Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
novaktomi
csendes tag
Sziasztok. Tudtok olyan hangszórókat ajánlani, amiket össze lehet egymással párosítani. Tudom, h a jbl-ek és Ultimate Ears-ök olyanok, de azok túl drágák, ha többet vesz az ember. Anker, doss stb. Ilyenekre gondoltam, de nem merek venni, amíg nem tudom, h lehet-e velük ilyet csinálni. Az lenne a legjobb, ha alexával össze lehetne tenni őket a multiroomhoz. Köszi
-
novaktomi
csendes tag
válasz
matyi19
üzenetére
Az talán túlzás, h au Ue boom egy kalap szar, de a sony tényleg jobban szól. Az Ue boom egy jól marketingelt design termék, de nem nagy szám. Vagyis nem ér annyit, mint amennyibe kerül. Egyébként sztem egy picit túlgondolod ezt a dolgot. Korábban írta vki, h ő 20000 fölött nem venne hangszórót. Egyetértek.
-
novaktomi
csendes tag
válasz
zsoltix
üzenetére
Szia. A barátnőmnek vettem egy olyan tdk-t. Sztem jól szól. Az árához képest mindenképp. A német amazon-on most 30 euro a fehér. De csak a fehér. Nekem egy Ue boom 2 van, ami bár többször olyan drága, nem gondolnám, h jobban szólna.
Más. A Muse hangszórókról van vkinek tapasztalata? Konkrétan az M710-t néztem ki egy barátomnak szülinapjára.
Köszönöm -
novaktomi
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy UE Boom 2 hangszóróm. Karira kaptam. Nem tudom miért, de semmivel sem tudom csatlakoztatni. Három telefonnal próbáltam, de semmi. Egy hétig hibátlanul működött. Tönkrement a bluetooth benne? Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő