- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Ez egész jónak tűnik: [link]
-
TaylorPro
addikt
.
-
TaylorPro
addikt
Akkor újra becsatlakozok. A Soundcore Boom 2 Plus ment, a kis Tribit jött.
Használtan ami nem volt használva, full érintetlen makulátlan, garis, ajándék promo szatyorral, személyes átvéttel 15 ezer Ft-tért. Egy korrekt jó ajánlat. Hangzásban hozza a szintet, jó az aplikáció, egyből frissült a firmware. Abszolút jó és jól hordozható. A Boom túl nagy volt, bár annak a hangja hiányzik. Az pusztítóan jó. De vannak nagy falaim subbal támogatva szóval túlélem.
-
TaylorPro
addikt
Sziasztok!
Akinek van vagy volt Soundcore motion 100, írna pár sort róla? Mindenhol a basszusra panaszkodnak. Max félhangerőn lesz hallgatva, konyhába. Igazából a hangminőség a lényeg. Köszi a válaszokat!
-
TaylorPro
addikt
válasz
Luck Dragon #18793 üzenetére
Szia!
Szépen szól és igényes. Apósnak vettem ajándékba.
-
TaylorPro
addikt
UPS a legszemetebb futárcég idehaza ami csak létezik. Elég csak a google értékeléseket elolvasni. Volt egy Google Pixel 7 ami egy hétig volt csak Vecsésen. Már ki volt töltve a kárfelvételi jegyzőköny, és egyszer csak váratlanul meghozta a futár. Kész csoda hogy a Soundcore Boom 2 Plust időben ziccer nélkül kihozták. Pontos nyomkövetés sosem volt. Szemét egy banda.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Peaceliker #17441 üzenetére
Javítva a link.
-
TaylorPro
addikt
Boom 2 Plus-t most vittem magammal hétvégén egy 25 fős buliba. Két összenyitott termet úgy behangosítottuk vele hogy mindenki azt nézte meg googlézta hogy mi szól. kb 2x40nm volt. Szép tisztán és dinamikusan szólt csutkán max hangerővel. Egyedi EQ beállítással, majd megtudom osztani akit érdekel szerintem jól sikerült.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Albert.Tamas #17368 üzenetére
Boom 2 Plus ennyiért nagyon jó vétel. Óriási hangerővel és dinamikával. Igazi buli cucc. Én szeretem a hangját, az EQ testre szabhatósága nagyon rugalmas. Itthon is hallgatom pedig Onkyo-Mission cuccaim vannak. Az igaz hogy főleg a gyereknek zenélgetek vele meg kint a kertben. De most lesz egy komolyabb buli is ahol bevetem. Strapabíró masszív cucc baromi jó fényekkel. Ha kirobbanó zene kell kinti bulira hibátlan, bevágható a medencébe is.
-
TaylorPro
addikt
Már visszakerült a márka az eredeti Japán kezekbe. És csak minőséget gyártanak.
"AZ EREDETI JAPÁN AIWA
Büszkén támasztottuk fel az ikonikus Aiwa márkát azzal a szenvedélyes törekvéssel, hogy összehozzuk az embereket a zene körül. Hogyan csináljuk? Olyan termékeket készítünk, amelyek legendás AIWA hangminőséget biztosítanak. Elhozzuk neked azt a zenét, amit szeretsz, úgy, ahogyan azt hallani akarod.
Mi a Japán Aiwa olyan termékeket fejlesztünk, amelyek megfelelnek a fogyasztók növekvő igényeinek
1951 óta Japánban és az egész világon.
Az Aiwa egy egyszerű képletet alkalmaz a komoly audioberendezések kompromisszumok nélküli szállítására – Mi rendelkezünk a legjobb akusztikus tehetségekkel, pénzünket a legjobb minőségű alkatrészekbe fektetjük, és világszínvonalú ügyfélszolgálatot kínálunk.
Azoknak, akik azt akarják, hogy a zene több legyen, mint háttérzaj, azoknak, akik azt akarják, hogy zenéjük szórakoztatást nyújtson. Ez az eredei Japán Aiwa.
Cégünk, az Aiwa Corporation 2011-ben alakult, és nem áll kapcsolatban a Sony Corporationnel vagy annak leányvállalataival, amelyek az Aiwa védjegy korábbi birtokosai voltak. A 2014 előtt gyártott Aiwa-termékekkel kapcsolatos kérdéseivel, támogatásával vagy szolgáltatásaival a Sony Corporation-hez kell fordulnia.
2022-re a piacról eltűnnek azok a termékek, amelyeket nem mi fejlesztettünk, csak cégek használták az AIWA márkanevet a termékeik eladására. Az igazi Japán AIWA termékeket 2017-óta lehet megvásárolni. Fedezzed fel oldalunkon az eredeti Japán AIWA-t." -
TaylorPro
addikt
Az biztos hogy a Boom 2 Plus kidolgozásra, minőségre nagyon jó. Szolgáltatásban is. A fényei szépek. Kipróbáltam a kertben és óriási hangereje van torzítás mentesen. Halkan is kellően dinamikus telt hangja van. Amire kitalálták arra tökéletes. Mióta megjött már harmadjára frissült a firmware. Kapott új effekt funkciót is.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Elhoztam nyaralni is. Halkan mélykiemelés nélkül is nagyon szépen szól. A gyári eq beállítás nekem felejtős, csináltam egyedit. Meglepően jó telt hangja van, mint ha sokkal nagyobb lenne méretileg. A két magas sugárzó is szép lágy, nem cincogós.A gyerek is szereti. Jó vásár volt.
-
TaylorPro
addikt
Megjött épségben ma a Boom 2 Plus. Ez egy brutál jó cucc. Nehéz, aránylag kompakt, és szól mint állat. Anyagminőség 10/10. Baromi igényes és jól néz ki. Professzionális ipari gép érzet ahogy megmarkolod és megemeled. Feketében vettem. Szerintem éri az árát. Videók, képek nem adják vissza. Nagyon minőségi és szép termék.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Soundcore oldalán a hetedikei rendelés még mindig csak várakozik. Mérgemben töröltem. De jobb is mert az amazon.de prime csomaggal megjön most 40 ezer alatt. Pontosan 39256Ft. Ennyiért jó vétel.
-
TaylorPro
addikt
Én is agyaltam mi kellene főleg kültérre. Motion + rendelést töröltem pedig 14 ezerért jó lett volna. Végül Boom 2 lett 112,6 Euróért szerintem jó vétel. Tegnap még elfogadta magyar címre rendelni, és ma már valóban nem engedi.
Ár-értékben, hordozhatóságra, kinézetre, teljesítményre nem kell most ettől jobb.
-
TaylorPro
addikt
Egy ilyet vettem tegnap az Auchanban és szenzációsan jó! Brutál minőségi cucc, és eredeti Japán Aiwa. Kompakt és jól szól. A fény effektek is nagyon igényesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest