Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
-
-
-
-
Wiz Khalifa
veterán
-
-
-
carl18
addikt
válasz
4264adam #14526 üzenetére
Haverom 2 éve vette Xtreme 2-őt akcióba 60 Forintért, azért már egy kifutott széria.
Az akku se biztos legjobb formájába van ha 3 éve áll mondjuk raktáron.#14527
Én is nem rég találtam rá, eddig csak akkus hangszórókal foglalkoztam.
De a D12 akku hiánya ellenére is elég jó vételnek tünik, és ha valakinek nem számít a hordozhatóság akkor ez egy remek lehetőség.
Ha egy akkus hangszóró folyamatosan hálozatról használnak ott meg nagyrészt az akku 1-2 éven belül elhalálozik.
Edifier tudtommal jó hangminőségű termékeket gyárt, így lehet érdemes volna vele tenni egy próbát. -
pècsimunkás
addikt
válasz
4264adam #14470 üzenetére
Sosem volt lehetőség, a 3 napon belüli elállás.
Ha rossz volt valami akkor 3 napon belül kicserèltèk vagy vissza adták a pènzt.
"Csak úgy", nem volt kötelező vissza adnia a pènzt/ kicserèlni másra.
Persze, az mindig is volt, ès talán lesz is, hogy megbeszèled a kereskedővel, hogyha nem jó a méret, nem tetszik az ajándèk, ilyesmi, akkor kicserèlik másra, vagy vissza adják a pènzt. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
4264adam #14470 üzenetére
Életemben nem hallottam még ilyen JBL Go hangszórót (talán az 1-est, de nem ilyen "tesztelői szemmel"), de hallottam pár kicsi ill. kisebb speaker-t, így én már nagyjából be tudom lőni, hogy milyen méret alá nem akarok menni (mert az nekem nem lesz jó).
A Xiaomi és a Go hangszórójának összemérése azért nem fel, mert nagyon más kategória a kettő. Aki Go-t keres, az szeretne egy tényleg kicsi, és akár - szó szerint - zsebre vágható hangszórót. Ebben a méretben pedig - legyünk őszinték - már komoly kihívás vm. "zenei minőséget" összehozni. Az biztos, ha én egyik reggel mégis úgy ébrednék, hogy nekem ilyen kell, akkor én a Tribit StormBox Micro 2-re mennék rá. Igaz, az már 60$, de hát itt jön be az, amit mondtam: legyen kicsi, olcsó, és szóljon jó. A három nem igazán fog egyszerre teljesülni...
-
4264adam
veterán
válasz
4264adam #14469 üzenetére
Vissza vittem. Sajnos rosszul tudtam személyes vásárlás esetén már nincs törvény a 3 napos elállásra akkor sem ha nem lehet kipróbálni a terméket. Szerencsémre egy cserét ki tudtam alkudni így 1:1-ben lett egy Xiaomi Mi Portable.
JBL GO3:
-4.2W
- Mono
- 5 óra akksiXiaomi:
- 2 hangszóró beépítve
- akár 24 óra akksi
- sokkal tisztább hangzás.
Eddig meggyőzött a Xiaomi előnye és hogy árban ugyanannyi (16k)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest