Hirdetés
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
koncsik #6414 üzenetére
Hát szerintem a Tronsmart "teljesítménye" nem valós 40 watt. Inkább egy kis "marketing" hogy az átlag polgárt megvezessék stb. Inkább mondanám 2X10 wattnak a reális teljesítményét, stb. A JBL Xtreme is 40 wattos és azért lásd méretre súlyra is egész más kategória.
Nekem a Sony SRS BTX 300 2X4 wattos volt akkus üzzemódba és a Tronsmart T6-al tudott egyenlő hangerőt kb. De ott a Divoom onbeat 5002ND Ami papíron 20 wattos még is keresztbe lenyelni a Tronsmart megát és a T6-ot, szóval csak mert oda írnak egy nagyobb számba wattba nem még igazán reál teljesítményt jelenti.
Nyilván amennyire tud magába 1 hangszóró is add ki sztereo hangot, de hát az a 10 cm különbség túl kevés ahhoz hogy ezt érezni tud. Mondjuk a Charge 4 hangjára kíváncsi vagyok, mivel az is csak 1 hangszórót kapott kíváncsi vagyok mennyit változtat ez a hangzásán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest