Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Sziasztok.
A kérdésem nem kapcsolódik szorosan a témához, de ennél alkalmasabb topikot nem találtam rá.
6000 Ft-ig szeretném beszerezni - akár külföldről is - az általatok ismert legjobb USB-s Bluetooth adaptert az alábbi célra:
A lehető legjobb minőségben szeretném megoldani, hogy a telefonomat Bluetooth-al kihangosítsam a PC-re. A telefonom jelenleg egy Honor 9, és van egy TP-Link UB400-as Bluetooth adapterem. Pillanatnyilag Windows 10 van a gépen, de csak azért mert Arch Linux alatt nem sikerült életre kelteni az A2DP-t - de majd még elszórakozgatok vele. Kellemes lenne, ha telefonálni is lehetne a gépre kihangosítva és a rádugott mikrofont használva.Tehát kellene:
- aptX vagy méginkább aptX HD (kerestem - kutattam, de aptX HD-s adaptert még hírből sem láttam.)
- LE
- Előny a Bluetooth 5.0
- Legfeljebb 3 méter és én lennék az adapter és a teló között, szóval nem fontos az egetrengető hatótávTudom, hogy a jelenlegieket nem tudja a jelenlegi telóm, de érik már a csere, 1-2k pluszt megér a jobb kodektámogatás nekem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epic Games
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest