- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4273 üzenetére
Hát jó csak nekem van mindkettő, a miniboss akkoriban ebayrol volt 2200 ft és 2X3 wattos. A tronsmart T6 tisztában hangosabba és mélyebben szól.
"Bírom mikor valakik csak nettes vélemények alapján itélkeznek valamiről"Árukeresőn ott a Sony X11 arról is csak jókat írnak 5 csillag, a hangja még is egy hányadék a szemembe.
Azért az én nem kezembe nem 2 hangcucc megfordult, és tudom minek okés a hangja és minek gagyi.
A Tronsmart nem a legjobb de még pont az elfogadható kategória azaz jónak tartom 10/7-et kap nálam, a kínai vacak amit linkeltél az meg már a kritikán aluli kategória. De kinek mi az igénye, mint mikor nővéremnek megmutatam az onbeatot és az ö 6E forintot kínai vackát. Neki csak annyi jött le hogy az enyém több mélyet add.Nyilván én is a lehető legjobbat ajánlom akinek tudom, szóval szart nem fogok ajánlani csak mert másnak az megfelel.
Azért JBL, Go, Charge 2 +, Sony SRS X11- SRS BTX 300, Tronsmart T6, a kínai kis miniboss, Dockin D fine, és a Jam , Divoom onbeat 500 2ND. Mindet hallottam teszteltem, Azért tudom ezek közül mit merek ajánlani és mit nem. Meg volt még pár noname kacat de azok nevére már nem emlékszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest