Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Nyomtató topik
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csabyka666 #9329 üzenetére
Nem akarnám minősíteni a T6-ot, ill. a Tronsmart termékeit, de azok alapján amit eddig hallottam velük kapcsolatban, inkább kerülöm a márkát (és meg is tehetem, mert választék az van). Az a baj, hogy ha mégis valami jót hall az ember egy-egy konkrét termékről (ezt a T6-ot pl. minden videóban dicsérik) már - ezek szerint - azt is fenntartásokkal kell kezelni.
Alternatíva? Magyarországról? 20e FT-ig mondjuk? Háát, nem is tudom. Bluetooth hangszórót még nem vettem itthon
Talán Anker Soundcore FLARE (mintha lenne is itt ilyen valakinek ...) vagy JBL Flip Essential (mondjuk erről a JBL-ről most hallok először, de csak JBL), de várd még meg, hogy a többiek mit mondanak.
Bár én nem hiszek ezekben a 360°-os hangszórókban. Pontosabban csak akkor vennék ilyet, ha a kertbe kellene valamilyen "háttér" hangkeltő (leteszed az asztal közepére és akkor kb. mindenki egyforma mértékben élvezi)
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest