- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csabyka666 #9332 üzenetére
" ... csak úgy sejted, hogy szar."
Ezt a szót direkt kerültem, mert nincs vele személye tapasztalatom. Ha, visszaolvasol, akkor láthatod, hogy csak vásárlói véleményeket másoltam neked ide, azért, hogy lásd, sajna nem egyedi az eseted. Egyébként is, attól, hogy van egy kis (?) alapzaja még lehet, hogy valakinek tökéletesen megfelel (észre sem veszi, akárcsak a sokat emlegetett influenszerek).
Ez a zaj egyébiránt szerintem abból ered, hogy a készülék ki-be kapcsolgatja a bluetooth vevőjét, vagy váltogat a normál és energiatakarékos módok között. Pontosan nem tudnám megmondani, de volt már "szerencsém" olyan bt.-s hangszóróhoz, aminél ezt tisztán lehetett hallani. Eleve volt egy kis alapzaj (ilyen fehér-zaj szerű), amit mondjuk két szám között lehetett hallani, valamint ha megállt a lejátszás, akkor pár másodperc múlva hallani lehetett, ahogy energiatakarékos módba kapcsol. Nálam az ilyen működés "deal breaker", úgyhogy ment is a kicsike eladásra.
Nálam az Anker és a Tribit márka már bizonyított. Ha, egy mód van rá, én azok közül válogatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Borderlands 4
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest