Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Na kérem, meglett az R1080BT hangfalpár. HDMi a laptopból a TVbe. A TV jack hangdalak.
Bekapcsoltam, egy filmel indítottam. Leesett az állam. Aztán Audiofil zene. Na ott padlóztam.
Sosem voltam még így műszaki cikk vásárlással, hogy semmi komolyat nem várok. Na de ezek... Te jó Atya Úr Isten... Elképesztő minőség és pofátlan hangzás.
IKEA Eneby 30 at váltott. Az ehez képest nettó szokol rádió. Komolyan. Szóval kiváló vétel volt még 29800 ért is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
" ... szebb a hangzás Windows alatt ... "
Akkor ott valami "bezavar" - most épp jó irányba - a hangzásba.#14569 Lalikiraly
YouTube-on "24 bites Audiofil zenék"?
Link-elj már egyet légy szíves!"A telefonok a fasorban sincsenek sajna."
Azért ezt nem mondanám. Windows alatt csak SBC, és aptX van. Se AAC, se LDAC, se LHDC. Codec-et nem lehet váltani, ahogy a részletesebb beállításokhoz sem fér hozzá. Szóval én inkább fordítva mondanám. -
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszönöm szépen!
Egyébként azt tanácsolom, hogy a zenét ne MP3 ban told a PC ről sem, hanem WAV ba legyen meg nyersen, na ott fogsz seggre ülni, hogy mekkora a különbség. Akár szedjál le YT ről vannak 24 bites Audiofil zenék. Érdemes lesz azzal kipróbálnod és megtudod, hogy mit tud. Amúgy 24-48 óra is lehet a bejáratás, szóval fog változni a hangja. Amúg a D12-őn van magas és mély állítási lehetőség
Szóval tied a választás. De azért próbáld ki a WAV ba való lejátszást. Kíváncsi leszek mit szól majd. Vagy szedjél le FLAC albumot. A telefonok a fasorban sincsenek sajna. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
Valszeg azért van jobb hangzása Windows alatt mert a hangkártya szoftvere jobban lekezeli, jobb spektrumban mint egy android/ios eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Warships
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Link-elj már egyet légy szíves!
Szóval tied a választás. De azért próbáld ki a WAV ba való lejátszást. Kíváncsi leszek mit szól majd. Vagy szedjél le FLAC albumot. A telefonok a fasorban sincsenek sajna.