- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok bluetooth hangszórót 20e Ft-ig, lila vagy rózsaszín színben.
Magyarországi beszerzésű kéne, vagy olyan, ami pár nap alatt ideér.Köszi.
-
ramgail2s
csendes újonc
válasz
Atilla001 #4341 üzenetére
Fogalmazd meg magadnak, valyon a pcdhez miért nincs egy usb sticked és miért nem tudtad párosítani a kettőt?
Ez most ugyan az, mint amivel én is vackolok.. vackoltam, pedig csak a wish árúházig kellett mennem, ahol nem kell egy bluetooth hangszóróér 20.000Ftot kicsengetnem a nincs miből, csupán várjak ki két hetet és jön legyártva egyenesen a gyártótól, csupán tudni kell a gyártó nyelvén emailezni.
Szóval az 50 dolláros zaj dobozt most 15 dollárért kapom meg a gyártótól, kereskedők meg kilőve! Mert egy részt a boltban ajótállási jegyet rosszul vagy ki sem töltik vagy mert fikáznak, mert nem a legdrágábbat csaptam le. de most komolyan ki vesz 20.000Ftért műanyag zajdobozt? kérdést vissza önmagamnak, senki!Kínából minden megrendelhető, csak győzd kivárni.
még egy fontos részlet, haverom emagon rendelt hangszórót, sztereó hordozhatót, 12ezres tétel, három napon bellül az aksi megfolyt! Írt emagnak, a 4.nap reggelén meg közölték, hogy kérik a vásárlási tételt hitelesíteni!
Ez megtörtént, nehezen megjött egy futár olyan 17 óra tájt, hót ideg, de elvitte, nagyjából 4 nap múlva hoztak egy másik újat, annak is megfolyt az aksija 2 napon bellül! Ugyan ezt a históriát végig játszotta ismi mégegyszer, most vaterán hírdeti a német cuccát és örül, ha a pénze vissza jön.
Emagosaknak meg ajánlom figyelmébe, hogy mindent tegyenek félre, mert mindenbe bele köt a support! -
Atilla001
senior tag
Üdv! Bocsánat ha off. Ha esetleg le van írva köszönöm az útbaigazítást.
Itt tenném fel a kérdést: Használhatnám az okostelefonom mint fejhallgató erősítő bluetooth-on keresztül?
PC-ben BT stick, arra csatlakozna a telefon és a PC hangját hallgatnám a telefonon keresztül BT-vel.
Nem akarnék BT fülest venni ha ez így működhetne.
thx -
ramgail2s
csendes újonc
Szijasztok! Én 1 évig használtam music man hangszórót, eggyik napról a másikra fogta magát és zene közben elpukkant, azóta hangja van, tehát pendriveot ha rakok bele, szól, de nem jelenít meg semmit(LCD be sem kapcsol).
Olyat keresek, ami el van látva Lcdvel vagy egyéb kijelzővel, ami megjeleníti, hogy mi szól, meg hol jár időben.
Esetleg olyan extra funkció, hogy Fm rádió adást rögzít! Jó volna, mert ezen volt olyan is, ha más nem megrendelem kínai webről ezt, amelyik pont egy hónapja tojt be a lejárt jótállás után!
Érdekel mi van 10.000Ft alatt és mi van, hogyha 20.000Ftig megy az értékesítő, mert tovább akarom adni majd.
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
JBL Xtreme kapcsán olvastam sok helyen, hogy az akku 1-2 év után bemondja az unalmast (kikapcsol, nem lehet feltölteni stb.) és ennél azért tovább tervezném használni. Erről van valami tapasztalat?
-
válasz
vendingo #4337 üzenetére
Pontositok a basszust illetoen: hifi-grade sztereo hangfalparhoz kepest keves. Az most el van teve, mert a 15 honapos gyerek lebontja, viszont ezt oda merjuk neki adni. Szoval sok elektronikus zene egesz jol szol, de van nehany, amiben van 20-30 Hz is, na azt nem tudja az Anker, es a gitaros dolgok (akusztikus es metal) se az igaziak, mert az annyira magasat se tudja.
-
-
válasz
vendingo #4331 üzenetére
Anker SoundCore 2 van. A meretehez kepes meglepo a hangja, beszedfrekvenciakon (pl. podcast) nagyobb hangeron se torzit, de persze basszus nincs. Az akku tenyleg tizensok orat bir. Az egesz kulseje egy darab gumi, ami miatt gyakorlatilag szerelhetetlen, de cserebe ha zsiros kezzel megfogod, egyszeruen le lehet torolni.
-
vendingo
veterán
Tudnátok ajánlani 20-30 dollár környékén egy hangszórót?
Csak főzés közben használnám a konyhában (pára/zsír mentes helyen).
Kompakt méretet keresek, de nem kávéscsésze nagyságút.
Ha tud kártyát, vagy pendrive-ot fogadni, az jó dolog, de nem feltétel.+1 extra, aminek kifejezetten örülnék, de ez se létfontosságú: Mutassa az időt!
A régi mikrónk digitális volt, az volt a fő óra a konyhában, de meghalt, és váltottunk analóg mikróra, ezen meg nincs óraEddigi kiszemeltek, de érdekelne a ti ajánlásotok is.
Ancer SoundCore
Anker SoundCore mini
TOPROAD Portable enceinte -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #4329 üzenetére
Mire menne a világ ilyen 2 mérfőldes tahók nélkül?
Szája nagy neki, élőbe meg nagy pofa behorpadna.
Téged mi a franc lel? Ennyire nincs életed hogy ilyen tahó válaszokba éled ki magad?
Mikor elsőnek ide írtam akkor is jöttél egy tahó válasszal. Hagyd abba kezdem unni a marhaságot.
Köszönjük! -
carl18
addikt
Na van valami fejlemény? Mikor jön a boltokba a sony új szériája?
-
wolfman
veterán
válasz
RetepNyaraB #4326 üzenetére
Na most ki is töltöttem nekik egy Rücksendeformular-t, benne jelezvén, hogy elcseszték a dolgot!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
wolfman #4325 üzenetére
Nekem is az erősebb töltő van. Az első széria esetében hamar rájöhettek, hogy kicsire vették a figurát. Persze nem jófejség; a korábbi vásárlóknak adniukbl kellett volna újat.
(#4324) carl18@ egyáltalán nem éri meg, így sem. A most emlegetett DockinD fine jobb hangú. Mondjuk nem viheted be a kádba, az igaz. Illetve a kihangosítást lespórolták róla, de ha ezzel együtt tudsz élni...
-
wolfman
veterán
Na én csak megrendeltem ebben az Amazonos akcióban egy másik Dockin Dfine-t is. Kicsit csodálkozom a cuccon.
Érdekesség, hogy a már korábban meglévő Dfine töltője egy lapos kivitel, ami 8,4V 1A leadására képes. Az új példányé pedig egy vaskosabb töltő, cserélhető dugasszal (C vagy G típusú), ám itt már 15V 2.5A a leadott feszültség/áramerősség párosa. hmm hmm
És a legfurcsább nem ez.
Az új töltőjét rádugtam a korábbi hangfalamra és láss csodát, feltöltötte. Már nem csak 10percet bír maximum kisajtolni magából, hanem lassan 2 órája szól itt nekem az irodában szolid hangerőn, semmi piros led. Lehet, hogy ez a nagyobb feszkó kellett neki, hogy észhez térjen az akkumulátor? Persze egyelőre még nem teljes a bizonyosság, de biztatóak a jelek.
Szerintetek vásárlói visszajelzések alapján cserélték az adaptert vagy a belső is más lehet már a most kaphatóaknak? Mindenesetre még egyszer feltöltöm ezzel az adapterrel, aztán megint a saját töltőjével, aztán ha megint behülyül, akkor biztos az adapter a ludas, nem a hangfal. Ha azzal is menni fog, akkor meg az akksinak kellett egy nagyobb löket.
-
carl18
addikt
JBL Extreme 60E-be Akcióba ingyen szállítással ha valakit érdekel, nem tudom megéri-e. [link]
-
djnice
veterán
Dockin D Fine ma akcióban: [link]
-
wolfman
veterán
válasz
Krill77 #4320 üzenetére
A garit úgy írja a Dockin gyártói honlapja, hogy van egy PDF azt kell kitölteni panasz, gariztatás esetén, ezt akarom igénybe venni. Bár németül vajh keveset tudok, tesómmal kell beszéljek ennek kitöltésére.
Nem próbáltam. Nincsen másik adapterem ugyan ilyen csatival. A villanyszerelőnk a cégnél aki ezt vágja jelenleg nem ér rá, mert kinti terepmunkán van.
Neked mi volt vele a problémád?
-
wolfman
veterán
bocs a dupla kommentért, de hát nem írt senki.
Nos, ahogy mondtam. Tegnap reggel 7-től töltöttem délután 4-ig. Hazamentem, bekapcsoltam, mire a telefonomon bekapcsoltam a bluetooth-ot és rácsatlakoztam már jelezte a pirosat. Ez bizony sz@r.
Próbálok valami garit intézni, de sztem ez is felejtős.
-
wolfman
veterán
Sohasem hagytam hogy csutkára lemerüljön. Megmondom őszintén, hogy nem tudom mennyire volt benne nafta, mert fel volt töltve előtte, használtam itthon zenére mikor még nem volt beizzítva a hangfalam, utána elraktam. Most hogy elővettem akkor lettem figyelmes a jelenségre.
Mikor új volt, akkor még meglepetés is volt nekem, hogy feltöltöttem, hallgattam egy házibuliban, elővettem pár nappal később és 1-2 órát hallgatva még mindig nem kellett neki nafta. Most meg nem tud betelni. -
carl18
addikt
válasz
wolfman #4316 üzenetére
Na jó hogy leírtad a véleményed!
Mikor 2 hónapig nem használtad mennyire volt lemerülve? Lehet hogy túlmerült és tönkrement az akku.
Szerintem az akkumulátorral van gond, esetleg le esett nagyon a feszültsége.
Ha már megoldás nincs az akku cseréje talán megoldhatja a problémát.Nálam is van egy olyan érdekesség hogy csumára feltöltöm a tronsmartot 1 hét múlva előveszem úgy és elég szépen elveszti a töltöttség egy részét. Szerintem a 2 hónap alatt nagyon le eset a feszültsége az akkunak. " Talán tönkre is ment"
Ha semmi fajta módon nem javul meg, akkor az egyetlen esély a akku cseréje.Hátha a mostani nagy töltés tud rajta segíteni.
Szerintem egy töltő nem igazán tud tönkre menni, nagyon ritka. Én az akkura szavazok .d
-
wolfman
veterán
Üdv fórumlakók!
Látom itt már korábban sűrűn szerepelt a Dockin D'fine (dfine) hangfal ajánlatként és pozitív visszhangban. Nos, nekem is van egy ilyen tavaly április környéke óta. Boldog vagyok vele, meg vagyok elégedve a hangjával, erejével, dinamikájával, igazi kis buli hangfal. Többek állát sikerült leejtenem vele, egyszer még a törzskocsmámban is elvették, mert elnyomtam vele a pult közelében lévő zenegépet a kerthelyiségben hallgatva.
Kimentünk egyszer vele stégre fürdetni, feltekerve a hangerejét nem lehetett kényelmesen beszélgetni.
Na de nem is ez a lényeg, amiért beírtam. Minden boldogságom ellenére vannak vele furcsaságok.
- Alapvetően bluetooth-on hallgatva zenét vele semmi gond. Viszont ha a mellékelt jack-jack végű kábellel összekötöm a FiiO X3 v2 DAP-ommal, lehet hallani hogy recseg a zene. Nem túlságosan, de én kihallom. Mintha valami frekvencia vagy hangtartomány túl lenne vezérelve, amit már nem bír az elektronikája. A lejátszó LineOut kimenetén jelentősebb, a fülhallgató csatiján kevésbé, de ott van a jelenség.
- Ősszel most egy kis ideig nem volt használva a cucc, kb két hónapot. Arra lettem figyelmes, hogy az akkumulátor igen hamar lemerül és amennyire megfigyeléseim helyesek már nem is tölti fel annyira vagy franc se tudja mi a hiba oka. Új korában a visszajelző LEDek úgy működtek, hogy bekapcsolva kékLED, mikor merült pirosLED, töltéskor pirosLED kialudt és zöldLED vette át a helyét, amikor feltöltött mindegyik kialudt.
Volt nemrég, hogy pirosan világított, hogy merül, rányomtam a töltő adapterét és ugyan úgy piros maradt. 3 órával később ugyan úgy piros volt és bekapcsolva 10 perc után le is merült. Na nem tudom, hogy most csak valami átmeneti összezavarodás van az áramkörben vagy valami lett vele, de nagyon idegesítő. Arról nem is beszélve, hogy vásárlás után feltöltöttem pár óra alatt és mikor nem használtam kettő hetet utána töltés nélkül vitte a 6-7 órát eléggé feltekerve. Most feltöltöttem egyik este, reggel levettem (még mindig zöld led világított), kb egy hét után kapcsolnám be, 2perc után már jelezte hogy merül. Nem tartja meg a töltést. Ezt nem tudom mire vélni. Tegnap megint bekapcsoltam, 10p után lemerült, de most már rég nem volt töltve. Bejöttem dolgozni, 12órázok, felraktam tölteni, meglátom mi lesz a vége.Gondoltam arra is, hogy az adaptere nem tölti ahogy kell, de ha baja is van valaminek, ennek legyen, mert ezt egyszerűbb javítani/pótolni.
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok!
Milyen eszközöket ajánlanátok 15 ezerig főképpen zenehallgatásra kissebb helyiségekben illetve kültéren ritkán használnám ? Nem vagyok érzékeny a minőségre, de azért ha már ki van ütve a hangfal azt hallom ezért is 15 ezerig keresnék. Olvasás alapján Tronsmart Element Mega ~11 ezer vagy a Sony XB-20 ~20ezer vagy lenne más alternatíva is ?
Segítségeteket előre is köszönöm
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #4309 üzenetére
Úgy lenne fair, ha ki lehetne kapcsolni a töltést, mondjuk egy külön gombbal. Így amikor állandóra lenne dugva a hálózatra ez nem lenne probléma. A másik, ha külön DC-s csati is lenne, rendes táppal rajtuk. Vagy két "töltő" port, de az egyik csak állandó, közvetlen áramfelvételre, ami nem töltené az aksit... Tudom, "meséljek még ilyeneket"
, de tök logikus lenne...
-
RetepNyaraB
veterán
Ez régi dolog, mai akksiknak (nem beszélve a gyorstöltés nyírásáról) mind1.
Alul- és túltöltés ellen védettek. Nyilván nem szerencsés lógatni a töltőn feleslegesen. Én hardkór koromban rendszeresen játszottam órákat (értsd 4-6) telefonon, töltőre dugva. Persze izzott, mint egy gofrisütő és nem is szerette. De négy év után is megy. Persze azért elég szarul 🤣Szóval: töltési ciklus számít, a mettől-meddig az bizonyíthatatlan hoax.
Viszont a töltőn hagyás az sucks. -
carl18
addikt
válasz
dobobazsy #4301 üzenetére
Telefonoknál az akkuból tudtommal úgy lehet a legjobb élettartalmat kihozni ha 40-80% között használjuk. Most a Bluetooth hangszóróknál ezt nehéz összehozni. Nem igazán írják % pontosan az akku pakacítást.
Szerintem teljesen sose merítsd le, ha csumára meríted az nem hiszem jót tesz neki.Amúgy ha az akku tönkre megy lehet cserélni, szóval most ezen már ne múljon
-
dobobazsy
őstag
válasz
stewe780 #4302 üzenetére
és a töltés közbeni használattal sem vágom elvileg tönkre? anno a Flip 2 leírásában semmi infót nem találtam sem erről. sem maga a töltésről.
persze nem azt akarom, hogy örökéletű legyen, de azért szívnám a fogam ha garancia idő lejárta után kezdene nagyon gyengülni az akkuköszi!
-
-
vass1024
tag
Sziasztok!
Max 25K kategóriában most mi a BestBuy?
Köszönöm előre a válaszokat -
stewe780
őstag
válasz
dobobazsy #4301 üzenetére
Ezeket elvileg csak úgy tudod tönkretenni, hogy ha túlmeríted, a többi nem nagyon hat rá. Nekem minden mobilom bírja 2+ évig pedig összevissza töltögetem napi szinten. Hasonló akksi van a hangfalakban is. 4-5 éven túl meg úgyis tönkre megy mind, vagy legalábbis drasztikusan esik majd az üzemidő.
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
rendeltem a napokban egy bluetooth hangszórót, amivel már régebb óta szemeztem. ha előbb találom meg ezt a topikot akár érdeklődhettem volna, hogy tudtok-e jobb alternatívát az árában, de már késő.. előbb rendeltem, és csak azután olvastam róla itt a topikban, és hát... ahogy látom nem épp a legelismertebb típusra esett a döntésem.. a JBL Charge 3-ról lenne szó. korábban volt egy Flip 2-esem, amivel nagyjából meg is voltam elégedve mindaddig, míg az akksija el nem kezdett gyenge üzemidőket produkálni. viszont sanszos, hogy én vághattam tönkre, mivel megesett többször is, hogy nem töltöttem fel teljesen, mielőtt lehúztam volna, illetve rátöltöttem mikor még nem volt teljesen lemerülve.a kérdésem az lenne, hogy miként használhatnám kímélően az akkumulátorát? csak teljes lemerülés után töltsem fel maxra egy huzamban? töltés közben nem szabad bekapcsolni/használni? illetve csak és kizárólag a saját töltőjével kellene töltenem? nem szeretném elkövetni még egyszer ugyanazt a hibát
köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest