- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- UHD filmek lejátszása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Minél többet olvasgatok, annál bizonytalanabb leszek.
Tronsmart T6 14990,-
Tronsmart element mega 14990,-
Mac audio elite 2000 16990,-
Divoom voombox-outdoor 13690,-
Xiaomi mi (mdz-26-db-rd)
Mac audio bt tec 3000 14990,-
Divoom onebeat-500 17690,-Az első 3 lenne az elsődleges, nem feltétlen karácsony miatt, de azok még beférnének talán a fa alá.
Ha ár/érték -ben valamelyik sokkal jobb lenne, akkor persze várok.
Mivel első ilyen hangszóróm lenne, nincs összehasonlítási alapom, lehet bármelyiket is választanám megfelelő lenne. Összezavar a sok info -
joergie
őstag
Holnap 11:20tól lesz megint német amazonon lightning dealben doss soundbox xl,
de 12:35től ugyanitt tribit bts 20 (xsound go) lesz akciós. az első fél órában asszem csak amazon prime-al lehet rá nyomulni asszem. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék vásárolni bluetooth hangszórót kb 15 ezer forintig. Karácsonyi zenéket hallgat majd vele. Szandit, Fenyő Mikit, illetve ehhez hasonló zenéket. Tudnátok ajánlani valamit?
köszönöm
-
Ati1979
veterán
Valóban nem rossz a dockin, de nálam a minirig a nyerő. Sokkal jobban szeparált hangok, inkább hifis hangzás. A dockin kicsit mosott, de nem nem rossz persze. Igen a mélyek ütősebbek nem tagadom. A dance típusú zenéknél kell a mélynyomó a minirighez.
Viszont. Minirig3 fél kiló + 100 órás akksi idő alacsony hangerőm + mehet hozzá meg egy (hogy sztereo legyen) és mélynyomó is csatlakoztatható. Tehát később bővíthető a rendszer.
Hát nálam jobb a plusz, nem mosott jobban szeparált. Úgy néz ki egy kicsit, mintha javították volna a hibát.
Vagyis azt ami nekem nem tetszett.
Jóisten, hogy szólnak ezek max hangerőn.
Max hangerőt nem kell komolyan venni. 80% felett minden vadul torzít kivétel a vifa helsinki. -
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6036 üzenetére
A Hangerő nem minden, de a minirig ára jóval több mint a Dockinnak ha minden Packot összerak az ember
De igazat megvallva élőbe kéne hallaniIgaz hangerőbe valóban jó, de A Dockin basszusba kenterbe veri. Teljes hangerőn Dance/House zene alatt elég szépen kijön a basszus között a különbség. [link]
Még egy dolgot nem értek, összehasonlítottam a Dockin D fine-t és a D-fine pluszt. A simának a videó alapján jobb hangja van szerintem [link]
A teljes hangerős teszt Dance/house alatt a D fine plusznak olyan fura a basszusa :S -
Ati1979
veterán
Kinn van az új minirig. Minirig 3. Oluv most teszeli akit érdekel. Elképesztő hangerőre képes, ahhoz képest, hogy mekkora. Aki még venni akar valamit karácsony előtt ezt vegye.
-
novaktomi
csendes tag
Sziasztok. Tudtok olyan hangszórókat ajánlani, amiket össze lehet egymással párosítani. Tudom, h a jbl-ek és Ultimate Ears-ök olyanok, de azok túl drágák, ha többet vesz az ember. Anker, doss stb. Ilyenekre gondoltam, de nem merek venni, amíg nem tudom, h lehet-e velük ilyet csinálni. Az lenne a legjobb, ha alexával össze lehetne tenni őket a multiroomhoz. Köszi
-
Digger
senior tag
Off, vagy nem off, nem tudom!
Gondolom vagyunk itt néhányan, akik nem bízzuk a hangzást a véletlenre és magunk építünk BT recsegőt! Egyszerű, olcsó Kínai panelka, rajta a BT vevő és komplett erősítő, tápot neki, meg tetszőleges igazi nagy méretű hangfalat és GO!
Mondjuk ez más kategória, mert nem hordozható! -
rizso
addikt
válasz
zolikaDB #6028 üzenetére
Majd megkapod, aztán a lázból már csak hőemelkedés lesz, majd el is múlik
Csodát nem érdemes várni, valószínűleg nem szól majd rosszul, de tényleg ne várj egetrengető mélyeket. Én öcsémnek rendeltem egy doss soundbox xl-t, ami nem rossz, jobban szól, mint a Tronsmart Mega, viszont igencsak elmarad a Harman go+playtől.
De mondom, viszonyítás kérdése, hogy mi számít jó mélynek, a harman is elvérzik egy komolyabb hifi/hangfalpár rendszer mellett.
-
djnice
veterán
válasz
FuRiONight #6015 üzenetére
Akció volt.
-
ProEvoFan
nagyúr
Erről mi a vélemény?Gyereknek lenne zenehallgatásra.[link]Tronsmart Element T6 vezeték nélküli Bluetooth hangszóró
-
dudi6
senior tag
Doss Home Sound Box XL most 53 Euro szállítással. Ennyit megér nem? Van valakinek negatív tapasztalata? Kisebb terembe kb. 50 nm elég lehet néptánc tanításra?
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Ezzel valakinek van tapasztalata?
Mac Audio Elite 2000. 20 ezer alatti ez is, mint amiket korábban linkeltem: [link]
Vagy a fórumban ajánlott DOSS SoundBox XLHa van hasonlóan jó, mint a többi, akkor egyszerűbb lenne beszerezni, mint pl a doss-t.
Vagy még a Sony XB21 ami ez az árkategória, most akciósan. -
Aprósólyom
addikt
válasz
FuRiONight #6008 üzenetére
Ezeket az UE Megaboom kisebb és nagyobbakat hallgattam korábban műszaki áruházban. Én nem ajánlom. Nagyobb a "füstje", mint amennyit az ára mutat.
Multiroom-ban nem vagyok otthon, de azok inkább LAN/WLAN megoldásúak. Nem véletlen. Nekem pozíciótól függően a BT hangfalam a szomszédos szobában is már hajlandó meg-megszakítani a folyamatos streamet a telefonról. Az hogy BT-n keresztül, akár több ugyan olyan eszköz összekapcsolható, és ugyan azt a zenét játsza szinkronban, az még nem nevezhető multiroomnak...
H/K Onyx Studio 5-t egy srác ajánlotta fentebb. clavinetjunkie youtube csatornájába belehallgatva (mert még élőben nem hallottam) jó ajánlatnak tűnik az árért (60kilohuf körül) cserébe. Vagy ha már extreme 2, akkor hallgasd meg a H/K Go&Play-t (70-80kilohuf) élőben vagy az említett youtube csatornán. Szerintem sokkal élvezetesebb hallgatni. Én a szülőknek az előző generációból vettem egyet (Szinte ugyan úgy szól mint a jelenlegi Go&Play a tesztek szerint), havernak is van. Nagyon elégedettek vagyunk vele. -
mcs
veterán
válasz
torpe23torpe #6000 üzenetére
Szia!
Igen, a Zoli által említett Medion létezik Sencor, Gogen és Selecline (Auchan) kiadásban is pici formabeli eltérésekkel.
Viszonylag tiszta hangzásuk van, de a basszusuk nem eléggé erőteljes.
A MAC Audio MRS 555 combosabban tud szólni náluk, de akksiról üzemeltetve nagyon visszakorlátozza a hangerejét. Be kell dugni 230ba ahhoz, hogy kiadja magából a maximumot. -
FuRiONight
addikt
Hali! Egy kis üzletbe szeretnèk vezetèknèlküli hangszorót. Maximum 50% vagy az alatti hangerőn lenne hasznàlva, FM ràdió legyen tàmogatva illetve kèsőbb multiroom tàmogatàs is jól lenne. A Doss Soundbox XL-t nèztem eddig. Àrban 20-25k a hatàr.
Sajàt rèszre is szeretnèk eggyet, multiroom tàmogatàssal. Eddig ezeket nèztem: UE Megaboom 3 - Dockin D Fine+ - JBL Extreme 2
Tanàcsokat ès a vàlaszokat előre is köszönöm!
-
vilmaboy
őstag
Elnézést de nem olvastam vissza... tárgytalan a bejegyzés
-
Barell
senior tag
Sziasztok. 10k környékén mi a best buy? JBL Go 2 vel szemezek nagyon, de ha esetleg van nála jobb akár "kínai" is ilyen áron az sem tántorítot el.
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Egy tegnap vásárolt Proda PR-Pulse lemerülés után fel lett töltve. Azóta egy sávban kéken világít és semmire nem reagál! Nem tudom kikapcsolni sem!
Ezek ilyen sz@rok, vagy valamit a kezeléséről nem tudok? -
gtamate2
veterán
Kb azonos áron, (a jbl +3-4k) JBL Flip 4 vagy Tronsmart Element Mega lenne?
Leginkább táskában hurcolászva hallgatnám a zenét, főként kültéren, de lehet hogy a TV alá is bepróbálom, hogy milyen.
-
zolka78
senior tag
Üdv, nem biztos, hogy jó helyre írok de lenne egy problémám bluetooth hngszóróval. Van egy új sony srs-xb10 dörmögő ami gond nélkül párosodik a telefonnal(huawei y6 II), viszont az eszköznél a bluetooth profiloknál nem jelenik meg a médiaaudio profil csak a telefonhang profil. Ezért éppen zenehalgatásra nem használható. Maga a hangszóró hiba nélkül mükszik más telefonokkal, ott látható is az eszköznél a médiaudio profil, és a telefon is gond nélkül mükszik más bluetooth hangkeltőkkel: kinai vackokkal, jbl hangkeltőkkel és a nagyobb tesójával is az srs-xb21 dörmögövel is. Csak ennél az srs-xb10 nincs médiaaudio profil. Valami ötlet esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cipő topic
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest