- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Nézd: mosogatáshoz egy repianyagként kapott (újonnan talán 1000-1500ftos) kis tenyér méretű kerek fiszfasz bt hangszórót használok és arra mondom, hogy ami ennél kicsivel jobb, ergo nem torzít és kell max hangon pörgetni, az nekem már jó.
Magyarán nincsenek nagy igényeim, ez a 20-30 közötti árkategória már szinte fixen hozza az elvárásaim, csak a kérdés, hogy ebben a kategóriában mi a csúcs. -
spanyoll
addikt
Napi szinten max 2-3 órán át szól nálam a hangszóró, ergo ha bírja mondjuk 8-9 órát a bt-s, akkor elég három-négy naponta tölteni. Az pont megtörténhet akkor amikor nem vagyok itthon és rádugnám monitorral, aminek az usb-jén mindig van fesz. Hazajövök és lehúzom, örülök.
Sztereó része jogos, de zeneileg ha már nem doboz a hang, akkor a dilettáns füleimnek elég a hangzás, a mélynyomóm meg most is hol megy hol nem, leginkább lábtartónak használom
Ezért gondoltam, hogy be a monitor alá egy hangszóró, kicsit hosszúkásabb, aztán viszonlátás', le van tudva az egész.
A kérdés, hogy melyik hangszóró lenne jó erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged