Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DownHaHa
csendes tag
Steamen vettem meg 6 dollárért az egészet, szvsz nagyon megérte. Óriási Borderlands fan vagyok, de most hogy lelett árazva éjjel nappal ezzel tolom
. Annyi a kérdés, hogy megöltem a végéb B2ben akit megkell (spoiler) és utána egyből átmentem 31sen, az ultra módra! Itt nagy hibát követten el, vagy így is haladni fogok szépen lassan. Itt arra gondolok, hogy nem farmoltam le Warriort, és nem fejlődtem tovább. Másrészt, mivel már végig vittem a játákot érdemes átnéznem a DLCs pályákra?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Annyi a kérdés, hogy megöltem a végéb B2ben akit megkell (spoiler) és utána egyből átmentem 31sen, az ultra módra! Itt nagy hibát követten el, vagy így is haladni fogok szépen lassan. Itt arra gondolok, hogy nem farmoltam le Warriort, és nem fejlődtem tovább. Másrészt, mivel már végig vittem a játákot érdemes átnéznem a DLCs pályákra?