Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
válasz
mester1242 #9349 üzenetére
Szevasz. Tronsmart t6-ot bátran ajánlom.Szép kellemes hangja van .Van benne kis mély közép és a magas sem rossz..
-
mester1242
tag
Szaisztok!
keresek valami 5W körüli 8-10 órás üzemidős szüttymedéket. Nem cél a tökéletes hangzás. 10-15 körül szánnék rá (szóval tényleg nem amkinőség teteje a cél csak szóljon valami) Előre is köszi -
Hangerőben alatta, strapabíróságban szintén. Mély basszust sem tud akkorát tolni. Nem azért mert szarabb, hanem mert nem arra van kitalálva.
Az hogy hangminőségben felette van nem kérdés, hiszen nem egy ligában vannak, de hogy nem Boombox alternatíva, az biztos. Kb mintha az Iveco Dilyt hasonlítanánk az S mercihez. Utóbbi sosem fog annyi zsákot elvinni. -
India
aktív tag
válasz
Williamgrant #9346 üzenetére
Minoseg teren felul talalhato , tudom mert volt , JBL Boombox nem tudok mit irni magat a markat nem szeretem.
JBL Boombox-ot meg a Helsinki is megveri. -
-
India
aktív tag
válasz
tranceplanet #9344 üzenetére
Vifa Copenhagen 2.0 vagy Aiwa Exos-9.
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Tudtok JBL Boombox alternatívát, ami pariban van vele? Nem nekem lesz a cucc.
-
@ (#9341) mjani1172: Egyéni érzékenység. Ahogy írtam is, csak akkor feltűnő, amikor csend van körülötted, és bekapcsolod a hangszórót. Gyakorlatilag amikor megszólal BT-n keresztül, legyen az egy csippanó hang a mobilról, vagy bármi, akkor a fehér zaj is megjelenik. De ne úgy gondold, hogy a sistergés elnyomja a zenét, zenehallgatás közben nagyon közel kell tennem a fülemhez, hogy kivegyem belőle a sistergést, de akkor is csak azért hallom meg, mert tudom, hogy ott van.
@ (#9342) stefi81: Na pontosan ez van nálam is, mint a videón! Én az érzékenyebbek közé tartozom, észrevettem már első bekapcsoláskor. Együtt lehet vele élni, noha nem bánnám, ha nem lenne.
-
stefi81
tag
válasz
csabyka666 #9340 üzenetére
Több helyen olvastam ezt a zaj dolgot ennél a Tronsmart T6 Plus Upgraded-nél, csak nem emliti mindenki, mert nem annyira szembetűnő. Olyan ez mikor én minden kis rezzenést meghallok a kocsin és azonnal kicseréltetem az alkatrészt, más meg csörgő csatoggó kocsinál sem vesz észre semmit és úgy jár vele.
-
mjani1172
addikt
válasz
csabyka666 #9340 üzenetére
Jókat írnak róla,nézegetem én is, de ez a fehér zaj nem bíztató.
-
Üdv mindenki!
Este egy kicsit jobban belemerítettem a Tronsmart T6 Plus Upgraded tesztelésébe. Rock / metal zenéket hallgattam Spotify-ról - nos, biztosan van jobb bluetooth hangszóró ettől, de ez bőven hozza azt a szintet, amit vártam tőle! Egy 80 ezres JBL nyilván jobb, de nem hiszem, hogy 60 ezerrel jobban szólna.
A hangszóró EQ-ját deep bass módba kapcsoltam, a mély mégsem tolakodó, talán még kevés is...de majd megmutatja magát elektronikus zenénél.
(Mindenevő vagyok, a csujjogatós mulatóstól a metálig minden jöhet, ami alapvetően jó minőségben készült.)
Szvsz ez egy nagyon jó ár/érték arányú hangszóró, a Tronsmart MEGA-hoz viszonyítva egészen más dimenzió.A fehér zaj ha nem lenne, kifogást sem találnék benne, de majd utánajárok ennek is. Zenehallgatásnál egyáltalán nem zavaró, podcastnál engem idegesít.
-
-
Egyik kolléga behozta melóhelyre a Tronsmart-ját, nem figyeltem a pontos típust. De kíváncsi voltam rá, ha már annyit emlegetik. Egész addig nem zavaró a hangja, amíg a háttérben szól és az ember másra figyel (amilyenek vannak, már ez is egy jó pont). Amikor a zenére és a hangzására figyeltem, azonnal éreztem, hogy ilyet nem vinnék haza....hozzáteszem, én a Denon-hoz hasonlítottam. Ahhoz képest túl sok a baja. Akkor már inkább egy Anker.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csabyka666 #9332 üzenetére
" ... csak úgy sejted, hogy szar."
Ezt a szót direkt kerültem, mert nincs vele személye tapasztalatom. Ha, visszaolvasol, akkor láthatod, hogy csak vásárlói véleményeket másoltam neked ide, azért, hogy lásd, sajna nem egyedi az eseted. Egyébként is, attól, hogy van egy kis (?) alapzaja még lehet, hogy valakinek tökéletesen megfelel (észre sem veszi, akárcsak a sokat emlegetett influenszerek).
Ez a zaj egyébiránt szerintem abból ered, hogy a készülék ki-be kapcsolgatja a bluetooth vevőjét, vagy váltogat a normál és energiatakarékos módok között. Pontosan nem tudnám megmondani, de volt már "szerencsém" olyan bt.-s hangszóróhoz, aminél ezt tisztán lehetett hallani. Eleve volt egy kis alapzaj (ilyen fehér-zaj szerű), amit mondjuk két szám között lehetett hallani, valamint ha megállt a lejátszás, akkor pár másodperc múlva hallani lehetett, ahogy energiatakarékos módba kapcsol. Nálam az ilyen működés "deal breaker", úgyhogy ment is a kicsike eladásra.
Nálam az Anker és a Tribit márka már bizonyított. Ha, egy mód van rá, én azok közül válogatok. -
válasz
djfantom #9331 üzenetére
Üdv!
Igen, amikor leállítom a lejátszást, akkor az enyém is néma, de amikor például bekapcsolom, akkor is jelentkezik ez a sistergő, sípoló hang. Amikor párosítod a telefonhoz, akkor is. Biztosan észreveszed, kapcsold be. Mindig, amikor adatfolyam van, előjön ez a zaj. Mint amikor az FM rádiót nem hangolod be pontosan.
-
válasz
<Adamsky> #9330 üzenetére
Ja szóval nem hallottad élőben, csak úgy sejted, hogy szar. Amiket én hallottam a márkából, az sima T6, a Mega, illetve most a T6 Plus Upgraded. A Mega valóban nem jó, a hangja nagy, de egy zavaros hangképet kapsz, nincs se mély se közép se magas igazán.
A Flip azért nem ez a kategória, a másikat nem ismerem.
Volt JBL Charge-om, annál ez a T6 Plus Upgraded jobban, szebben szól.Néztem "influenszer" videókat, egymás mellett szólt a T6, T6 Plus, T6 Plus Upgraded, ordít a különbség.
-
djfantom
tag
válasz
csabyka666 #9329 üzenetére
Szevasz.Nekem is van Tronsmart Element T6 Plus Upgraded.Nekem semmi alapzaj nem halatszik.Ha nem megy zene teljesen néma.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csabyka666 #9329 üzenetére
Nem akarnám minősíteni a T6-ot, ill. a Tronsmart termékeit, de azok alapján amit eddig hallottam velük kapcsolatban, inkább kerülöm a márkát (és meg is tehetem, mert választék az van). Az a baj, hogy ha mégis valami jót hall az ember egy-egy konkrét termékről (ezt a T6-ot pl. minden videóban dicsérik) már - ezek szerint - azt is fenntartásokkal kell kezelni.
Alternatíva? Magyarországról? 20e FT-ig mondjuk? Háát, nem is tudom. Bluetooth hangszórót még nem vettem itthon
Talán Anker Soundcore FLARE (mintha lenne is itt ilyen valakinek ...) vagy JBL Flip Essential (mondjuk erről a JBL-ről most hallok először, de csak JBL), de várd még meg, hogy a többiek mit mondanak.
Bár én nem hiszek ezekben a 360°-os hangszórókban. Pontosabban csak akkor vennék ilyet, ha a kertbe kellene valamilyen "háttér" hangkeltő (leteszed az asztal közepére és akkor kb. mindenki egyforma mértékben élvezi) -
válasz
<Adamsky> #9328 üzenetére
Jöhetnek alternatívák ebben az ársávban, 14 napig vissza tudom küldeni.
Nem tudom, az upgraded verziót hallgattad-e, nekem volt sima T6-om is, lehet azt is fikázzák, pedig nem volt rossz hangja. Nem JBL, de az ára sem az.Eléggé érzékeny a fülem, és így mondom, zene közben egyáltalán nem rossz ez a hangszóró.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csabyka666 #9327 üzenetére
Sajna úgy tűnik nem vagy ezzel egyedül (komment szekció). Itt is egy ilyen jellegű komment. Egyébként ilyenkor látszik, hogy mennyit ér a sok felkent influenszer / Youtuber "szakvéleménye". Semmit. A hozzáértők ill. komoly szakemberek közben "éhen halnak", mert a szakmai blablára senki nem kíváncsi: Jó a basszus? Az odab@**. Cicceg? Mint állat!
Ja, hogy diundisu zene hallgatásán kívül másra csak mérsékelten alkalmas, az már csak a vásárlás után derül ki. -
Üdv mindenki!
Vásároltam egy Tronsmart Element T6 Plus Upgraded verziót. A hangja egész jó, pláne ennyiért, viszont van egy kellemetlen cicergő, sistergő alapzaja. Ez csak akkor zavaró, ha csendben van a hangszóró, illetve podcastoknál, zene közben nem tűnik fel.
A kérdés, hogy mindegyik ilyen, vagy csak én fogtam ki?
Köszi a segítséget előre is!
-
DrJános
aktív tag
válasz
DrJános #9307 üzenetére
Sziasztok kicsit pontosítanám a kérdést. Főleg Jbl és Sony modellek tetszenek
(illetve ezehkez egyszerű aksit találni ha a gyárt kihalna a cuccból)
JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Charge Essential, JBL Xtreme 2
Sony SRS-XB31, Sony SRS-XB23, Sony XB32, Sony SRS-XB41, SRS-XB33, Sony SRS-XB43(ez utóbbi szép nagy darab, de csak 15 W?)
Ezek a modellek milyenek egymáshoz hasonlítva? hang minőség és hangerő tekintetében?
Illetve a Anker Soundcore Motion+ amit itt sűrűn emlegettek ő hova illene be közéjük/ feléjük?
Az Xtreme 2 biztos jó hangos, de vajon figyeltek arra, hogy közben szép is legyen a hangzása? Vagy úgy gondolták a bukikba úgy is lesz annyi hangulat javító, hogy a hangminőséggel úgy sem foglalkozzanak majd a fiatalok... -
B1T3
Topikgazda
válasz
macii97 #9324 üzenetére
Aki nem ért hozzá, az dicsérni fogja, már csak azért is, hogy igazolja maga számára a döntésének a helyességét.
Nincs még értelmes videó egyikről sem, ahol nem torz hangot rögzítettek volna, de itt legalább a következetesen gyenge mikrofonnal egymás mellett több cuccot is megszólaltattak, ezért lehet viszonyítgatni: videó. Hallatszik, hogy az Onyx Studio 5 toronymagasan a legjobb, a Blitzwolf BW-AS3 pedig csak kaotikus dobozhangot tud, amelynél még a BW-AS2 is tisztábban szól (feleannyiért). Persze a BW-AS2 nem tud ilyet, amellyel valószínűleg azt akarják bemutatni, hogy mennyire erős a basszus, pedig csak gyenge a tervezés, és nagyban megnehezíti a hangszóró elhelyezését. -
B1T3
Topikgazda
válasz
macii97 #9322 üzenetére
YouTube-on már van róla videó, és nemhogy a gomb- és csatlakozóelrendezés ugyanaz, de még a bekapcsoló hangeffekt is egyezik.
Ennek fényében nem várok attól sem túl sokat.
Kár, hogy a nagyon fiatal, tapasztalatlan füleknek célozták meg a hangszórót, közülük is az elsősorban elektronikus zenét hallgatóknak, mert a magashiány egyszerűen rányomja a bélyegét az egész termékre. -
macii97
senior tag
válasz
Williamgrant #9316 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Érdekes, hogy sokan dicsérik a t6 maxot, de legalább annyian fikázzák.
A mobilarena teszt sem húzta le, bár a túl sok basszust kiemelték ők is és hogy nagyobb helyekre ajánlott.
Ez alapján igazodjon el az ember...
Pedig a homepod jellegű formája megfogott...
Köszi a tippeket, körülnézek és meglátjuk.Mindezzel csak az a baj, hogy egyre kevesebb a normális, objektív teszt ami alapján eldönti a vevő, hogy mit vesz. Mindenki fizet lassan mindenkinek.
Btw ha a bw-as3-ról van valakinek infója még az megírhatná, hogy miféle kutya az. Echte t6 max, vagy gatyába rázott kiadás? Elég új cuccnak tűnik, nem sok infó van róla, ezért kérdezem.
A marketing anyagban a tronsmarttal ellentétben nem emelik ki a hatalmas basszust, inkább a clear soundot.
Ha itthon még nem nagyon vett senki lehet le kéne tesztelni
Egy videós tesztet láttam róla, ott fülessel hallgatva nem rossz, de mostmár a fene tudja -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stefi81 #9319 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, látni fogod, hogy nem is oly' rég 75 Eur volt az amazon-on is. Szinte folyamatos akcióban van. Ha, épp nem ennyi, akkor várni kell, és hamarosan megint akciózni fogják. Én ilyen cucc esetén (ami ilyen nagy és nehéz) nem hazardíroznék, mert 99%, hogy megcsípik a vámon. Akkor viszont rögtön jön rá az Áfa (×1,27).
Vagyis 87,77$ + Áfa ~ 33,5e Ft
Amazon: 75 Eur (akcióban) + 9 Eur (szállítás) ~ 29e Ft
Előbbi lutri, és ha a posta megfogja, akkor lehet még sokat is ülnek majd rajta. Én legalábbis hallottam horror sztorikat, hogy a csomag Kínából itt volt két hét alatt, majd a posta ült rajta még 3-4-et. Utóbbi tuti, és ha garanciális probléma adódna, akkor is egyszerűbb az ügyintézés.Esetleg megrendeled (Lengyelországból) németbe (ha mondjuk lenne ott ismerős), és onnan behozatod valahogy ...
-
stefi81
tag
Valaki vett már aliexpressen Soundcore Motion+?
A kérdés hogy mennyi idő volt és vámtak e?
most 26eft-ba meg tudnám venni. -
-
B1T3
Topikgazda
válasz
macii97 #9313 üzenetére
Ne vegyél T6 Maxot. Nem szól szépen. Tud dünnyögni, elektronikus zenére akár még vállalható is lehet, de egyszerűen nem szól szépen, a mérnökök a kiegyensúlyozott hangkép helyett arra mentek rá, hogy minél jobban rezegtesse a vele együtt asztalon lévő tárgyakat (ez pedig inkább idegesítő).
Ilyesmi árban egyértelműen az Anker Soundcore Motion+, ami jobb választás (nem kell félni a német Amazontól, megbízható, és nagyon gyorsan megérkezik a cucc). Medence melletti, illetve szabadtéri összejövetelekhez sokkal megbízhatóbb is, hiszen teljesen vízálló, míg a T6 Max csak IPX5-ös védettséggel rendelkezik, azzal is csak addig, míg a csatlakozókat eltakaró, instabil gumifül ki nem esik magától (ami a dizájn miatt nincs kizárva).
-
djfantom
tag
válasz
macii97 #9313 üzenetére
Munkatársamnak tronsmarrt t6 max van. Jól szól.Mostanában akar még egyet venni.Nekem van egBlitzWolf BW-AS2 y BlitzWolf BW-AS2. Akkuja elég jól bírja Szépen szól bár hangerőbe nem olyan hangos lehetne picivel több mélye..
Tronsmart T6 Plus Upgraded Editionom is van .Ez szebben is és hangosabban is szól a BlitzWolf BW-AS2. Értetlenek kedvéért a szebben szól alatt nem azt értem ,hogy nagy hang . Hanem szép tiszta közép és magas hangok. Tűrhető mély. Lehetne több mélye. Igaz ilyen kis mérettől ne várjunk csodát. -
macii97
senior tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszóró kategóriában keresgélek és kérem a segítségetek.
Alin a tronsmart t6 max-ot találtam, amit rendkívül dicsérnek minden hazai videóban, de itt rákeresve nem sok jót olvastam.
Pedig tetszene a nagy akksi, az erős basszus, nagy hangerő.
Láttam, hogy hasonló terméke van a Blitzwolfnak is, bw as3, ez ugyanaz mint a t6 max, vagy javított verzió lehet (a 60-70watt eltérés miatt kérdezem)?
A Blitzwolfnak van a bw as2 cucca is, ez mennyire lehet ajánlott? Kisebb az akksi, gyengébb papiron.Illetve ebben az árban mi lehet ajánlott?
Semmi extrára nem kell, medence mellett meg kártyapartikon kis összejöveteleken szólna a spotify, youtube. Nem szól klasszikus zene, inkább elektronikus, tuc-tuc és hasonlók.
Köszönöm!
-
hcol7
senior tag
hali,
ha idojarasallosagon is van a hangsuly, sony gtk-pg10 is opcio lehet. vegulis jbl pb100 helyett lett.
par honapja van meg, teljesen jo, boven meg vagyok vele elegedve erre a felhasznalasi celra, bar elsore lehuztam itt kommentben kb 5 perc kiprobalas utan, mert nem raktam fel az appot hozza, amivel lehet allitani a hangszineket.
teljesen random hasznalom aksirol, vagy halozatrol, de eddig egyszer sem kellett azert feldugni, mert "szolt", hogy merul. pedig eredetileg nem is volt szempont, hogy aksis legyen.
eredeti ara (elvileg) 90-100k, annyit messze nem adnek erte, de 60ert sikerult akciosan lonom egyet ujonnan, es ugyerzem boven hozza, amire kell.
80% ban kertben hasznalom, es inkabb a szomszedok turokepessege a bottleneck, mint a hangero, es a basszus. max hangeron is tisztan szol. -
venesia
csendes tag
Úgy látszik egyszerre futott be az info
-
venesia
csendes tag
Sziasztok !
Ha valakit érdekel, Soundcore Motion+ most csak 78 EUR itt és csak a mai napon -
Cyborg
őstag
Az amazon.de-n most 75€ az Anker Soundcore Motion+, akit érdekel 🙂
-
superecneB
őstag
Sziasztok,
nem nagyon találok erre vonatkozó információt a JBL Link Portable hangszóró kapcsán.
Olyan kis hangszórót keresnék amit tudok telefon kihangosító-ként használni (Facebook Messenger, Viber, Skype) Audio-videó callokhoz.
Ennek van saját mikrofonja de nem tudom a telefonra beérkező hívást át tudom e lőni rá, (Audio+mic)?
a leírásukban és a tesztekben annyit látok hogy hívást nem tud indítani a Google Assistant de ez nekem nem érvágás ha a telefonról kell indítani.
ez a konkrét típus alkalmas lenne arra hogy zenelejátszó funkció mellett kihangosítóként is működjön?
Üdv,
Bence -
DrJános
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék egy új bt hangszórót. Inkább 40-50 körüli áron de max 75-80 et szánnék rá.
az lenne a cél, hogy flip 4 hez hasonló vagy szebb hangja legyen csak hangosabb.
Kültérbe az van hogy már kevés.
Tudnátok ár modell-t írni és hogy tapasztalatok alapján melyik miben jó.
Segítségeteket köszönöm előre is -
-
r4z
nagyúr
válasz
Williamgrant #9304 üzenetére
A SAL tetejen levo vezerlopanel nem tunik esobiztosnak, szoval az offos. A Sony XB60 is szimpatikus lenne, de az se esobiztos.
Ennyire egyedi lenne az igeny egy kis szabadteri bulira?
-
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Olyan hordozhato, akkumulatoros, idojarasallo hangszorot (boomboxot?) keresek, ami ki tudna szolgalni egy 4-5 fos bulit is. 50-100k-t szannek ra, hasznalt is jatszik.
JBL Boomboxokat nezegetek apron 70k magassagaban, van ezeknel jobb vetel erre a celra? -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Kínai webáruházban kapható anker soundcore motion+ hoz hasonló, viszonylag " megegyező" minőségű hangszóró?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest