- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe63
tag
Teljesen igazad van, én is csak olvasni szoktam a topikot.
Nekem XB3 és XB20 is van.
Amikor meghallottam az XB20 hangját, majdnem elsírtam magam.
Csak azért vettem meg, mert 3 hetes volt, rendes garival, 12-ért.
Azóta valamit javult a helyzet, rendesen be lett járatva.
Asszonynak laptop mellé jó, de magamnak soha. -
glaci
őstag
válasz
UberMutant #4185 üzenetére
Csak szólok, hogy nem írtam hülyeséget:
Elhangzott ott előtted az XB-20, ez igaz, de ha jobban megnézed ugyanabban a hozzászólásban az XB-30 is ...
(Ráadásul az XB-20 -nak eleve USB -s töltője van, így az általad emlegetett átalakítót is csak az XB-30 -ra lehet értelmezni ...)No mindegy, legyen, ahogy jónak látod én inkább visszamegyek read onlyba és tájékozódok tovább ...
-
Krill77
őstag
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Leadzm Missile hangszórórol gondolkozom feljebb lépni. A mérettel és a hangerővel tökéletesen meg vagyok elégedve, elsősorban hang minőség, aptxhd vagy ldac kapcsolati lehetőség érdekelne.
-
Methionyl
senior tag
Végül vettem egy Skullcandy Barridace mini-t. Tudja amit elvárok ennyiért, nagyon jó cucc
-
glaci
őstag
válasz
UberMutant #4174 üzenetére
Nem akarok bele ugatni, meg nekem "csak" XB-3 -am van, de ...
Azzal ugye tisztában vagy hogy az nem csak egy speckó töltő fej, hanem "speckó" tápegység is?
Az enyém legalább is 15V és 2,5A, amit tuti, hogy egy USB -s átalakítóval nem fogsz tudni produkálni neki ...
Szóval nekem mindegy, csak gondoltam szólok ... -
Griff55
senior tag
Sziasztok! Napokban vásároltam egy Mifa A10 típusú bluetooth hangszórót. Rendelkezik itt a fórumban valaki ugyanezzel a hangszóróval? Mi a véleményetek róla? 30$ körül mozog az ára és 10W a teljesítménye.
https://www.aliexpress.com/store/product/Mifa-Portable-Bluetooth-speaker-Portable-Wireless-Loudspeaker-Sound-System-10W-stereo-Music-surround-Waterproof-Outdoor-Speaker/2231154_32830972033.html?spm=2114.12010608.0.0.36b6a2b9MrjrPrIlletve érdekelne még, hogy 10-20.000-es kategóriában van olyan 10W feletti teljesítményű hangszóró amit jószívvel tudtok ajánlani?
-
Krill77
őstag
válasz
UberMutant #4174 üzenetére
Talán annyi előnye van, h így azt csak erre használja, jóformán mozdulatlanul lesz használva . Én pont ma bactam el a sokadik usb kábelem. Hol érintkezik, hol nem. Sokat használtam..
-
spanyoll
addikt
@mutant &krill:
Köszi, rálesek, aztán ha valahol meg tudom tapizni, nyalogatni, szagolgatni, akkor megteszem és ha bejön akkor veszem viszem.
Köszi a tippeket! -
spanyoll
addikt
Nézd: mosogatáshoz egy repianyagként kapott (újonnan talán 1000-1500ftos) kis tenyér méretű kerek fiszfasz bt hangszórót használok és arra mondom, hogy ami ennél kicsivel jobb, ergo nem torzít és kell max hangon pörgetni, az nekem már jó.
Magyarán nincsenek nagy igényeim, ez a 20-30 közötti árkategória már szinte fixen hozza az elvárásaim, csak a kérdés, hogy ebben a kategóriában mi a csúcs. -
z.z
csendes tag
válasz
spanyoll #4170 üzenetére
Konkrét tippet nehéz adni, mert a "már nem doboz a hang" és ehhez kapcsolódóan a megfelelő ár/érték arány mindenkinél mást jelent.
Ha van rá lehetőséged, célszerű lehet elmenni egy Mediamarktba, vagy Euronicsba. Ott vannak kirakva tesztelhető hangszórók. Hallgasd meg, és az alapján el tudod dönteni, hogy a rászánt összegből mi az ami vállalható.
Én személy szerint a minőség híve vagyok. Ebből az összegből - cipőkanállal, de ingyen szállítással - akár még egy most éppen 85 EUR-ért akciós Flip 4 is kijön. Igaz, külföldről: [link] Sztem az egyik legszebb hangzású hangszóró ebben a méretkategóriában.
-
spanyoll
addikt
Napi szinten max 2-3 órán át szól nálam a hangszóró, ergo ha bírja mondjuk 8-9 órát a bt-s, akkor elég három-négy naponta tölteni. Az pont megtörténhet akkor amikor nem vagyok itthon és rádugnám monitorral, aminek az usb-jén mindig van fesz. Hazajövök és lehúzom, örülök.
Sztereó része jogos, de zeneileg ha már nem doboz a hang, akkor a dilettáns füleimnek elég a hangzás, a mélynyomóm meg most is hol megy hol nem, leginkább lábtartónak használom
Ezért gondoltam, hogy be a monitor alá egy hangszóró, kicsit hosszúkásabb, aztán viszonlátás', le van tudva az egész.
A kérdés, hogy melyik hangszóró lenne jó erre? -
z.z
csendes tag
válasz
spanyoll #4165 üzenetére
Sztem. egyálatalán nem bs ötlet. Két dolgot kell megfontolni: Egyrészt a bt hangszórók jellemzően akkuról működnek, így rendszeresen tölteni kell, azaz teljesen kábel nélkül nem úszod meg. Másrészt ezek hiába sztereók, de a két csatorna egymástól kb. arasznyi helyről szól. Filmnézésnél vagy zenehallgatásnál azért csak kellemesebb két oldalról két hangszóróból hallgatni. Vagy akár kiegészítve egy mélynyomóval.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Van itt esetleg Proda pr 22 tulajdonos? Nektek elalszik a piros led, amikor feltöltött a hangszóró? Nekem nem igazán akar, pedig tegnap este óta töltőn van, szóval lassan leveszem. Leírás azt írja, hogy a piros led jelzi hogy tölt és elalszik, ha feltöltött, csak éppen nem alszik el. Nem tudom ez így mennyire normális.
-
mufi
senior tag
Aki tud Harman/Kardon Go+Play hangszórót jó áron, jelezzen privátban!
-
yaszuf
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy PEAQ PPA21BT-B hordozható bluetooth hangszórót és a problémám az lenne, hogy bár sikerül párosítani az eszközt a telefonnnal de ezután mindig "sikertelen csatlakozást" ír ki. Valakinek van vmi ötlete, hogy mi lehet a probléma?
-
Peddy789
őstag
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
En epp most vettem learazott xb30-ast. Lattam enis hogy jon az uj szeria, de sose lehet tudni vacak lesz e, meg joval dragabb is lesz az tuti.
Megvagyok lepve a max hangeron, baromi hangos, orulok hogy nem a dockin d fine melett dontottem. Nekem mar ezis epp eleg hangos, es meretre meg sulyra is hatareset hogy rendesen hordozhato legyen. Hetkoznapi eletben nemis lehet nagyon kihasznalni a maxot, az embernek vannak szomszedjai meg masok korulotte publikus tereken.
Ami meglepett amugy hogy a vilagitas egeszen bejon. Belehet rakni olyan modba hogy a hulye stroboszkop villanos ledek nem mukodnek, igy elmegy. Egyik kozeli ismim tovabbrais epilepszias szoval ezert nem szimpi a cucc.
Az NFC-t is nagyon ertekelem rajta, villamgyors a parositas, nemkell keresgelni.Az egyetlen dolog ami kicsit zavar ez az extra bass dolog, neha kikapcsolom, neha be, vannak esetek amikor tul sok a bass, de ha kikapcsolom akkormeg tul keves. Aztan lehet ez majd jobb lesz, sok youtube vidiben mondtak hogy x ido halgatas utan kezdett jobblenni a treble is. Jah meg a tolto, nemertem ki volt ez a f*** aki rabolintott hogy ne microusb legyen, dehat ennyit tullehet elni. Csak azert zavar ha mondjuk hazarepulok most meg egy tolto foglalja a helyet..
Osszesegeben ilyen aron nagyon tuti szerintem, igaz nincs sok osszehasonlitasi alapom.
-
Methionyl
senior tag
Sziasztok
maximum 10k-ig mit ajánlanátok?
Néztem pl.: JBL GO csak 9k, jó vétel lehet?Nagy elvárás nincs (főleg ennyi pénzért) kb akkor hallgatnám mikor konyhába megyek jövök stb.
-
stewe780
őstag
válasz
Krill77 #4154 üzenetére
Az x11-hez tényleg egy kábelt kaptam, viszont az abban lévő akksi nagyon kicsi, így gyakorlatilag mindegy milyen töltővel töltöttem, 0,5 vagy 1 vagy 2 amperessel. Az X30-ban viszont nagyobb az akksi, és igen, "szimpatikusabb" lenne, ha egy megfelelő teljesítményű töltőt mellécsomagolnának.
Azt már egyenesen félve említem meg, hogy oluv oldalán hallgatva és összehasonlítva más hangszórókkal, az XB30-ban nekem nagyon sok magas hiányzik, mintha egy komplett tartomány eltűnne másokhoz képest. -
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
Te a sony x11 hez milyen kábelt kaptál? Ugy ertem fejjel együtt? Mert ahogy irod, "nem szimpi" , viszont a Bluetooth speakerekhez nem adnak csak kábelt. A nagyobbaknal jar egyedül adapter esetleg fej is.
Itt még senkit nem ért hatrany az eltero tolto miatt. Illetve filléres dolog az átalakító. A sony mindig is hires volt a különutjairól. Az mp4 ein sem micro usbt használtak sokáig. -
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
"A hangja kb ugyanaz, csak ilyen digitális parasztvakítások vannak benne."
Ez nem olyan biztos. Pl az összes flip is marhára eltér.
A 30 as meg nem "milyen jo", hanem milyen jo ár/érték arányú.
Mondjuk pont tegnap leltem erre : aomais go. 17 e 30watt. Mondjuk lehet úgy, mint a tronsmart mega. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
Már 1 hónapja fent van a Sony oldalon, csak Ces után rákerestem és már akkor kidobta
Amúgy ha ütögeted a hangszórót add majd ki hangokat, valami Party cucc a neve ennek.
Azért csak lesz valami minimális fejlesztés, de amúgy méretre és súlyra is koccra pontosan megegyezik az előddel. Ha változás is lesz max szoftveresen, de Oluv úgy is össze hasonlítja majd ha megjelenik az új.De az biztos az új széria jobban nézz ki, nekem jobban tetszik. De Legalább most olcsóbban kapni a jelenlegi generációt.
-
stewe780
őstag
Már fent van a sony.hu-n is:
SRS-XB21
SRS-XB31
SRS-XB41Számomra egyetlen előnye, hogy végre microusb-n is lehet tölteni. Viszont pont emiatt a 31-hez nem adnak csak kábelt. Ez viszont nem szimpi. A hangja kb ugyanaz, csak ilyen digitális parasztvakítások vannak benne. Viszont jobban néz ki, de lehet csak számomra. Ja meg büszkén írják, hogy nem rozsdásodik. Mert a régi széria valakinek rozsdásodott?
Lehet meghallgatom valahol a 30-ast, annyira mondjátok, hogy milyen jó. Akinek van, még mindig ugyanazt venné?
A sony.com-on ugyanazok az árak vannak a egyes végű és a nullás végű szériára, szóval kb. egy árba lesz a kezdeti hónapok után: [link]
Viszont lehet a 0ást kiszórják, szóval nemsokára még olcsóbban is hozzá lehet majd jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest