Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz DiamondBack #1861 üzenetére

jaja,csak az más változat...csináltak párat...jó poén,hogy ezekhez a fegyverekhez kell a régi és az új willowtree is,mert az új nem eszi meg az adataikat,mert nem ismeri őket,a régivel először importálni kell,igaz pampog,de berakja...viszont a régivel csak lvl49-ig lehet,vagyis a 61-es is csak akkora lesz,mert az még nem kezeli a 49-61-es szintek új paraméterét,valamint hozzáadás és mentés után ott lesz a fegyó,de többet nem mutatja a régi willow...az új pedig utána mutatja,és abban fel lehet tenni lvl61-re.
    http://blmodding.wikidot.com/hall-of-fame
    innen lehet szert tenni ilyen "legális2 brutális dolgokra :DDD mondjuk én csak ilyenre használom,mint a Crawmerax,avagy amikor pl.dokinak a savegame-t teszteltem,mert Knoxx is egy tár...de sima ellenfelek ellen annyira nem jó,mert az igazi nagy sebzést a mellékesen kilőtt projectile-k adják,amik cikkcakkban mennek,és izgő-mozgó kis katonákat nehéz vele eltalálni,sokkal jobb hatásfokú az 1150-es revolverem...ami pedig sima talált,jó poén,tegnap találtam a Crawmerax-nál még 2 olyat,2 lövetű,1100valamennyi sebzés,200% critical,4.3x zoom,és x4 savas...a nem chemical trooperek 1,max 2 lövés,1 lépegető 2-3 lövés :DDD és sokkal hamarabb megvan,mint ezzel az izével,csak ugye fejre kell lőni.de sokkal gyorsabban halad az ember,berak fire wing-et a savasok ellen,semmi perc alatt fejenlő 3-4 katonát is,ha a madár után még marad chemical,azoknak meg 1-1 kis sorozat tüzes smg-ből és meg is van oldva a dolog...szoktam is jót röhögni,amikor párbajra hivnak ilyennel,mert a projectile-ok eleve viszonylag lassúak,a revolverrel 1 lövés gyakorlatilag bárki,olyan 3300 körül+25% a savas,tehát majdnem 4000 sebzést visz be 1 fejes,és azért annál nagyobb pajzs+életerő nincs senkinek...

Új hozzászólás Aktív témák