Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Hát szerintem a Tronsmart "teljesítménye" nem valós 40 watt. Inkább egy kis "marketing" hogy az átlag polgárt megvezessék stb. Inkább mondanám 2X10 wattnak a reális teljesítményét, stb. A JBL Xtreme is 40 wattos és azért lásd méretre súlyra is egész más kategória.
Nekem a Sony SRS BTX 300 2X4 wattos volt akkus üzzemódba és a Tronsmart T6-al tudott egyenlő hangerőt kb. De ott a Divoom onbeat 5002ND Ami papíron 20 wattos még is keresztbe lenyelni a Tronsmart megát és a T6-ot, szóval csak mert oda írnak egy nagyobb számba wattba nem még igazán reál teljesítményt jelenti.
Nyilván amennyire tud magába 1 hangszóró is add ki sztereo hangot, de hát az a 10 cm különbség túl kevés ahhoz hogy ezt érezni tud. Mondjuk a Charge 4 hangjára kíváncsi vagyok, mivel az is csak 1 hangszórót kapott kíváncsi vagyok mennyit változtat ez a hangzásán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest