Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4273 üzenetére
Hát jó csak nekem van mindkettő, a miniboss akkoriban ebayrol volt 2200 ft és 2X3 wattos. A tronsmart T6 tisztában hangosabba és mélyebben szól.
"Bírom mikor valakik csak nettes vélemények alapján itélkeznek valamiről"Árukeresőn ott a Sony X11 arról is csak jókat írnak 5 csillag, a hangja még is egy hányadék a szemembe.
Azért az én nem kezembe nem 2 hangcucc megfordult, és tudom minek okés a hangja és minek gagyi.
A Tronsmart nem a legjobb de még pont az elfogadható kategória azaz jónak tartom 10/7-et kap nálam, a kínai vacak amit linkeltél az meg már a kritikán aluli kategória. De kinek mi az igénye, mint mikor nővéremnek megmutatam az onbeatot és az ö 6E forintot kínai vackát. Neki csak annyi jött le hogy az enyém több mélyet add.Nyilván én is a lehető legjobbat ajánlom akinek tudom, szóval szart nem fogok ajánlani csak mert másnak az megfelel.
Azért JBL, Go, Charge 2 +, Sony SRS X11- SRS BTX 300, Tronsmart T6, a kínai kis miniboss, Dockin D fine, és a Jam , Divoom onbeat 500 2ND. Mindet hallottam teszteltem, Azért tudom ezek közül mit merek ajánlani és mit nem. Meg volt még pár noname kacat de azok nevére már nem emlékszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest