- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
dobobazsy #4301 üzenetére
Telefonoknál az akkuból tudtommal úgy lehet a legjobb élettartalmat kihozni ha 40-80% között használjuk. Most a Bluetooth hangszóróknál ezt nehéz összehozni. Nem igazán írják % pontosan az akku pakacítást.
Szerintem teljesen sose merítsd le, ha csumára meríted az nem hiszem jót tesz neki.Amúgy ha az akku tönkre megy lehet cserélni, szóval most ezen már ne múljon
-
stewe780
őstag
válasz
dobobazsy #4301 üzenetére
Ezeket elvileg csak úgy tudod tönkretenni, hogy ha túlmeríted, a többi nem nagyon hat rá. Nekem minden mobilom bírja 2+ évig pedig összevissza töltögetem napi szinten. Hasonló akksi van a hangfalakban is. 4-5 éven túl meg úgyis tönkre megy mind, vagy legalábbis drasztikusan esik majd az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest