Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18914 üzenetére
Es az ups meg mindig jobb, mint a magyar posta.
En nem csodalkozom, hogy vagy dragan vagy nem vallaljak magyarba szallitast.
Azon viszont csodalkozom, hogy valahonnan megis elokerult a te csomagod. Anno a magyar posta csak annyit mondott nekem, hogy hat ez eltunt es a NEMET kereskedo fel ora mulva kuldott egy masik bukosisakot.Lehet akarhogy szepiteni, mi meg mindig balkan vagyunk. Ezt tudjuk mi is es latjak a kulfoldiek is. Nem tekintenek rank elsodleges piackent. Tudjak hogy itt eltunnek a csomagok (nekem egy honapon belul 2 ertekes csomagom tunt el miutan atlepte a magyar hatart), nagy a lopas, a korrupcio es csak buknak rajta.
Ki lehet menni kulfoldre de ott is le fognak nezni az ottaniak. Eleg rossz hirunk van a vilagban.
Egyik nemetben elo rokonom tapasztalata, hogy miutan elvalt es visszavette a nemet hangzasu leanykori vezeteknevet 5szor kedvesebben bantak vele mindenhol , egeszsegugy, onkormanyzat, hivatalokban stb. Pedig elotte is perfekt nemet volt, csak a magyaros hangzasu neve nemtesre valtozott.#18920Bullitz: Szerintem pont a Lava kell neked a tribit-tol
Az 104 dollar, ami 38ezer. Vegyel belole 2-t, ami annyi mint a hasznalt xtrm4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest