Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78 #110097 üzenetére
A Démon átka megvan nekem (1994-es első kiadás, szép állapot) mennyit érhet?
Ja és van még:
Codex Imperialis - A hegyi királyság
Shadowrun Szerepjáték Fasa Corporation
+ Shadowrun játék kiegészítő : Grimoire
Ezek mennyit érhetnek?+ Szinte az összes első kiadású Mágus könyv, de azokról eccermajd egyben szeretnék megválni
-
gzbotii
nagyúr
Már most meleg van. Előre várom az augusztust
-
Timyyy
őstag
Ha már tömegközlekedést kell használni, akkor kifizethetem az 1500-at is, mert nem egyedül megyek, így már nem is éri meg annyira utazgatni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Timyyy #110085 üzenetére
pár utcával kintebb tenném le az autót és besétálnék betroliznék bebuszoznék.
a közvetlen környék tuti "be lesz lakva", azt nem tudom, hogy sétatávon belül hova érdemes tervezni megállni, ha beáldozol két vonaljegyet (oda-vissza) akkor viszont a lehetőségek szinte korlátlanok.
@oriic: jó nagy lábad van
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Egy kis parkolási segítségre volna szükségem. Holnap a jégkorong VB-re utaznék BP-re, és annyit megtaláltam, hogy a Papp László Arénának van egy nagy parkolója de az 1500ft/alkalom. Gugli kiadott valamiféle P+R parkolót is, de arról semmi lényegi infóm nincs.
Mivel napijegyem van, reggel 10-kor letenném ott az autót, és este 9-ig kb ott is marad. Milyen ötletek vannak erre, van-e ingyenes megoldás, és ha igen, hogy közelíthetem meg? Semennyire sem vagyok ismerős BP-n, szóval csak GPS... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
3.Aragorn
addikt
Sziasztok
Albérletet keresek a 10, 18-19-20. kerületben esetleg Vecsésen (mivel a repülőtéren dolgozom). Garzon lenne jó, vagy 2 szobás lakás, ez esetben lakótárs is kellene. Május közepi költözéssel. Ha tudtok valamit/valakit kérlek írjatok privit!
-
DeFranco
nagyúr
gyerekek ez megint marha jó lesz
-
Melack
veterán
Holnap munkanap, úgyhogy mindenki fizessen a parkolásért szépen
-
Kicsit levettem az árából. 3000-ért vihető: Quadro FX580
-
Mercutio_
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hszilard666 #110047 üzenetére
én meg még magamért sem tudok felelősséget vállalni - érted mi sem.
Fandango:
ha ma-holnap elkészül a szerviz a robogómmal, ki is gurulok. Ha nem, akkor sofőrrel vitetem magam.
-
sketchifun
senior tag
Szerintem Szili, tényleg nem állhatsz szarul.
Apple cuccok, de nem kevés, albit fizetsz, csajokat fizetsz, és élsz.
Nem rinyálok, de én ezt nem engedhetem meg. Egy öregedő Xiaomim van( by mercutio, ezúton is ty), nem veszek igénybe ősi szolgáltatást, és vidéki albérletben élek.
Btw kinéz egy fizuemelés nálam is lassan( Szakmán belül kifejezetten alacsony a fizum, és ha ma felmondok, holnap kezddhetnék jobb fizuért).
-
Fandango
veterán
válasz
macilaci78 #109947 üzenetére
A beszerzés elkezdéséhez jó alap
-
föccer
nagyúr
válasz
hszilard666 #110040 üzenetére
Mennyi Apple Watch volt a tegnap este posztolt képen? Annak a kettőnek az árából megcsinálnám a komplett víz és fűtés felújításomat, újravezetékezném a teljes elektromos rendszert, kicserélném az összes szerelvényt és még egy pizzát is tudnék rendelni.
Helló rinyagép, lassan rájöhetnél, hogy kurvajómunkád van. Jól fizet, szereted és tudod is csinálni? Akkormeg?
üdv, föccer
-
válasz
hszilard666 #110052 üzenetére
nehogy aszivedre vedd, nem hagyhattam ki
🤛
-
válasz
hszilard666 #110050 üzenetére
jah, pont. de csilid legalabb volt
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #110047 üzenetére
Valahogy nem tudom elképzelni hogy én neveljek fel valakit...
Egyelőre ez a konszenzus...
Elsőre kaktusszal próbálkozz.
-
hszilard666
veterán
válasz
fant0mi #110045 üzenetére
Akkor lehet hogy rosszul bánok a “családi” kasszával.
de nem hiszem.
Mercutio:
Irány a cofidis!(ugyanitt pénzügyi tanácsok vehetőek igénybe jóestét!) viccelek na!
Mindenkinek gyereke van már itt, én meg még magamért sem tudok felelősséget vállalni. Valahogy nem tudom elképzelni hogy én neveljek fel valakit... -
Mercutio_
félisten
válasz
hszilard666 #110044 üzenetére
Más annyi minimálból 2 gyereket is eltart... bár szívszerelmekre már nem futja
-
fant0mi
őstag
válasz
Mert alapbol is meg voltal fizetve?
-
Tim82
félisten
válasz
MasterMark #110042 üzenetére
Ugorj neki még egyszer, az segít. Ha nem megy neked, akkor kezdd elölről.
-
Tim82
félisten
válasz
Mi mind sajnálunk téged, ezeket gondolom, mind-mind minimálbérből vetted meg. [link]
-
hszilard666
veterán
De jó nektek, én 2 éve rongyosra melózom magam, és semmi béremelést nem kaptam
-
Fandango
veterán
válasz
fant0mi #110037 üzenetére
Pont ilyen szituációm volt még tavaly ősszel.
Felkínálkozott egy munkalehetőség, ahol jóval jobb lett volna a fizetés, de a munkabeosztás és a távolság már egyáltalán nem volt csábító.
Leültem a főnökkel beszélni, hogy mi a szitu, mondtam, hogy én szívesen maradnék, de a felajánlott pénz azért már elég nyomós érv a váltásra. Megkérdezte mi lenne az az összeg amiért maradnék, adtam egy választ. Annyit nem kaptam, de így is nyertem 30%-os béremelést. Maradtam. -
macilaci78
nagyúr
válasz
bandus #110032 üzenetére
Amihez értek, azt szívesen csinálom, hiszen amit nem szívesen csinálok, abba úgyse mélyedtem el annyira, hogy értsek hozzá.
És olyan vagyok, hogy a haza vezető úton már el tudom engedni a munkával járó gondolatokat más 21 éves fejjel is azt mondtam a kollégáknak, hogy ez munkahely, itt nem kell egymást szeretni, csak elviselni.Ha kell a lóvé és a jelenlegi fölé ígérnek, megyek, főleg, ha a jelenleg munkanélküli vagyok.
Ha nem kell a lóvé, akkor azért udvaroltatok magamnak.
Volt olyan is, hogy a munkáltató által kínált foglalkoztatási formán bukott meg a dolog, nincs az a pénz, hogy én még egyszer egyéni vállalkozó legyek. -
fant0mi
őstag
válasz
bandus #110032 üzenetére
Viszont egy jo alap, ha maradni akarnal, es kicsit tolni a mostani fizudon.
"Fonok en szeretek itt dolgozni, de 25%-ot raigertek, azert az nem keves." Nekem volt ilyen, nem kamuztam, utana is tudott nezni, ugyan 25%-ot nem, de azert toltak a penzemen. Nagy kedvem meg nem is lett volna elmenni, de a +25% mar nagy fegyverteny volt. Win-win situation. -
True, nyilvan a baziserten nem mindegy. Itt kabe masfelszeres lenne, de azert elegge gondolkozom rajta, de valszeg ez a oenz mar karpotol valamennyire azert h ne minden svanyu pofaval jarjak dolgozni. persze semmi sem fix, egyelore gondolkozom a dolgon, mert ha lesz ajanlat is akkor mar ugysem tudok ra nemet mondani
-
in general erdekelne a velemenyetek, hogy vallalnatok-e olyan melot amihez ertetek, de nem igazan erdekel titeket, es mondjuk a tarsasaggal/kollegakkal sem vagytok teljesen megelegedve? nyilvan igen, de mennyivel tobb fizuert?
-
Spet
addikt
-
pohár
félisten
hali skacok!
a héten el kéne nézzek a Fehérvári úti tüdőgondozóba egy jó röntgenre és légzésvizsgálatra, a térkép nekem csak az ottani nagy rendelőt dobja ki (Szent Kristóf), de a dokinőm azt mondta, hogy ez egy különálló épület, csak a nagy rendelőhöz van "ragasztva", átjárás nincs elvileg közte
valaki járt már ott esetleg, tényleg így van?
-
DeFranco
nagyúr
hát leszarni valószínűleg nem szarnád le de nem lenne annyira nehéz túltenni magad rajta, nyilván.
ezért is nem csináltatom meg a hátsó lököst, eszméletlen trógernek érzem így törötten de egyszer megcsináltattam frankóra, meg is húzták, aztán megint megtört. hátakkó' bépozitív.
-
válasz
CoolBoy323 #109998 üzenetére
szerintem csak az ízléseen próbáltak ilyen módon finomítani, így végre veszel tisztességes fekete szelepsapkákat
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #110012 üzenetére
Én ezt is beleveszem az amortizációba, hogy kapok egy kavicsot a szélvédőre az autópályán vagy rám nyitják az ajtót a Teszkó parkolóban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #110010 üzenetére
Pont ezt beszéltük kollégával tnap, hogy ha most vennék autót akkor max fele annyiért vennék mint amennyiért vettem és akkor nem fájna annyira az amortizáció.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #109998 üzenetére
Használt autót veszünk nemsokára és erősen agyalok azon, hogy a kocsi küllemére nem fektetek nagy hangsúlyt, csak ne rohadjon... Lemez felni, dísztárcsa nélkül, ami mozdítható, azt nem hagyom rajta...
Igen, ilyen világot élünk. -
GabN73
addikt
válasz
CoolBoy323 #110005 üzenetére
Ott még úgysincs klíma
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #110003 üzenetére
Most sokat van nyitva az ablak, nem kapkodom
De ne zsarolj -
GabN73
addikt
válasz
CoolBoy323 #110003 üzenetére
Miért, tudsz f .szát?
Kéne valami ipari, hogy a szomszéd ventijét elnyomja...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #110000 üzenetére
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #109997 üzenetére
Mindjárt meghozod a kedvem hogy bevásároljak ...
Amúgy nemrég tudtam meg, hogy a Gepárdokat a városban gyártják
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest