem az árral kezded.
Ami még szimpatikus volt a hirdetésben, hogy fotók, alaprajz mellett google drive mappában fent volt alapító okirat, szmsz is. Még az előző két év pénzügyi beszámolóját kértem el. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
TheProb #132096 üzenetére
Én nem élek Bp-n életvitel szerűen. Én kisvárosiként Dél-Alföldön csak ámulok az ottani árakon/fizetéseken. Én pro-kontrát próbálok felállítani. Azért lehet ambivalens amit írok. Ahogy nézem van FB csoportjuk, összetartónak tűnnek. Hol dolgozol? Bejárás megoldható innen?
-
TheProb
veterán
válasz
Stylewars_kp #132095 üzenetére
Ez elég ambivalens válasz lett a számomra, hol azt érzem hogy azt sugallnád, hogy engedjem el, hol azt, hogy ugorjak bele.
Azt nem lehet mondani, hogy semmit sem engedett, mert nagylelkűen 62,5-ről 62-re levinné. De azért az ilyen volumenben szerintem a semmivel egyenlő kb. Próbálok racionálisan hozzáállni. 50nm lakás 62m-ért, udvari beállóval és kurva nagy padlástérrel, jó környéken. Ez azért elég jó feature set, sztem. És ahogy nézem Bp-még külső kerületben sincs kb hasonló ajánlat sem. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
TheProb #132091 üzenetére
Így, hogy nem enged egy centet se, nem lesz meg a win-win szituáció. Ha így belemész az üzletbe és észreveszel egy bolhányi hibát átvétel után, az a hiba is elefántnyinak fog érződni. Kiadtam ennyi pénzt mégse olyan jó stb... stb... Nyilván nem segélyszolgálat az eladó, ennyit kér érte és pont. Aki nem ilyen felfogású az besétál és lecsengeti. De egy ingatlnavétel során sok más kiadás vár még az emberre, ott fogja ahol tudja. Illetve ha a környékbeli házak nem kerülnek ennyibe, hanem olcsóbbak, akkor érdemes lenne alkudni. Valahol el kell választani az érzelmeket a realitástól. Amikor az első lakásunkat kerestük, akkor rengeteg ingatlant megnéztünk. 10-ből egynél éreztük azt a flow-ot. Beleszerettünk abba a kis csótányos panelba. De tudtam, hogy nem szabad érzelmek alapján dönteni. Kemény alkupartner volt az emberünk, de végül csak engedett az árból és végül jól jártunk mindketten. Aztán az elmúlt 10 évbe több házat lakást is adtam-vettem és ez eddig mindig beigazolódott. Eladóként is inkább adtam egy magasabb árat és a vevő úgy örült annak a 200e. kedvezménynek... Persze ez csak szvsz.
Ha hosszútávú befektetésként gondolsz rá és tuti a hely, akkor annak a 2 millió el nem engedett forintnak lehet a tízszerese fog visszajönni. De akkor is ott lesz, hogy nem volt meg a win-win. -
föccer
nagyúr
válasz
TheProb #132091 üzenetére
Sajnos ez egy ilyen játék. Ha nem íjra alá, akkor csinálhatsz amit akarsz. El fogja adni, csak később. Ha ráér hirdetgetni, meg mutogatni, telefonálgatni, akkor szíve joga.
Az ilyen emberekkel nem igazán működik az észérves tárgyalás, ellenben ilyenkor már nem nagyon lehet felépíteni egy másik, az érzelmeire ható kommunikációt.
Amikor elsőre beszéltek, találkoztok a partnerrel, kb 10-20 másodperced van felmérned és meghatároznod azt a tárgyalási technikát, amivel a végén sikeres leszel. Ehhez marha jó emberismeret és nagyon jó tárgyalástechnika.
üdv, föccer
-
Siriusb
veterán
-
TheProb
veterán
válasz
csibe1 #132090 üzenetére
Tegnap voltam megnézni, ezért írtam, hogy az első lakás, aminél éreztem, hogy itt szívesen laknék. Azóta kedvesen ("62 és ennél olcsóbban nem adom, és pont.") újra leírta a nénnye, hogy köti az ebet a karóhoz és 1 forinttal nem enged többet.
Hiába az érvelés, hogy a környéken olcsóbbak a nm árak kb ugyan ilyen feltételekkel. Most ilyen tételnél már tényleg nem sokat számít, hogy 60 vagy 62m, de azért mégis bassza az ember csőrét az ilyen rugalmatlanság... Az ilyen stílusra meg még kevésbé megy ősznte mosollyal aláírni. Persze értem, hogy ide ne vigyünk bele érzelmeket, de na.
-
csibe1
addikt
válasz
macilaci78 #132086 üzenetére
"Mondjuk lakóingatlant alaprajz nélkül hirdetni..."
Tixta hardverapró feeling...
Nyammnyung monitoros teve, nyammnyung.
Aztán találd ki mi az pontosa, mert rendes típus nincs (minek is, hívd fel a jósnődet), normális kép nincs, mind ferde. Egyiken se látni a típust.
Bekapcsolt állapotról kép nincs, vedd meg; valami újonc árulja. Pusszantás.Erről ez ugrott be...
Eladni akarja vagy csak árulja?
#132089 TheProb
Ha tényleg érdekel akkor nézd meg élőben, mert különben ahogy itt említették el fogják vinni, aztán meg itt fogsz panaszkodni nekünk, hogy lecsúsztál róla!
Fogd az asszonyt aztán nézzétek meg! Max az üzemanyagot meg az időt bukjátok ha mégsem jön be.
Viszont ha lecsúsztok róla akkor a fene tudja mikor lesz megint ilyen ajánlat azon a környéken, már ha bejön nektek. -
-
TheProb
veterán
Amiket említettem, azok is beállóval lévő árak. Szóval azt sem mondhatja, hogy az övé azért drágább.
#132085tibbike01: Igen, hajlok efelé. Kurvára unom már a keresgélés, nézelődést, stb.
#132086macilaci78: Ez engem is zavar(t), főleg hogy azt se tudta ténylegesen megmondani, hogy miből tevődik össze az az 53nm.
-
föccer
nagyúr
válasz
Dell XPS #132081 üzenetére
Nekem most egy olyan afférom vollt, hogy a megvásárolt erbáruházzal együtt a rendelkezésre álló média anyagot is megvettük, amiben volt jó néhány promódiós plakát, meg hirdetésre készített PNG. Pont ugyan ezeket a png-ket pörgette más cég nevében az az ember, aki anno készítette ezeket az anyagokat, csak eladta/felhasználta máshol is. Az eladóvan megbeszéltük, hogy ők biza nem adtak erre neki semmilyen engedélyyt, szóval elégé el kellett maki magyarázni, hogy az általunk birtokolt média anyagot nem használhatja következmények nélkül.
fg
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Biatorbággyal kapcsolatban képben van esetleg valaki? Bár igazából bmilyen javaslatot szívesen fogadok. Lenne egy ingatlan, ami tetszene és próbáltam alkudni a tulajjal, de eléggé köti magát az eredeti árhoz.
53nm (erkélyekkel együtt), szóval kb 50nm-esnek kellene lennie lakásnak. 62 alá a jelek szerint nem hajlandó menni, egy 60-ban bíztam, szerintem reálisabb is lenne. Visszaosztva még ez is 1,17m/nm, direkt megnéztem, hogy a környéken 1,04-1,1 körüli nm árak vannak, 1,2-ért mennek a kertkapcsolatos verziók. :/
Mi lehetne itt a reális ár? 62 már eléggé ingerküszöbön van. Nem cél mindenáron megvenni, de hosszú idő után az első, aminél megvolt az érzés. -
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Járt már valaki úgy, hogy lemásolták a hirdetését? Nagyon zavaró tud lenni, főleg mert félreértésekhez vezethet a vevőknél, és akár gyanús helyzeteket is teremthet. Mivel nem 100%-ban másolat ( csak 99% - ban), így nem lehet vele semmit kezdeni, de akkor is bosszantó. Ti mit gondoltok erről? -
föccer
nagyúr
válasz
fjudors #132076 üzenetére
Ilyenen is gondolkodunk. Hasinlo van kozelebb is, lentebb a xix ben. Az itt van tulonk 10 percre.
Most meg az is felmerult hogy a piacon berelunk egy kulso ajtoval rendelkezo ehlyiseget es akkor ad hock jelleggel ki is lehet nyitni, bar ehez teaor-t kell felvenni, meg n,ugtaadast megoldanj, de ez csak technikai kerdes.
-
Tim82
félisten
válasz
FireKeeper #132075 üzenetére
Ugyanazt, amit tavaly kölcsönkaptál, idén is kölcsön tudom adni.
-
fjudors
aktív tag
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok, BP XI-kerben vagy környékén (hogy egyik félnek se kelljen sokat utazgatni) van valakinek kölcsönbe egy PCIe NVME SSD-t kezelni képes USB-s háza vagy dokkolója? max pár napra kéne kölcsönbe.
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Délpesten zárható, biztonságos, tutti beázás mentes helyiséget/irodát/üzlethelyiséget/raktárt keresek. ~20 nm körül. Nincs esetleg valakinek látókörében ilyesmi?
Köszi
üdv, föccer
-
Funthomi
aktív tag
válasz
TheProb #132069 üzenetére
Lakhatás céljából jött a kérdés? Ha igen vannak területek, amiket korábban nekem nem ajánlottak és nekem is meg van a saját véleményem már, de nem akarom leírni ide őket, nehogy még a végén megsértsek valakit és persze mindenkinek mások az ingerei, igényei.
Ha szeretnéd pingess meg privátban és írok részletesebben.
-
csibe1
addikt
válasz
radi8tor #132070 üzenetére
Tatuinon, a Coruscant felé irányában, déli 12-kor a zenithez képest 8,9874561 fokkal jobbra fordulva elindulsz 800,3218546 mérföldet aztán ott is vagy.
Ha nem látsz pici, csuklyás világító szemű csávókat akkor meg is érkeztél
Állványos lézerlöveg azért legyen nálad, meg az 501-es légió a gyorshívón. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy Érden melyik környékek számítanak jónak, jawa mentesnek? Parkváros amennyire hallom, többnyire vállalható (bár lehet itt is vannak buckalakó övezetek), de mi van a többi résszel? pl. Tusculanum, Postásváros, stb. Vagy nem lehet kerületek szerint ilyen könnyen meghatározni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mexicanraven #132065 üzenetére
Nincs gari papírja se? Azért az ajándék esetén is szokott lenni.
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok,
Ajándékba kapott és sajnos ezáltal fölösleges Philips EP2220 kávéfőző eladó, nektek kedvezménnyel!
-
föccer
nagyúr
Most mán "hivatalosan is kiraktam a hirdetést az apróra.
1 perces hirdetésfeladás volt, majd lesz jobb
-
föccer
nagyúr
válasz
szőröscica #132062 üzenetére
Jól tanuló gyerek van, de nem tudom hová tenni, a rászoruló fogalma meg relatív.
Szoktunk jelképes áron (csoki, tusfürdő, szappan) adni/venni ilyen-olyan cuccokat. Asszonyság intézi, valamelyik facebook csoportba szokta felrakni, általában pár perc alatt bejelenteznek érte. Zero Waste néven keress rá fb-n.
üdv, föccer
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #132052 üzenetére
Raszorulo csaladnak, ahol jo tanulo gyerek van, ingyen odaadjuk. Ha tudtok valakit, szoljatok.
-
föccer
nagyúr
válasz
FoxiestFox #132056 üzenetére
Fiatal gémereknek.
üdv, föccer
-
csibe1
addikt
válasz
FoxiestFox #132056 üzenetére
Simán csak csítek a CoD-hoz meg a BF-hez
-
-
föccer
nagyúr
Mindennel IS foglalkozom.
Játékos Fejlődés webshop tegnap délután megkapta a bankkártyás fizetést is, elindult. kb 2 hét alatt beüzemeltem mindent is, ezért voltam eltünve. Ha egy csöppet alszom (és befejezem a termékek feltöltését), akkor dobok be valami PH-s kupont a rendszerbe, úgy is akkora dömping lesz ebből a közösségből
-
törölt tag
Köszönöm szépen a segítséget és a tanácsokat.
-
dptrsk
addikt
válasz
#91658752 #132049 üzenetére
Tapasztalat: a tartozékok nem sokat adnak egy 2 éves modell árához, hiába minőségi, esetleg ha a vevő is pont ilyen tokot nézett ki
voda függőség miatt jóval ár alatt tud elkelni(vodás 15 pro 256os modell 128as áron van fent jelenleg), a vevőkörödet is rendesen beszűkíti(csak vodás kártyát használókra)
jön a bf sokan kivárnak…(ez a tvre is hatással lehet) -
66zio
aktív tag
válasz
Ace owner #132044 üzenetére
Tegnap Keletinél parkoltatták a járgányaikat, szerintem tilosban, persze nem ment a villogó, rendőr egy se volt ott. Ott állt viszont egy busz pihenőn, de mivel az út másik oldalán állt a rendőrautó sor, nem tudott behajtani a troli. Meg kellett várni míg, a buszsofőr előkerül valahonnan a szünetéről. Rendőrt ki bünteti meg tilosban parkolásért?
-
Ace owner
addikt
A rendőrök is elmehetnek a gyikba hogy nem tudják ésszerűen csinálni a lezarasokat.. Hmm fel óra múlva eljon itt egy delegáció de azért zárjuk mar le most a fél várost had szenvedjen a sok csoves civil
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #132042 üzenetére
Sok egyéb más dologra is. Ááá, mindegy, inkább a vérnyomásomra figyelek, mint arra, hogy mit piszkítanak mások a homokozóba...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #132040 üzenetére
Még csak az kéne. Elég milliárdot locsoltak már el erre feleslegesen.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #132033 üzenetére
Vagy otthon a kert végében egy másik stadit?
-
válasz
FoxiestFox #132038 üzenetére
120 volt a max sebessége. Az nem rossz.
Ma sem megyünk gyorsabban a vonalak nagy részén...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Stylewars_kp #132033 üzenetére
1000 ember nem igazán férne el egy kastélyban. Kongresszusi központunk meg eléggé lepukkant (meg mellesleg még rosszabb helyen van).
2 nap, ki lehet ennyit bírni.
-
updog
őstag
Van egy ínyencségem, topiclakóknak 17.000:
Zoom GCE-3 Guitar Lab Circuit Emulator audio interface (a Zoom elektromos / basszus / akusztikus gitár multieffekteket emulálni képes zsebkütyü).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #132025 üzenetére
10k feletti termékeket így szabad hirdetni: A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
-
homerhamm
addikt
Na, megbénult a város.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Eladó két évet használt újszerű íróasztal. Stabil, masszív, kihúzható billentyűzettartóval, illetve kábeltartóval. Winner_hun fórumtársunk készítette. Nem dohányzó lakásból. Szélessége 110cm, mélysége 70cm, magassága 75cm. Budapest XV. kerületben található, szállításban, szétszerelésben nem tudok segíteni. Irányár: 35 ezer ft
[kép] [kép] [kép]Ugyanitt eladó egy 11 éves Sony KDL-40R470A Full HD LCD TV. Minden funkciója, csatlakozója működik. A távirányítója csereérett, néhány gomb (Home, illetve a be/kikapcsoló) nem vagy csak nagyon erős nyomásra érzékel. A TV szép állapotú, a kijelzőn karcok találhatók, melyek csak kikapcsolt állapotban, bizonyos szögből láthatók, a képet egyáltalán nem zavarják. Valószínűleg a porszívó gégecsöve okozta. 10 ezer forintért elvihető.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Dell XPS #132012 üzenetére
Igen, igen. Rengeteget mentem most én is arra és nálunk az vált be, hogy aki éppen érkezik akkor csörget meg amikor landol és akkor indul el a másik érte. Ez azt szokta jelenteni, hogy a kilencből kb 25 perc alatt ott van az ember, és ezalatt az ember mindig összeszedi ami kell neki.
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Egy kedves ismerősömet hoznám el Ferihegy 2B prémium parkolójából 22:00 óra után. Ha Ő már vár rám, és megfelelően tudunk kommunikálni, megoldható ez 5 perc alatt? A szoros időkorlát miatt nem szeretnék felesleges kockázatot vállalni.
Előre is köszi a segítséget!
-
Petyyyyy
addikt
Segítségeteket szeretném kérni.
Tudtok olyan fedett parkolót a Duna plaza/Marina part közelében, ami ingyenes vagy pár ezresért ott lehdt hagyni az autót éjszakára? -
Ace owner
addikt
válasz
FoxiestFox #132000 üzenetére
Ez mindig is így volt és lesz is. Forgách omw szent és sérthetetlen
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
FoxiestFox #132002 üzenetére
Nincs bele nafta.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Van support, vagy csak alapjáraton tesz pár kört és szétnéz a racse előtt.
-
pjen
félisten
válasz
Van rendőr ismerős. Van olyan a xvii ker ben, hogy egész ejszaka nincs rendőr az utcán. Alig vannak.
-
66zio
aktív tag
válasz
Mert ezek a recerek is tudják hogy hova állnak ki a rendőrök és akkor máshova mennek. Semmire nincs már elég rendőr, nem csak erre.
-
válasz
macilaci78 #132001 üzenetére
Nem vágom lakott területen belül miért nem ül ki egy-két rendőrautó éjjelente legalább a notóriusan több száz családot éjjel megzavaró racereket vonzó utakra.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #132000 üzenetére
Engem gyerek nélkül is zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest