Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Derült égből akkora villámcsapás mellettünk kb 100 méterre.... nem mondom hogy összefostuk magunkat de azért de
Szakad az eső, kb monszun
Jooooo ez a december!
-
DeFranco
nagyúr
-
Tim82
félisten
Alapvetően gyűjtői darab, használati értéke kb. a nullával egyenlő. 35k-t ezért egyáltalán nem adok ki rá, 7-8k-ért meg nem veszek működésképtelen példányt, mert ha már vennék, akkor legalább működjön és tudjak rajta DOS-os játékokkal játszani, amikkel kamaszként is játszottam. Szép papírnehezékeket meg nem veszek.
Ja, ez volt az. Amikor ráírtam a tulajra, akkor már kiderült, hogy ki tudja, mikor volt az utoljára, hogy be tudott bootolni a gépsárkány.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
aizen92 #36080 üzenetére
Van ket kapcsolodo torveny, azokat elfelejtettem kinyomtatni, igy azt laptoprol kell hozzaolvasnom
Bunti 3. Meg jo is volt, nekem a buntetojog PlanB, de csak a B3 anyaga, azt ismerem a legjobban - munka miatt.
Melyik egyetem?
Krizmo: azt nem, de hidd el, csillivilli tisztasag es rend van mindig, foleg vizsgaidoszakban
Holnap este megyek haza, onnan megyek vizsgazni. Persze borond mar osszekeszitve, mert nalam barmikor johet a flash es akkor 5 perc mulva mar nem vagyok otthon
-
MurdR
veterán
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Magnum_
nagyúr
Legalabb a latin megfeleloket ne kellene, egyszer eleg volt
-
Tim82
félisten
Thinkpad 701C "Butterfly". (Illetve bacsis fotója a picit eltérő 701CS változat.)
Évek óta vadászok egy működőképes példányra, de mindig csak halott darabok jönnek szembe Vaterán, Hardveraprón stb.
Az a billentyűzetmegoldás az egyik leginnovatívabb dolog, amit laptop-téren láttam. Kár, hogy nem lett folytatása.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nézegettem bacsi képgalériáját, és megakadt a szemem többek között egy ilyenen:
[link]Lehet, egyedül leszek vele, de ez gyönyörű.
-
aizen92
addikt
Ötlet és esetleg valaki tudja/látta , hogy Looney Tunes(mindegy a karakter) bögrét/poharat hol lehetne venni? Netes rendelés (vatera, webshop)kizárva, főleg pláza kéne, sok idő nincs kóvályogni, hátha látott valaki itt ilyet nagy karácsonyi bevásárláskor.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
aizen92 #36064 üzenetére
kieg:
azért az albert keksz, mert a feljebb említett réteges rakásnál, ha kellő képpen forró, és a hígság/sűrűség is el van találva, felszív, bepuhul.
tehát pont rortalap állagú lesz.
háztartási keksszel is gyártottam már, de azzal nem olyan jó...***
pont tegnap találam meg egy kelt, kruplis tészta receptet, majd betolom.
édesanyám féle.
kb. 5* készítettem, mindegyik jó volt.valahol van egy kis papírcetlin pár rajzolt ábrám, ahol néhány nyakkendőkötési folyamatábra látható.
azt akartam berakni.
régen édesanyámtól kaptam.
abból tanultam kötni.
nem találtam meg a helyén, (), csak a receptet...
-
GabN73
addikt
válasz
Magnum_ #36062 üzenetére
Hehe...
Jövő ilyenkor (na jó 1 hónappal később) mennék szakgyakra, de ahhoz a mostani tárgyaimat meg kell csinálnom és egy 44 kredites félévet le kéne hogy toljak...Szóval lehet hogy nálam becsúszik 1 passzív félév
Órához: Casiok nem rosszak, csak a kidolgozottsága lehet tré.
-
aizen92
addikt
válasz
Magnum_ #36062 üzenetére
Ez már csak így megy
Én kövi félévben államvizsgázok.... Aztán szeptembertől rewind és kezdem a bulit újra.....
(#36063) szab.tam: bár csokimérgezésem van, de még most is folyik a nyálam ettől a receptötlettől
Köszi
Mondjuk most 5 perc alatt kellett valami édeset a drágámnak összedobni, mert nem volt semmi édes itthon és a boltok zárva voltak.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
aizen92 #36054 üzenetére
összecsorgott a nyál a számban, gyermekkori emlék ugrott be.
ha igazán jót akarsz.
2 5let.kész tortalapot vegyél.
felkockáz, arra az öntet, tetejére flakonos tejszínhab.v2.
kész a forró kakaós csokiöntet, (tej bővebben kell, 1-2 tojássárgája, kis liszt sem árt).
veszel egy mikrós dobozt, tálat, akármit.
egy réteg öntet, majd tördelsz bele albert kekszet.
és így szépen sorban rétegelsz.
majdnem olyan lezs, mint egy torta.
-> hűtő, 3-4 napig jó.
ha szögletes dobozban rétegelted, akkor szeleteket ki tudsz vágni, lapáttal emelni.
tányérra eldönt.
sárgabarack lekvárral megken.
tetejére flakonos tejszínhab.baromi egyszerű, ha sokat készítesz napokig rá lehet járni.
idáig csak sikerem volt vele... -
Magnum_
nagyúr
remete életmódra vagyok kárhoztatva, emrt tanulnom kell.. így belenéztem a VV-be. 3 perc után kapcsoltam ki a tévét. inkább filmezk picit
-
válasz
Magnum_ #36058 üzenetére
Áhh ,aki neten próbálkozik az egyből felejtős nálam.csak azért,mert sztem ha az ember udvarolni akar,vagy találkozgatni ,akár csak "véletlenül" kkor az megoldhtó személyesen is. És úgy legalább szemtől szembe megy a bók,nem pedig bepötyögöm facebookon xy barátom ismerősének az ismerősének
-
válasz
Magnum_ #36056 üzenetére
Nem is állítottam,hogy mind aranyosak és hibátlanok. Én is ismerek jópár meredek egyéniséget.De ha megnézed,vagy 16 éves kislányokat akarnak elcsípni,vagy valamilyen reménytelen üggyel kapcsolatban próbálják támogatni/vígasztalni egymást.
Nem egyszer volt min röhögni a bnőmmel a témáikkal kapcsolatban.
-
-
aizen92
addikt
Ma rosszalkodtunk: csináltam most gyorsan egy kis házi csokis öntetet + babapiskóta. báááááh. Yammi. Képet nem csinálok, ez nem facebook
-
válasz
Magnum_ #36048 üzenetére
A brand mit étkeztető majd kap még egy esélyt valamikor.
Amúgy jól gondolod. A kislány akart tőled valamit. ->
A pénzed
(#36049) Ace owner :Az nem kifejezés. Majdnem verekedni kellett a helyekért. Ha már ültél az sem volt jó. Az asztal koszos. A népek meg úgy közlekednek, hogy közbe lökdösnek... terhes nő is!!!
(#36050) Saint_ : Ja ott mi is voltunk. Már annyira rászoktam, hogy AMEX van, már reflexé fejlődött
...és végre van egy patika is ahol elfogadják!!! Ferdinánd patika. Lehel után a kereszteződésben. Westend előtt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #36047 üzenetére
meg. lób.szó nagy és gagyi hatásúak. viszont erről a Casioról néztem YT videót és találtam jobb képeket, igy 8,5k nem nag befektetés. leszarom a márkát jelen esetben, jobbára barna cipőket és öveket hordok, de kell a fekete cuccokhoz is. tökéletes lesz ahhoz. de nem tettem le egy kicsit extravagánsabb barna szíjas óráról se, de ott van a fémszíjas barna számlapos órám még.
ja persze, minden becsomagolva szépen, gyerekek sok mindent kapnak.
viszont a nagy bőröndömbe kell apkolnom, amit nem szeretek, mert vettem fancy weekend baget, de olyan ritkán van télen lehetőségem használni
sutszi: ciki. ma is ott ettem 10.00órakor. még jobb, volt, mint tegnap
és a kislány kiffffejezetten kedves volt (biztos akart vmit
)
amúgy a westend étketető részét én is gyűlölöm ofkorsz.
el is rángatom bandust a hétvégén megint egy vapianora vagy pad thaira, ha lesz kedve és ne csak italra költse a pénzét
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Magnum_ #36041 üzenetére
Westendbe megnézted azokat az órákat amit tegnap neten nézegettél? Azok nekem is tetszettek...
Mi is már mindenkinek ajándékot megvettük, még a róka kománknak is vettem pár dolgot, és be is csomagoltam neki (remélem meglepődik majd)...
-
válasz
Magnum_ #36043 üzenetére
Nem csuklottál ma délután?
Mondtad a múltkor milyen jó a Surf'n'Fries... Délután bemegyünk Westendbe..
- Kérek 2 XY burgert.
- Elfogyott.
- Akkor a másikból.
- Az is.
Jó akkor 1 mediterrán csirke. Meg normál krumpli... 1,5KCsirke közepesen átsütve. Nálam még átfért a rostán, de a páromnak nem. Krumpli elmegy...
Ja és flegma volt a pultos és AMEX not supported...Most hagyunk egy kis időt a helynek mire újra próbálkozunk ott...
Ami viszont nem az üzlet hibája az a Westend disznóetető vályúra emlékeztető étkezőrészlege...Na ott viszont tuti nem eszünk többet úgy, hogy ott leülünk.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #36033 üzenetére
én aztán tudom, mennyire fáj a hiteltartozás, főleg, ha hozzám kerül egy ügy. ha meg megkérdezem az adóstól, hogy:
-tudja, mi a baj a hitellel?
-mi?
-az, hogy vissza kell fizetniakkó'megsértődnek.
decemberi cashmanagement egész korrekten racionalizálva: minden rezsi befizetve, hitelekeret (amit ugye használok a jóváírás miatt) visszafizetve (és a jóváírás is megjött), szép kártya feltöltve, a készpénzforgalomra szánt 40k fele még a tárcámban. minden kari aji megvéve, becsomagolva és a bankszámlán is maradt píz. itthon tanulok egész nap, max a bótban veszek ennivalót (szépkártyára persze) és vasárnap megyek haza és otthon leszek dec.27ig.
namármost. jövő hónapban nincs karácsony, azaz kellene tudnom félretenni is.
ez nagyon tré óra? gonolkodom, hogy mgrendeljem-é most..
-
Mercutio_
félisten
válasz
aizen92 #36035 üzenetére
Nézegetem pár hete a TV-s topicot ott is 70-80% hitelre venne tv-t és a többségnél egyetlen szempont , hogy minél nagyobb legyen.
10% meg 300 fölött keres aztán leírja, hogy az ugyanakkora 150k-shoz képest nem lát különbséget majd később kiderül, hogy nem tudja mi a 24p, mindenféle képjavító feature be volt kapcsolva a forrás minősége is kétséges, olyan, hogy szakemberrel kalibrálás szóba se került, de azért megmondja a tutit
Olyan ez mint a van pénzem jó kocsira akkor vezetni is tudok dolog egyeseknél csak itt ugye van pénzem tv-re akkor értek is hozzá a szitu...
-
Melack
veterán
Samsung Galaxy mini gyári töltőt keresek, jövő héten át is venném. Ár megegyezés szerint. Anyósé gallyra ment :/ Köszönöm!
-
aizen92
addikt
válasz
DeFranco #36033 üzenetére
Teljes mértékben megértelek, én is nagyon felhúztam magam főleg most megnéztem a kondíciókat és az agyam durrant el. Vakon aláírják, hogy elmondhassák a családnak/munkatársnak/barátnak, hogy "uuuhh nekem ilyen tabletem van, meg ilyen telefonom ".....
Pontosan. Nem érzik, hogy 5 éve mi volt, nem érdeklik, elfelejtettek, most majd minden jobb-szebb és vehetem már fel a hitelt..... Agyrém..... Tényleg agymosott birkák.
Egyetértek.Igazad van ne szabadkozz!
(#36034) CoolBoy323 : mázlista
-
DeFranco
nagyúr
válasz
aizen92 #36031 üzenetére
nem kell csodálkozni, szivárognak vissza a nyakra-főre szíre-szarra felvehető és fel is vett hitelek.
hitelkártyakiváltó hitelkártya my ass.
ennyire hülye a sok jobbágy hogy rohan is be a bótba mintha nem 5 éve lett volna hogy szemezett a nagykéssel a konyhában mernincstovább.
sok agyatlan gyökér.
bocs. felhúztam magam.
-
aizen92
addikt
válasz
CoolBoy323 #36029 üzenetére
a sor naaaagyon hosszú és minden második zseniális elme HITELRE veszi...............
1. Idiots 2. Rengeteg időt elvesz és kb. ezért van sorbanállás.
Edigitalba menj nyitásra majd. De amúgy 20-25 perc alatt végeztem mindkétszer, de így is idegölő volt....
-
aizen92
addikt
válasz
CoolBoy323 #36026 üzenetére
Ipon ugyanez.... inkább eljöttem.... de csak hétfőn vannak nyitva szombaton nem -.-'
Ja és mindegyik bolt ugyannyi alkalmazottal mint évközben. Zseniálisak....
-
Magnum_
nagyúr
A nok, nougyek topikba mar nem jarok, szerintem egy eve kb. Utolso oldalba most beleolvastam. Huh, vannak problemak
-
aizen92
addikt
Vicces info. Nincs sata3 csati a gépben, valami 5mmes HDD van benne, egy 10 milis csati felülettel, szóval csak m.2 sata ssd mehet bele
Jó kör volt, imádkozok hogy az edigital visszavegye az ssd-t mert nem online volt rendelve.Legalább 15 rugóval olcsóbban megúszom m.2 sata SSDvel
-
Mercutio_
félisten
válasz
aizen92 #36007 üzenetére
Az ebben a cikkben ajánlott progival meg tudod csinálni, valamint a topicjában fire/soul/cd kérdésekre is válaszol.
Ami fontos, hogy klónozás után amikor először bootolsz az SSD-ről ne legyen vinyó a rendszerre dugva, hogy az átklónozott rendszer az esetleges temp és egyéb működéséhez szükséges file-okat az SSD-n hozza létre, ha ez megvan a következő indítástól kezdve már dugható rá vinyó is. -
GabN73
addikt
válasz
Magnum_ #36016 üzenetére
Válogass a női órák közül
Ott is vannak szép példányok
-
Magnum_
nagyúr
nincs valakinek eladó, full alap, kinyitható mobiltelefonja? csak hibátlan állapotú érdekel (ha fehér, az jó) , Teekomos vagy fügetlen. ja és max 2k
MM-ben 3500Ft a legolcsóbb készülék, de az nem kinyitható. -
MurdR
veterán
Tápos csirkék.
-
válasz
GabN73 #36012 üzenetére
A méretekkel nagyon vigyázz, érdemes megnézni a hozzászólásokat, mert ebből pl M-es kellett rendelnem, de más márka, pólójából meg S-est. A kabátom meg L-es... Szóval észnél kell lenni.
Az Arénában van boltjuk. Oda eltudsz menni megpróbálni a cuccokat...de venni nem érdemes, mert drágább...sokkal.
-
Ace owner
addikt
Ejj végre péntek
[link]
-
válasz
GabN73 #36008 üzenetére
A fekete alapon fehér csíkos-ra gondolsz?
(#36005) aizen92 : HA nem használsz kimondottan olyan alkalmazást ami megköveteli a lapozófájlt akkor akár el is hagyhatod alapból. Amikor volt elég RAM-om akkor HDD mellett sem használtam. Egyszerűen a Windows lapozásos algoritmusa egy kicsit túlreagálja a dolgokat. Simán lehet holtpontra rakni vele a rendszert pedig...
Szóval a lényeg, hogy nem az SSD védelme miatt, hanem általánosan véve a régi memóriahiányos korok maradéka a lapozófájl...
Az elején én is kicsit óvatosabb voltam, de ez már >7TB-al ezelőtt volt...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
aizen92 #36005 üzenetére
Csináld meg aztán nézz meg egy alignálást. Van valahol egy checklist hogy mit érdemes mókolni SSD esetén (pontosabban többi is van, listától függően 30-70%-a marhaság) azokon végigfutsz, ha jó akkor napszemüveg.
Trim működjön, legyen szabad mindig 20+% szabad hely, defrag off mindenképpen, alignálás ok, a többivel meg nem kell foglalkozni. Ajánlanak ilyeneket, hogy lapozófile kikapcsolás, meg böngésző cache áthelyezés, meg indexelés off, de ezeket hagyhatod nyugodtan úgy ahogy van, csak rontasz vele ha piszkálod.
Particionálni felesleges szerintem.
-
aizen92
addikt
válasz
DeFranco #36003 üzenetére
250gb samu evo.
Kb tegnap egész este és délelőtt agyaltam rajta, még most se vagyok biztos a dolgomba. MeglátjukAzért akarok "dirtyflashelni" és nem cleaninstall, mert lenovo imád beletúrni az oprendszerben, és ez nem egy mezei lapos, gyro, érintő, 4 fajta pozícióban használható, külön érzékelők
Lehet többet szívnék egy clean msdnröl lehúzott winnel, mint a lenovo által már előre bekonfigolt oprendszerrrel.
+ szeriaszám sincs alul (bár regeditből 2 perc kiszedni)Sutszi: 2 hónapos se a rendszer
Migrálást beprobálom, ha nem jön össze és bugzana akkor repül a cleaninstall egyből.
Particionálni egyáltalán nem érdemes gondolom.
-
válasz
aizen92 #36002 üzenetére
Igen. Így csináltam. Ezzel a programmal.
Szerk: Ha van egy jól belakott rendszered amit most nem akarsz a 0-ról újra bekonfigurálni akkor migrálj.
A nem sajnálod az időd és energiát akkor tiszta telepítést is csinálhatsz.Én egy 2-2,5 éves rendszert migráltam amit után újabb 2 évig használtam...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
aizen92 #36002 üzenetére
Tiszta telepítést javasolnék. SSD esetében kell figyelni pár dologra oprendszer szinten (alignálás, stb.) amit a win megold magának szépen, de nyilván kell hogy "lássa" mire települ. Sok potenciális bosszúságtól kímélnéd meg magad, ha nem a HDD rendszerét klónozod át. Aztán ha kész vagy, akkor már a HDD úgy is kint van mehet az a rackbe.
(milyet vettél amúgy?)
-
aizen92
addikt
HDDről SSDre lehet úgy migrálni, hogy a külső 2,5" házba dugom az SSDt majd usb 3.0val rá a gépre, míg a mostani HDD a gépben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest