Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Magnum_ #40098 üzenetére
Talán mert az eredeti a Yazoo -tól az Only You ott meg ugye a zenét az a Vince Clark csinálta, aki az első DM lemezen is 3 jó számban benne volt, aztán jött a Yazoo, The Assembly és az Erasure-t szerintem senkinek nem kell bemutatni
(Always, I love to hate you, stb.) és már meg is érkeztünk abba az időszakma amit a Pet Shop Boys, Communards, Bronski beat, és társaik fémjeleznek.
Elő a diszkógömböket!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
werszomjas #40097 üzenetére
Telihold zseni!
-
Melack
veterán
Orit kérik az energialotty topicba. nrg fan visszatért, 2x. jelenet.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #40091 üzenetére
nem kell nekem házassági szerződés
(leírtam, hogy az én fele királyságom nem bukna el, meg van erre a mód, illetve egyébként se tolnék a leendő feleségem orra alá, pont azért, amit Te is írtál.)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #40081 üzenetére
autópályán egyébként 145el közlekedem. ott még nincs bünti és azért tempós as fuck (a lakástól nincs 1 óra úgy Siófuck). és ott még a futómű is nagyon stabil és a fékek is zsenik.
bár tegnap itt voltak apámék és az ő autójával közlekedtem, hát azé' az nagyon kellene már nekem,mint egy falat kenyér.
Ori: természtesen. for the record
jó kis hétvégée volt, minden elintézve, kirándulás, bla bla. holnap 12órás műszaknak nézek elébe.
ti tudkátok, ki az a Pierrot?
A beszédhangja eszméletlen annak az embernek.
-
DeFranco
nagyúr
-
Melack
veterán
Barkácsoláshoz milyen fúrót érdemes venni? Valami olcso darab kellene, nem lenne mindig használva.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
föccer #40081 üzenetére
Pont tegnap jutott eszembe szegény pára. Mentünk SztEndrére és ott mentünk el ahol elrepült.
Bármennyire is nem csíptem sajnálom nagyon a történteket.
A pályán meg óvatosan kell nyomni, kedvencem a "kalapos Swiftes" aki 95-el előzi a 90-el guruló járműszerelvényt...
mod:
orichalcos:
Túlmelegedett a váltóolaj a Geartronic-ban és vészmódba rakta magát. Mc-iztunk egyett az alatt visszahűlt aztán mentünk tovább.
-
föccer
nagyúr
válasz
Magnum_ #40079 üzenetére
Autója válogatja, hogy mennyire tudsz vele nagy sebességgel, biztonságodsan közlekedni. Meg mindemellett ugye a környezeteden is, lásd Integra példáját. Nem azért kell betartani a sebességkorlátozást, mert a szabálytalankodó söfőr ne lenne tisztában a késességeivel, a gépjármű és az útviszony adta korlátoknak. De ezen felül a környezetében nem biztos, hogy mindenki más le tudja kezelni az ő szabálytalanságát.
Te le tudod, én letudom, 100 ember le tudja kezelni. Aztán jön egy figyelmetlen és/vagy rutintalan vezető, aki nem számít arra, hogy pályán bármikor jöhetnek mögötte 200-al, nem figyel, behúzza eléd a kormányt, a belsőbe és más repültök is, mint a győzelmi zászló.
Mielőtt megkérdeznéd, én sem vagyok szent. Szerencsére a kisautó nem tud 140 fölé menni, de azért ez mégsem 200...
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Magnum_ #40076 üzenetére
Igyekszem észben tartani...
Ori:
Uberről jut eszembe: Haverral próbáltuk ki az Oszkárt, meg is hirdettük a hátsó üléssort ősszel. Egy csaj jelentkezett be meg a palija, hogy Komáromig jönnének velünk de elég félősek voltakt mert már 180-nál előre szólt a csaj, hogy azért ennyire nem sietnek. Haver meg hátraszólt, hogy mi meg igen mert Ausztria még messze van.
-
Magnum_
nagyúr
[link] eletkep ma Bp
-
válasz
Kiki18 #40057 üzenetére
Kérdés:
- Nem lesz ciki, hogy ha gyereked születik akkor külön nyilatkozni kell mindkét szülőnek, hogy te vagy az apa? De.
- Nem lenne jobb ha döntésképtelen helyzetben a feleséged dönthetne mi történjen veled? De.
( Ellenben valamely hozzátartozódat keresik meg akinek a döntésével nem biztos, hogy egyetértenél.- Nem egyszerűbb gondoskodni a feleséged életéről ha veled történik valami? De.
( Mert ilyenkor mindig megjelennek a család hiénái, és még a legszelídebb emberből is habzó szájú vadállat lesz.)Folytatni is lehetne még...
Szóval mondhatod, hogy a gyűrű egy álca...de egyáltalán nem az. Egy szép jelképe az összetartozásnak. Már alig várom, hogy ott tartsunk. Csak még van előtte egy-két dolog...
-
Magnum_
nagyúr
Tropicarium 20perces program. ötezerért...
allatkertert sokalltam az 5k-t, de az majd 3 oras program volt. -
Tim82
félisten
válasz
Melack #40054 üzenetére
Be is mondják rendszeresen hétköznapokon is a hangosbemondóba, amikor utazik az M3-assal az ember.
Ja, meg a BKK oldalon is meg lehet találni az erről szóló infót.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dejo, megint nem jar rendesen M3.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Magnum_ #40047 üzenetére
Biztos vedlettek az aranyhalak.
Múlt héten szerdán 214-esen csorogtam hazafelé, másik oldalon egy 17 forma srác meg a barátnője. Persze mire Móriczra értünk, a hülyegyerek leszedte a figyelmeztető matricát a kapaszkodó mellől ~ Felállásnál fejre vigyázni és a csaj táskájára ragasztotta.
Tarkón vágtam volna, mint a nyulat, de kicsit megnyugtatott, hogy a kamera valószínűleg felvette a mutatványt.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
macilaci78 #40043 üzenetére
Jobb ha nem mondod el honnan tudod.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Magnum_ #40041 üzenetére
En 4 ev egyutteles alatt nem kertem meg exem kezet, mire kitalalta, hogy szar ember vagyok...
Egyik holgy ismerosom 4 ev jegyessegek utan lett szingli, mert a masik megunta...
Ha megkered a kezet, legyen konkret elkepzelesed, hogy mikor alltok anyakonyvvezeto ele. Egy "eljegyzest fajdalommentesen fel lehet bontani" mentalitas nem ad komolysagot a dolognak. Akarod, hogy komolyan vegyenek?
-
DeFranco
nagyúr
3x1 napos szelvénnyel rendelkező 5/30 BKK napijegy eladó
Megvettük, az 5 napból 2-t használtunk fel, a többi előreláthatólag nem fog kelleni. Március 10-ig utazható le.
Működése: a link alatt olvasható módon te határozod meg, hogy az érvényességi idő alatt melyik napokon utazod le, amikor elkezded, beikszeled egy szelvényen a dátumot és egy napig korbendallas.
Ezt csinálhatod meg vele háromszor még.
Ára értelemszerűen diszkontált diszkontár 2700 Ft-ot ér (4500*0,6), innen indulunk, lejön mondjuk 15%, ára: 2300 Ft.
(figyeldoda!: 766 Ft-ért veszel napijegyet4 olcsóbb mint egy retúr. hoppánégy)
@Saint_: visszatérünk erre, lehet priviben, de nem most
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #40027 üzenetére
Ellentétben a többiekkel*, én azt mondom, hogy (és itt jön az "if" feltétel") ha valóban úgy érzed, hogy feszít a vágy arra, hogy megkérdd a kezét, akkor csináld. Csak ne azért, mert "olyan aranyos kislány, nem találnék jobbat", mert akkor eleve elbacott ötlet. Amúgy ez egy tök racionális ok, csak épp nem lehet rá alapozni hosszútávon.
Van A lét elviselhetetlen könnyűsége c. Kundera-regényben egy fejezet, ahol a főhős álmában találkozik azzal az ideális nővel, aki 1:1-ben tökéletes lenne neki, de az álmában hallja a barátnőjét sírni és inkább otthagyja az ideális nőt, csak hogy a barátnőjével legyen. Na, ez nem racionális ok, ellenben tök jól lehet rá alapozni.
Azért az eljegyzés egy lépcsőfok, egy ígéret, egy szándéknyilvánítás afelé, hogy hivatalos keretek között is lehetőleg vele szeretnéd leélni az életedet. Szóval ezt gondold át. Ha valóban komolyan gondolod, ennek amúgy is jobb módja a közösen felvett céháef alapú jelzáloghitel.
Egyébként szerintem túltolod, nehezen tudom elképzelni, hogy normális lány nem érzi magát legalább néha kényelmetlenül attól, hogy a barátja ennyi mindent a popsija alá tol. Aztán lehet utólag panaszkodni a szponzorvadászokra meg izé.
* "figyeljék a kezem, vigyázat, csalok!"
-
Mercutio_
félisten
válasz
Magnum_ #40027 üzenetére
Kár,pedig egy jó parasztlagziba már elmennék
(számomra ez mondjuk oximoron)
Én speciel inkább arra gondolok, hogy egy ilyen gesztust a kapcsolat mely szakaszában mennyire veszi komolyan akinek szól, illetve érdemes -e pár hónap után egy ilyen elvileg jelentős dolgot “elsütni“?
Még aztán lehet, hogy a truelove családjában az a szokás, hogy gyűrű után 1/2 évvel esküvő -
Melack
veterán
válasz
Magnum_ #40034 üzenetére
Itt maga a tempó az, ami nem mindegy. Fénymásolás ide, butatelefon oda, a magunk módján segíteni szeretnénk. Csak attól akarunk megóvni, nehogy csúnyán seggrecsüccs legyen belőle. A gesztus szép, sőt, csak a masik oldalt nem ismerjuk- Ennyire gondolom te sem. Meg mégis. Mennyi szép óra kijönne az árából
( én, mint már férj, csak azt tudom javasolni, hogy élvezd ki ezt az időszakot. Minden percét, és ne hónapokkal előre tervezz. Gyűrűt is majd akkor és ott vedd meg, Mielőtt megkéred a kezét)
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Magnum_ #40027 üzenetére
Csak pár percet érdemes aggódni ezen, többet nem, hiszen mint tudjuk a topik lakói abba a kategóriába esnek e tekintetben, mint C. Norris úr. ~ Minden embernek nagyobb az egyik golyója, mint a másik. Chuck Norrisnak mindkettő nagyobb, mint a másik. Na már most mindig lesz valaki akinek nagyobb a farka, de minden topiklakóé nagyobb, mint bárki másé.
Komolyra fordítva igen, tényleg para, de úgyis van valami ami hozzád láncolja és nem egy másikhoz.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
wertigo1984 #40028 üzenetére
diver ez is...
(de az árát tudni se akarom
)
-
Magnum_
nagyúr
totál értelek Titeket, DE NEM házasságról beszéltem, pláne nem gyerekvállalásról... az eljegyzés adott esetben fájdalom nélkül felbontható. azaz nem drágább,mintha gyürü nélkül hagyna el/hagynám el. (az én fele királyságomat senki nem tudná elvinni
)
attól még, ha pl fél év mulva megkérném a kezét, nem lenne jövöre lágzi, se gyerek. (én meg az apaság? hajjaj)
Petyy: pontosan igy van, ahogy leirod. valakinek mindig nagyobb a f.sza. és ez para.
ez szerintetek jó? egy huszas az ára.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Magnum_ #40004 üzenetére
Ne érts férre, nem óhajtom megkérdőjelezni egymás iránti bizalmatok vagy hogy mennyire ismeritek egymást, de mindenképp várnék legalább egy évet - ha nem kettőt - míg kiderül hogy is tetszik neki az élet idefent és most értheted rosszul is. Lehet, hogy jövőhéten lát majd valakit a Starbax-ban akinek még szebb bajsza, még szebb pacis-piros autója, még nagyobb fa...ntáziája van a jövőt illetően, mint neked és akkor nesze neked.
Tudom ez galád és ne legyen igazam, de olyan, mint az ötös lottó - bármikor bejöhet.
Szóval kell egy kis idő, míg eloszlik a köd és hasonlók. Lovagoljatok a szívárványon, vitázzatok, hisztizzetek, nézzetek morcosan és a többi. Ha mindennek a vége mégis a smacipárbaj, akkó jóvan, viszek egy pezsgőt aztán megmosom a hajad vele az esküvődön.Nem köll meghívó, átugrom a sövényen az ügy érdekében.
-
Earl_Muttley
őstag
"Happy Valentin Day!!" Az ilyen szépségek miatt élmény feljárni FB-re
-
Magnum_
nagyúr
MAci, ez mi volt?
-
GabN73
addikt
Nem tud valaki egy jó notiszervízet?
Drága notim garibaküldés előtt megunta magát, és letört a zsanérja...
Pénteken hivatalos szervíz felhív, elpanaszolom a dolgot, majd közlik hogy felesleges küldenem, ezért nem csinálnák meg a másik hibát (képernyő fekete-fehéren villog elég gyakran, illetve a wifire már nem is csatlakozik, eldobálja a jelet) -
Magnum_
nagyúr
válasz
wertigo1984 #40008 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest