Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Nyomtató topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen processzort vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
novaktomi
csendes tag
Sziasztok. Tudtok olyan hangszórókat ajánlani, amiket össze lehet egymással párosítani. Tudom, h a jbl-ek és Ultimate Ears-ök olyanok, de azok túl drágák, ha többet vesz az ember. Anker, doss stb. Ilyenekre gondoltam, de nem merek venni, amíg nem tudom, h lehet-e velük ilyet csinálni. Az lenne a legjobb, ha alexával össze lehetne tenni őket a multiroomhoz. Köszi
-
novaktomi
csendes tag
válasz
matyi19
üzenetére
Az talán túlzás, h au Ue boom egy kalap szar, de a sony tényleg jobban szól. Az Ue boom egy jól marketingelt design termék, de nem nagy szám. Vagyis nem ér annyit, mint amennyibe kerül. Egyébként sztem egy picit túlgondolod ezt a dolgot. Korábban írta vki, h ő 20000 fölött nem venne hangszórót. Egyetértek.
-
novaktomi
csendes tag
válasz
zsoltix
üzenetére
Szia. A barátnőmnek vettem egy olyan tdk-t. Sztem jól szól. Az árához képest mindenképp. A német amazon-on most 30 euro a fehér. De csak a fehér. Nekem egy Ue boom 2 van, ami bár többször olyan drága, nem gondolnám, h jobban szólna.
Más. A Muse hangszórókról van vkinek tapasztalata? Konkrétan az M710-t néztem ki egy barátomnak szülinapjára.
Köszönöm -
novaktomi
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy UE Boom 2 hangszóróm. Karira kaptam. Nem tudom miért, de semmivel sem tudom csatlakoztatni. Három telefonnal próbáltam, de semmi. Egy hétig hibátlanul működött. Tönkrement a bluetooth benne? Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Dyson V8 Advanced
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest