- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
En epp most vettem learazott xb30-ast. Lattam enis hogy jon az uj szeria, de sose lehet tudni vacak lesz e, meg joval dragabb is lesz az tuti.
Megvagyok lepve a max hangeron, baromi hangos, orulok hogy nem a dockin d fine melett dontottem. Nekem mar ezis epp eleg hangos, es meretre meg sulyra is hatareset hogy rendesen hordozhato legyen. Hetkoznapi eletben nemis lehet nagyon kihasznalni a maxot, az embernek vannak szomszedjai meg masok korulotte publikus tereken.
Ami meglepett amugy hogy a vilagitas egeszen bejon. Belehet rakni olyan modba hogy a hulye stroboszkop villanos ledek nem mukodnek, igy elmegy. Egyik kozeli ismim tovabbrais epilepszias szoval ezert nem szimpi a cucc.
Az NFC-t is nagyon ertekelem rajta, villamgyors a parositas, nemkell keresgelni.Az egyetlen dolog ami kicsit zavar ez az extra bass dolog, neha kikapcsolom, neha be, vannak esetek amikor tul sok a bass, de ha kikapcsolom akkormeg tul keves. Aztan lehet ez majd jobb lesz, sok youtube vidiben mondtak hogy x ido halgatas utan kezdett jobblenni a treble is. Jah meg a tolto, nemertem ki volt ez a f*** aki rabolintott hogy ne microusb legyen, dehat ennyit tullehet elni. Csak azert zavar ha mondjuk hazarepulok most meg egy tolto foglalja a helyet..
Osszesegeben ilyen aron nagyon tuti szerintem, igaz nincs sok osszehasonlitasi alapom.
-
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
Te a sony x11 hez milyen kábelt kaptál? Ugy ertem fejjel együtt? Mert ahogy irod, "nem szimpi" , viszont a Bluetooth speakerekhez nem adnak csak kábelt. A nagyobbaknal jar egyedül adapter esetleg fej is.
Itt még senkit nem ért hatrany az eltero tolto miatt. Illetve filléres dolog az átalakító. A sony mindig is hires volt a különutjairól. Az mp4 ein sem micro usbt használtak sokáig. -
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
"A hangja kb ugyanaz, csak ilyen digitális parasztvakítások vannak benne."
Ez nem olyan biztos. Pl az összes flip is marhára eltér.
A 30 as meg nem "milyen jo", hanem milyen jo ár/érték arányú.
Mondjuk pont tegnap leltem erre : aomais go. 17 e 30watt. Mondjuk lehet úgy, mint a tronsmart mega. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
Már 1 hónapja fent van a Sony oldalon, csak Ces után rákerestem és már akkor kidobta
Amúgy ha ütögeted a hangszórót add majd ki hangokat, valami Party cucc a neve ennek.
Azért csak lesz valami minimális fejlesztés, de amúgy méretre és súlyra is koccra pontosan megegyezik az előddel. Ha változás is lesz max szoftveresen, de Oluv úgy is össze hasonlítja majd ha megjelenik az új.De az biztos az új széria jobban nézz ki, nekem jobban tetszik. De Legalább most olcsóbban kapni a jelenlegi generációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest