- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
válasz
csabyka666 #9329 üzenetére
Szevasz.Nekem is van Tronsmart Element T6 Plus Upgraded.Nekem semmi alapzaj nem halatszik.Ha nem megy zene teljesen néma.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csabyka666 #9329 üzenetére
Nem akarnám minősíteni a T6-ot, ill. a Tronsmart termékeit, de azok alapján amit eddig hallottam velük kapcsolatban, inkább kerülöm a márkát (és meg is tehetem, mert választék az van). Az a baj, hogy ha mégis valami jót hall az ember egy-egy konkrét termékről (ezt a T6-ot pl. minden videóban dicsérik) már - ezek szerint - azt is fenntartásokkal kell kezelni.
Alternatíva? Magyarországról? 20e FT-ig mondjuk? Háát, nem is tudom. Bluetooth hangszórót még nem vettem itthon
Talán Anker Soundcore FLARE (mintha lenne is itt ilyen valakinek ...) vagy JBL Flip Essential (mondjuk erről a JBL-ről most hallok először, de csak JBL), de várd még meg, hogy a többiek mit mondanak.
Bár én nem hiszek ezekben a 360°-os hangszórókban. Pontosabban csak akkor vennék ilyet, ha a kertbe kellene valamilyen "háttér" hangkeltő (leteszed az asztal közepére és akkor kb. mindenki egyforma mértékben élvezi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 - alap
- Tomato firmware
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest