- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Sziasztok.
A kérdésem nem kapcsolódik szorosan a témához, de ennél alkalmasabb topikot nem találtam rá.
6000 Ft-ig szeretném beszerezni - akár külföldről is - az általatok ismert legjobb USB-s Bluetooth adaptert az alábbi célra:
A lehető legjobb minőségben szeretném megoldani, hogy a telefonomat Bluetooth-al kihangosítsam a PC-re. A telefonom jelenleg egy Honor 9, és van egy TP-Link UB400-as Bluetooth adapterem. Pillanatnyilag Windows 10 van a gépen, de csak azért mert Arch Linux alatt nem sikerült életre kelteni az A2DP-t - de majd még elszórakozgatok vele. Kellemes lenne, ha telefonálni is lehetne a gépre kihangosítva és a rádugott mikrofont használva.Tehát kellene:
- aptX vagy méginkább aptX HD (kerestem - kutattam, de aptX HD-s adaptert még hírből sem láttam.)
- LE
- Előny a Bluetooth 5.0
- Legfeljebb 3 méter és én lennék az adapter és a teló között, szóval nem fontos az egetrengető hatótávTudom, hogy a jelenlegieket nem tudja a jelenlegi telóm, de érik már a csere, 1-2k pluszt megér a jobb kodektámogatás nekem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 17 - alap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Automobilista 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest