Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
jaja,csak az más változat...csináltak párat...jó poén,hogy ezekhez a fegyverekhez kell a régi és az új willowtree is,mert az új nem eszi meg az adataikat,mert nem ismeri őket,a régivel először importálni kell,igaz pampog,de berakja...viszont a régivel csak lvl49-ig lehet,vagyis a 61-es is csak akkora lesz,mert az még nem kezeli a 49-61-es szintek új paraméterét,valamint hozzáadás és mentés után ott lesz a fegyó,de többet nem mutatja a régi willow...az új pedig utána mutatja,és abban fel lehet tenni lvl61-re.
http://blmodding.wikidot.com/hall-of-fame
innen lehet szert tenni ilyen "legális2 brutális dolgokra
mondjuk én csak ilyenre használom,mint a Crawmerax,avagy amikor pl.dokinak a savegame-t teszteltem,mert Knoxx is egy tár...de sima ellenfelek ellen annyira nem jó,mert az igazi nagy sebzést a mellékesen kilőtt projectile-k adják,amik cikkcakkban mennek,és izgő-mozgó kis katonákat nehéz vele eltalálni,sokkal jobb hatásfokú az 1150-es revolverem...ami pedig sima talált,jó poén,tegnap találtam a Crawmerax-nál még 2 olyat,2 lövetű,1100valamennyi sebzés,200% critical,4.3x zoom,és x4 savas...a nem chemical trooperek 1,max 2 lövés,1 lépegető 2-3 lövés
és sokkal hamarabb megvan,mint ezzel az izével,csak ugye fejre kell lőni.de sokkal gyorsabban halad az ember,berak fire wing-et a savasok ellen,semmi perc alatt fejenlő 3-4 katonát is,ha a madár után még marad chemical,azoknak meg 1-1 kis sorozat tüzes smg-ből és meg is van oldva a dolog...szoktam is jót röhögni,amikor párbajra hivnak ilyennel,mert a projectile-ok eleve viszonylag lassúak,a revolverrel 1 lövés gyakorlatilag bárki,olyan 3300 körül+25% a savas,tehát majdnem 4000 sebzést visz be 1 fejes,és azért annál nagyobb pajzs+életerő nincs senkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk én csak ilyenre használom,mint a Crawmerax,avagy amikor pl.dokinak a savegame-t teszteltem,mert Knoxx is egy tár...de sima ellenfelek ellen annyira nem jó,mert az igazi nagy sebzést a mellékesen kilőtt projectile-k adják,amik cikkcakkban mennek,és izgő-mozgó kis katonákat nehéz vele eltalálni,sokkal jobb hatásfokú az 1150-es revolverem...ami pedig sima talált,jó poén,tegnap találtam a Crawmerax-nál még 2 olyat,2 lövetű,1100valamennyi sebzés,200% critical,4.3x zoom,és x4 savas...a nem chemical trooperek 1,max 2 lövés,1 lépegető 2-3 lövés