- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csabyka666 #9332 üzenetére
" ... csak úgy sejted, hogy szar."
Ezt a szót direkt kerültem, mert nincs vele személye tapasztalatom. Ha, visszaolvasol, akkor láthatod, hogy csak vásárlói véleményeket másoltam neked ide, azért, hogy lásd, sajna nem egyedi az eseted. Egyébként is, attól, hogy van egy kis (?) alapzaja még lehet, hogy valakinek tökéletesen megfelel (észre sem veszi, akárcsak a sokat emlegetett influenszerek).
Ez a zaj egyébiránt szerintem abból ered, hogy a készülék ki-be kapcsolgatja a bluetooth vevőjét, vagy váltogat a normál és energiatakarékos módok között. Pontosan nem tudnám megmondani, de volt már "szerencsém" olyan bt.-s hangszóróhoz, aminél ezt tisztán lehetett hallani. Eleve volt egy kis alapzaj (ilyen fehér-zaj szerű), amit mondjuk két szám között lehetett hallani, valamint ha megállt a lejátszás, akkor pár másodperc múlva hallani lehetett, ahogy energiatakarékos módba kapcsol. Nálam az ilyen működés "deal breaker", úgyhogy ment is a kicsike eladásra.
Nálam az Anker és a Tribit márka már bizonyított. Ha, egy mód van rá, én azok közül válogatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest