Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GabN73
addikt
válasz
bandus #84592 üzenetére
Havi nettó 100al, full ingyenes számlavezetéssel+bankkártyával szerinted nekem megérné hitelkártyázni?
Ahogy írtam, a bankkártyára is van már 1-2-3-4% kedvezmény, nekem ez jobban megéri. Ennyi fizu mellett a számlavezetés díját ki tudnám váltani, éljen.Majd ha elmúltam 24, és nem lesz ingyenes a bankolás, és mondjuk nem csak havi 40-et tudok ilyen módon elkölteni (inkább félrerakom), akkor majd lesz hitelkártyám.
Addig számomra teljesen felesleges.
-
-
válasz
DeFranco #84567 üzenetére
nem szabad (illetve a bank nem is hagyja), hogy túl nagy legyen a hitelkereted. nekem most a havonta érkező fizum 56%-a. utalásra meg be lehet állítani, hogy automatikusan kiegyenlítse a keretet fordulónapon. ezért is csodálkoztam, hogy miért lenne ez GabN szerint jövedelemfüggő. nyilván több jön vissza ha többet költ az ember, de minden szinten megéri. jah, meg van hozzá egy plusz biztosításom is, amely szerint ha munkanélküli leszek (persze vannak egyéb részfeltételek is, amikre nem emlékszem), akkor 2 vagy 3 hónapig a bank egyenlíti ki a hitelkártya használatomat. ez menő, bár reméljük szükség az nem lesz rá.
-
tomcsi23
veterán
válasz
macilaci78 #84585 üzenetére
(#84586) GabN73: nem is szoktam már tc-t olvasni.
Sportverdás csávesz? Az bármekkora biztosítékot lever.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Earl_Muttley #84587 üzenetére
Jah, némelyiknek legalább humora van ha már szaktudása nincs...
Jókat mulatok amikor pl Winkler a bölcsész diplomájával neki áll szakérteni...
-
GabN73
addikt
válasz
tomcsi23 #84581 üzenetére
Tudom, de csak ők írhatnak ekkora f*szságot.
Komolyan, "végre igazán meghajtottuk az Audit" nevezetű videójuk arról szól, hogy a csávó csak magáról pofázik a felében, majd húúúúú 50-el megyünk, 6.-ban, és csak ezret forog a géééép. Majd nyom egy kövéret, és kijelenti hogy nem megy sehová, csak füstöl. (ennek meg kell 2000-2200 min hogy elinduljon)
Majd kijelenti, hogy 15-20 ló tuti hiányzik a kocsiból.Ja ok.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tomcsi23 #84577 üzenetére
Kormival. De eskü lelépett a lámpánál állórajtból.
Nem próbáltam, de e tc szerint nem olyan rossz:
"Országúton, akárcsak normális városi haladásnál, csak az első kerekeket hajtja, többnyire a benzinmotor. Ha a vékonyába mélyesztjük a gázpedált, mindent belead, Otto meg a két villany nekifeszül a féltengelyeknek, és a hibrid félszerzet Hegyeshalomig meg sem áll. Az az igazi vicc a villanymotorban, hogy ha 140-nél kapja a padlót, úgy megindul, ahogy ilyen tempónál csak ultrabrutál sportautók szoktak." - [link]
mod:
Mondjuk Kormi amúgy is szar állórajtból.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #84574 üzenetére
Volt, a franc se gondolta, hogy ez ilyen erős.
Az RX 400 benzinmotorja az amerikai RX 330-ból ismerős 3311 köbcentis, 24 szelepes V6-os, 211 lóerővel (@5600) és 288 Nm-rel (@4400). A két villanymotor 167 lóerőt adhat le, amihez kicsit pörögniük kell (4500 RPM), 333 Nm-es nyomatékük viszont a trolikból ismert villanymotor-karakterisztika szellemében már nullás percenkénti fordulatról megvan, egészen ezerötszázig.
-
macilaci78
nagyúr
Nem akarok rasszista lenni, de az iménti ügyfél olyan testszaggal volt megáldva, hogy a torkom még most is kapar, de legalább nem könnyezek.
Qru: akkor volt száksz?
-
Petyyyyy
addikt
A segítségetek kérném népek.
Könyv(kölcsibe), pdf, url kerestetik a következőhöz: Bereményi Géza - A svéd király.
TL-nek tancsihoz kellene. Köszöntem.
-
GabN73
addikt
válasz
bandus #84566 üzenetére
Minimálbér felett kicsivel tuti megéri nem?
Megyek is arany AMEXet váltani.
Tankolni nem tankolok, jelen esetben sokszor a kp-t preferálom. Ha meg annyira kártyázni szeretnék, ugyan úgy van kedvezmény/visszatérítés már sima bankkártyánál is (OTP-s vagyok, DM-ben 3% kedvezmény van ha jól emlékszem pl)Majd ha meglesz a netto 200-250, meg az LS460, akkor majd talán elgondolkozok rajta
Saint_
Köszi, akkor marad a B verzió. -
DeFranco
nagyúr
válasz
bandus #84566 üzenetére
gondolom az a közkeletű hiedelem állhat mögötte, hogy a hitelkártya az ürdüng műve amivel a csilliárdosok terelgetik a kokócsíkot dallasban
tény azért, hogy észnél kell lenni vele, gyenge és szétszórt embereknek nem való, mert meg lehet csúszni a túlköltekezéssel is, meg azzal is ha nem törleszted be időben, de ha csak annyit csinálsz, hogy ugyanannyit költesz mint a debitről költenél, tartod magad a havi költségvetéshez, és időben megcsinálod az utalást, akkor full of win.
nem is szeretnek minket a bankok szerintem
én azt szoktam mondani, hogy csak a tankolás után kapott visszatérítésekből kijön pár évente két szett prémium gumi
-
válasz
GabN73 #84560 üzenetére
mennyi fizud?
amúgy ez most kicsit mellbe vágott, épp most írtam le, hogy eddig az évben (és még nincs vége) 48k pure win volt a hitelkártya (-3400 asszem az éves díja), de te arra hivatkozol, hogy nem kellene. ezek szerint még több fizud van, ha nem hajolsz le "ingyen" 40-50k pénzért
de kíváncsi lennék a logikára az élből elutasítás mögött.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #84564 üzenetére
ha találkozok ilyennel, szólok, de szerintem érdemes lenne egy email ez ügyben az ediginek, ahogy most futottam egy gyors kört, ott a legolcsóbbak a vezetékes telefonok
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DeFranco #84563 üzenetére
Olyat keresek, ami a létrejött bejövő hívások számát is eltárolja és vezeték nélküli kézibeszélővel is rendelkezik.
Cégnél sűrűn fordul elő, hogy felvesszük a vezetékest, ez az átkozott a létrejött hívás számát nem tárolja el, és a telefonáló pedig néha nem ad lehetőséget, hogy felírjam a számát. Jobban járok, ha fel se veszem és visszahívom... -
DeFranco
nagyúr
na, végre valami jó... Édesanyámnál elromlott a vezetékes telefon, kerestem valami kis formátumú, lehetőleg kék, olcsóbb modellt, nem kell extra.
várakozáson felüli, még hívószám kijelzés és nem fogadott hívások listázása is van rajta, két zacskó fruttiért.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
föccer #84539 üzenetére
Szerződés aláírás: ráutaló magatartást beleírni az ÁSZF-be... Megrendelte-e a terméket/szolgáltatást írásban? Biztosította-e a szükséges bejárást, munkaterületet, információkat, a feladat elvégzésének feltételeit? Megcsináltátok-e? Akkor aláírás ide, vagy oda, számlázhattok a szerződésben foglaltak szerint.
Hiába nincs aláírva a szerződés, ha minden benne foglaltat teljesítettetek, mert a szerződött partner lehetővé tette, akkor nincs mese, fizesse ki, esetleg kötbérezzétek. -
wow, most nézem az egyenlegem, idén már 48k-t írtak jóvá a hitelkártya használatom után
erste jokert mindenkinek!
-
Tim82
félisten
válasz
föccer #84555 üzenetére
Fenét.
Egyébként így belegondolva, a felvetésed azért is mókás, mert velem kávéztál először a topikból.
-
válasz
DeFranco #84524 üzenetére
egy modellel indultak, aztán szépen bővítették a kínálatot. élőben nem láttam még őket, de biztos vagyok benne, hogy kiváló minőség. talán karácsonyra meglepem vele magam
az meg egyenesen király, hogy rákattintva látod mely országok bankjegyei férnek bele és részletes a lista, nem merül ki az euróban, fontban, dollárban.
-
Spet
addikt
válasz
fant0mi #84548 üzenetére
Ja-ja, nálunk is vannak halmozottan összegyűjtött szabadságosok (rekordernek van még 50 napja, de már nyugdíj előtt van [és mindenki összetenné a kezét ha menne]).
Szerk.: 17, de ugyebár (szerencsére) az egyetemi napok fizetettek, és nem ebből vonódnak (igaz így szerződéses vagyok).
-
Spet
addikt
Reggelt, utolsó helyettesítéses nap, holnap végre lesz főnök.
Az mennyire gáz, hogy év közben szabadságot nem vettem ki?
-
tomcsi23
veterán
Reggeltet!
-
CoolBoy323
nagyúr
Morgi!
-
Magnum_
nagyúr
Jaj phaszom, beertem. Szep napot mindenkinek.
-
Zsmester89
őstag
Hamburgeres témához: Székesfehérváron a Dreamburgerben hatalmas és ízletes hambikat csinálnak, rengeteg választható feltéttel, jó áron. Az 5e ftos 3Kg-os Godzilla burgerrel még szemezek (ha megeszed helyben, 10e-t adnak vissza).
----
Átveréssel kapcsolatban:
Értékelésektől függetlenül ekkora összegnél (20e+) már a személyes üzletkötést preferálom.
----
Órák:
Következőnek egy nagyobb doxát néztem ki....anya meg fog ölni, már van 3 órám..de mit csináljak ha 6 férőhelyes tartóm van
----
Ma a tetőfedőt várom...lapostető vízszigetelése-szélső lakás-3 szomszéd esővize folyik felém-leáztam-szomszédok le...ják-drága mulatság lesz. -
föccer
nagyúr
A délre behirdetett meló este 1/2 7-kor kezdődött. Most értem haza nemrég. Kolléga még nyomja.
Jah, a szerződést hozzá senki nem akarja aláírni.
Ha holnapi nap folyamán nem jönnek önként és dalolva, akkor kiadom, hogy az összes mérési eredmény zárolva, és többet egy szalmaszálat sem teszek keresztbe annak a bagázsnak. Ígéretekből már tele a padlás, így így bőven többszázezres erőforrást költöttem rájuk.
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
ma a Váci utszában 1db Rolex óránál láttam kint az árát. semmi extra volt külsőre. az árcímkén a szám 6-ossal kezdődött.
nem reprezentatív felméréshez kérdezem, de pls, őszintén válaszoljatok.
Közülünk néz valaki Barátok köztöt? jelentkezzen, aki igen. -
tomcsi23
veterán
válasz
macilaci78 #84531 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #84521 üzenetére
Valid
Tudod, az a baj, hogy az a kurva sok penz szetfesziti
Spet: persze, az! Kar, hogy lelotted a poent
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #84518 üzenetére
Volt mar.
Jah, a kis privat whatsapp csoportunkban volt.
Hahaaaa -
CoolBoy323
nagyúr
Csalo sajat magat nyomta fel
-
GabN73
addikt
válasz
CoolBoy323 #84509 üzenetére
Csak mert te kaptad a dagadt nőket tinderen?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #84513 üzenetére
En az V.ker Becsi u.8. szam ala jarok, az olcsobb es. Jobb, mint a koruton lecok meg a westendes, meg ugye ott ismernek es jo fejek.
De a honlapjukat is erdemes figyelni.vettem mar onnan 2x cipot 25 helyett 10ert, szemelyes atvettellel a boltban. Ovet is akartam, de pont holnap kapnak arut. Meg visszamegyek a heten.A tarcarol kesobb tudok fotot kukdeni. Ajandek lesz es meg "nem kaptam meg".
Ja rendeltem bezs zakot, online only from h&m
Ja es Fiuk. Holnap megjon az uj oram. From Italy. Kis csaladi manufaktura. Stay tuned.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
CoolBoy323 #84509 üzenetére
S&M forever...
-
CoolBoy323
nagyúr
GabN temetese 10 perc mulva. Hamvasztas lesz, mert darabok szedek
-
DeFranco
nagyúr
valaki mondja meg legyen kedves, miert olvasom en az index/bloghu cikkek alatt levo kommentszekciot?
koszonom.
-
Magnum_
nagyúr
Bred, ez az en varosom. Meg honapokkal ezeleott bementem a bordiszmuves boltomba, tudjatok, a sokszor emlegetettbes ajanlott Holmi-ba, h penztarca van? Nincs, de neked rakunk el ha lesz. Hetvegen tonkrement. Most bementem, h sziasztok, erre a csaj: van penztarca! Neked felreteve. Kiraly
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DeFranco #84498 üzenetére
Na bakker.
Nem baj, visszafelé vettem 2 üveg Blanc-ot (arra felétek jó áron megy). TL kérdezte melyik a kedvenc, este meg is kóstoltatom vele.
Nálunk is, volt ám ejnye-bejnye emiatt, góré kikérte az adatokat aztán látta, hogy a sok mancika 7 órát tölt bent a 8 helyett rendszeresen. A hülyék, gondolják, hogy csak szórakozából van blokkoló óra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest