Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14277 üzenetére
"Kíváncsi vagyok, hogy a Tronsmart Groove esetében is van-e ilyen különbség 2 db esetén vagy esetleg kifogtam egy enyhén hibás darabot, amiben picit tompábbak a magas hangok?"
A Groove-nál nem tapasztalok ilyet, nem lehet, hogy a hanganyaggal volt valami probléma?
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14277 üzenetére
"Tronsmart T6-ról alkotott képem csak azért alakult ki, mert az egyik youtuber minden videotesztben szóba hozza, mint követendő példát a bluetooth hangszórók világában és kétlem, hogy ez fizetett reklám lenne, ha más gyártók termékei bemutatása alatt is szóba kerül."
Tudom melyik videósról van szó a nevét nem írom le, te dolgod kiben bízol.
Se Alan se Oluv nem volt jó véleményel a Trashmart cuccokról, én nekem se hozták azt amit elképzeltem. Csak ez a megélheti influenszer dolog elég félre vezető, mikor valakire azért nézzel mert mert van 100E feliratkozója aztán a natív tudása meg a béka segge alatt van.
Egy nagy cég megkeres egy ilyen influenszert aztán mondja, 100E garas üti a markód küldünk valamit aztán mutasd már be jól. És itt csak a vásárlók járnak a legrosszabbul mert őket palizák be egy nem jó termékre.
Ha egy termék valóban remek reklámozni se kell, mert a minőséggel el tudja adni magát.
Ott volt pár éve a Doss SOUND XL, sose volt róla egy magyar fizetett videó se.
Aztán aki minőségre vágyott még is azt vette, stb.
De látod ott a JBL/Hk azokról valahogy nem látsz fizetet videókat.Csak itt a fő gond azzal van hogy befizetsz egy ilyenre, lesznek elvárásaid elképzeléseid.
Megveszed kibontod és lesel hogy ez mi? Ez volna az insten király hangszóró amiről úgy áradoztak?
Én már évek alatt ebből kinőttem, már csak olyan terméket veszek amiről 75% az esély hogy befog vállni. Vagy ha ár alatt veszem és nincs benne kockázat
De én nem leszek palimadár, nem most jöttem le a falvédöről.Ha Szolnok/Megyében Abádszalókon jársz szívesen megmutatom majd a Dockin D Fine szintjét, azért ez már viszonylag jó hangzást produkál.
Mondjuk nekem az is vicces volt mikor eladtam a T6 Maxot, a srác aki megvette azt írta szépen szól.
Bele se mertek gondolni ha neki ez a szép milyen a rossz?
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14271 üzenetére
" Azt a youtuberek is agyon dícsérik, hogy milyen kiemelkedő basszusa van abban a méretben."
Akkor lehet velük kéne eszmecserét folytatnod nem velünk, ja bocs azok szóba se állnak veled.
Na láttod de úgy látom még nem vagy túl tapasztalt, mert ezek a dícséretek nagy részt fizetett sponzorációk. Ahol arra megy ki a játék hogy dicsérjenek valami szart, hogy ők nőveljék az eladási számot. Régóta vagyok a topikba, előtted a lehetőség hogy vissza nézd a topik előzetes tartalmát. És rá kereshetsz más tagoknak is mi volt az első benyomása a T6 gyanánt. Nem egy embernek teljesítette alul az elvárásait, nem csak nekem volt beégés a végeredmény. Ha valami nem jól szól az átlaghoz képest sem egyszerűen nem lesz ajánlott vétel.Az nem kiemelkedő basszus csak egy Torz Brummogás ami elég félre sikeredett.
Mikor hallottam nem esett le az álam tőle, és másnak se fog. -
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14262 üzenetére
De volt róla szó, többször ajánlottam csak te nem vagy itt olyan régóta topik lakó.
Már mikor a kollega írta mekkora Deal a Tronsmart Groove 10-11E tájékán aztán én írtam az Evolveo felmossa vele a padlót.
Csak a hátrány sokkal nagyobb és az akku idő se olyan acélos.Írtam még IQ után is vannak dalók amik nem igazán mennek jól neki, az se tesz vele csodát.
Tény és való ha hordozhatóság számít akkor elég jó dolog Az Armor O2 de ha teljesítmény kell vagy basszus akkor már nem mondanám hogy mindenre is jó.Ha a mély basszus nézzük hiába raksz TWS-be két ilyen olcsó Evolveo 2X0 az 0 marad.
Nekem 12E volt anno az Earfun Uboom és az valóban képes volt 100HZ alatti Frekvenciát kiadni magából elég szépen.
Earfun Uboom Test/Vol 1.Dockin D Fine Plus VS Earfun Uboom? How to big the difference?
A videó alapján azért be tudod saccolni, mekkora is a különbség a Dockin javára mély basszus alapján. És itt nem az Earfun szól rosszul a Dockin ennyivel erősebb.Persze tudom 5500-ért nem rossz, de 2 darab 12E-ből meg van.
De ennyiért vettem anno az uboomot free sheepingel és EQ nélkül alapból is jól szólt.Dockin D FIne +>>Evolveo Armor A6>>Earfun Uboom>>Evolveo Armor O2>JBL Go2.
Teljesítmény/basszus arány. -
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14260 üzenetére
Ki dicséri? Én írtam unokaöcsémnek ilyen van. Én rendeltem neki próba gyanánt karácsonyi ajándék lett és igen remekül teljesít.
Mielőtt megkapta volt lehetőségem kipróbálni! Szerintem sincs jobb 15E alatt jobbb a hazai piacon.
EVOLVEO ARMOR POWER 6A Sound test. W-King D8 Mini alternative
EVOLVEO ARMOR POWER 6A Outdoor Soundcheck. (Winter)
Van is róla 2 videóm, azért ahhoz képest jól szól.Kár hogy a 5500 ft-os Evolveo nem ennek a Driverét kapta meg.
"Update"
Lassan meg van a 24 órás akku idő és még mindig van benne 30% energia.
Szerintem ez 5500-ért elég remek eredmény. -
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14248 üzenetére
Igen, bluetoothon ment a zene. Tegnap takarítottam meg borotválkoztam és közbe volt lehetőség zenét hallgatni.
Így ha véletlen áram szünet esetén se kéne félni, mert lenne miről zenélni.Egyetlen gond hogy az egyéni EQ SD kártyás lejátszás esetében már nem érvényes.
Így ez csak addig működik ameddig azon a telefonon aktíválva van.
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14245 üzenetére
A Xiaomi mi telefonomon van VLC Player abba használok egyedi EQ-t.
52% hangerőn 7 óra 52 perc jött össze tegnap, és a telefonon jelzi vissza a hangszóró az akkumulátor töltöttséget.Hangszórón kimaxolom és telefonon meg 15/8-os van ami 52%-nak felel meg. A gyártó Evolveo 24 órát adott meg fél hangerőn, szóval nem kell csodálkozni ezt gond nélkül tudta eddig.
Most bekapcsoltam a hangszórót, 80%-on van a töltöttség szóval van még benne szufla. -
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14239 üzenetére
Hát lehet, hogy jobban jársz ha nem is szinkronizálod, nálam szinkron alatt hiába állítom telón alacsonyra a hangerőt, ahogy írtam is, bekapcskor felrántja telón is a hangerőt kb.50% ra!
Kíváncsiságból teszek egy próbát, kikapcsolom a szinkront, hátha...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
"A szinkront Android rendszer alatt hol is lehet ki-be kapcsolni?"
Ott ahol belashx mutatta, a fejlesztői beállítások alatt ...
Persze, ha nincs szerencséd (ez Huawei és Xiaomi készülékeknél benne van a pakliban), akkor egyszerűen döglött lesz a kapcsoló).
Átkapcsolás után a connect→disconnect, de lehet egy forget→pair is szükséges lesz. -
belashx
senior tag
válasz
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #14236 üzenetére
" ... sem a telefonon, sem a hangszóró ... "
A telefonban nincs erősítés
... az csak a hangszóróban van. Én nem tudnám elképzelni a bt.-s cuccaimat szinkron nélkül. Hangszórónál is csücskös, de képzeld el ezt egy TWS fülesnél ...
Ha szinkron van akkor az kb. olyan mintha a hangszórón állítanád csak a hangerőt úgy, hogy a telefon egy "vonalbemenetnek" (konstans hangerő) felel meg.
A sztori másik fele, hogy ilyenkor nem fordulhat elő, hogy az egyik eszközöd - pl. egy hangszóró - üvölt, mert épp a fülesről váltottál, amit közel csutkán hallgattál. A hangerő az adott eszköz legutóbb használt hangereje lesz. Ha a bt. hangszórón egy podcast-et hallgattál 10% hangerőn, akkor az a következő kapcsolódáskor is 10%-os hangerővel fog megszólalni (még akkor is, ha közben fülesen közben üvöltetted a tuc-tuc-ot). -
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14234 üzenetére
én alapból úgy indítom el mindig a zenét, hogy a telón alacsonyra van állítva a hangerő, hogy véletlenül se kezdjen el üvölteni a hangszóró
Pont ezért én is mindig így állítom be vagy indítom el, de hiába, úgy ahogy írod kb. 50% on, (érzésre még kicsit talán több is) szólal meg, de figyelembe véve a hangerejét, nekem ez már nagyon hangos.Próbáld már ki légyszi, hogy alacsonyra teszed telón a hangerőt és bekapcsolod a hangszórót BT-on, hogy úgy marad-e a hangerő vagy így is kb.50%- on kezdi.
Nálam megy a hangerőszinkron, de hiába, bt-on bekapcs után mindig így indul
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #14234 üzenetére
" ... ha maximum hangerőre állítom, kikapcsolom, majd újra bekapcsolom, akkor visszaáll ... "
Mi ez a hangerő mizéria? A telefonod v. a hangszóró nem tudja a hangerő szinkront? Esetleg te direkt kikapcsoltad? -
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14230 üzenetére
...EQval is tuti lehet rajta még javítani.
Lehet bizony, a "kásás" hangon is (ami inkább zene függő) segít.
Egy kicsit érdemes járatni, a második Groove megvételénél vettem észre, hogy az új mennyivel nyersebben szól
Amúgy gondoltam, hogy ár/értékben (pláne 5500) be fog jönni.
Nálam jól bírja a strapát, viszem, rakom, dobom ide-oda, nem féltem, bár a passzív membránra azért próbálok vigyázzni.Egy valamivel nem tudok a mai napig kibékülni vele, az a bekapcs után BT -on az első hang (zene vagy bármi) hangereje, hiába nyomom lefelé a hangerőgombot akár a telón vagy a hangzsórón, majdnem mindig üvőltve indul el, utána már nincs ilyen probléma
Nálad az Armor-nál is így van?
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14230 üzenetére
Én anno az Earfun Uboomot 42 dolláros áron ingyen szállítással 12800 ft-ból vettem. Annyiért szerintem remek vétel volt, és a Groove se olcsóbb.
Szerintem ennek a nagy előnye hogy nagy strapabíró a bevonat, ez ha le ejted se lesz sok baja. Meg nem olyan drága ha tönkre megy szívrohamot kapsz, ehhez hozzá nyúlhatsz malteros kézzel is.
Dockint leejteném keményen meglátszodna rajta, meg alkalmanként át kell súrolnom kefével mert mint apró szösz/morzsa is bele akad a rácsba.
Bár néztem pár Teardown videót, úgy látszik ennek a hangszórónak is a fő gyenge pontja a Driver. A Számlán az van áfa nélkül 4300 ft, és durva nekik már ezen rajta van a hasznuk. Az import költség gyártási díj és anyag ár. Bele se akarok gondolni mennyibe volt kínai nagy ker áron a 58mm driver ára? 200 ft ?
Az a olcsó filléres dóm a középen se túl biztató.A JBL Replikákba raknak hasonlókat ahol még az akku is utánzatt.
De még egy darabig hallgatom járatom, majd meglátjuk mi a hosszú távú tapasztalatom vele. Az 5500 mai világba meg már nem sok pénz, főleg minden drága. -
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14226 üzenetére
Ne legyen nagy elvárásod, és kellemesen fogsz csalódni
Nekem sem volt anno 8000.- ért, ez az Armor 02 meg csak 5500. Ha meg tényleg ugyanaz a kettő, no comment...
EQ legyen kéznél, (pl. pop/rock) de akár már a hangképek is segítenek ha szükség van rá. Sajnos a basszus nem mindig acélos, pl. pop/rock nál eq val sem lehet túl sokat javítani, de egy jó elhelyezés jó hatással van a mélyhangokra. Viszont akusztikus és elektonikus zenéknél egész türhető a produkció.....mondjuk a tws sok mindenben kárpótolni fog
-
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14218 üzenetére
Van aux is jack bemenettel, így például MP3 lejátszót is rá tudsz kötni, akár stereoban is, mert úgy tudom a TWS-t az alatt is tudják,
Csak BT-on tudja a TWS-t, aux-on nem, legalább is a Groove-nál így van. -
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14220 üzenetére
Kösz megnéztem, bakker kiderült 2 fájlt küldtek.
A számlán valóban nincs garancia, de a szállító levelen már rajta van a 24 hónap garancia. Hát az biztos ennyiért sehol se kap az ember 2 év garanciát, kíváncsi vagyok hogyan teljesít majd.
Bár tény és való ennyiért nincs sok választék a piacon, szóval kíváncsi leszek mit fog produkálni. -
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14218 üzenetére
Még egy kérdés? Te is az Evolveo webshopról rendeltél?
Én kaptam számlát emailban, de semmi fajta garancia nincs rajta mennyi is a jótálás a hangszóróra...Lehet nem véletlen adják annyira ár alatt.Küldtek valami Cseh Számlát, félig magyarul félig Cseh nyelven.
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14216 üzenetére
A héten minden igaz megjön, kíváncsian várom én is.
Majd lesz összehasonlítás, nyilván a méretéből ki indulva túl is kéne teljesíteni a Go 2-őt.
Főként arra lennék kíváncsi mivel van rajtad MIcro SD fogalat.
Így mobil nélkül is lehet rajta zenét hallgatni, kíváncsi vagyok fél hangerőn mennyi időt bírna.Szerintem ez azért nagy érv, mert egyetlen gond az ilyen hangszóróknál hogy nagy részt mobiltól függnek. (Kell hozzá mindi Bluetooth)
-
wital
tag
válasz
Trk.Adam87 #14201 üzenetére
Lesz mihez hasonlítanod amit veszel most?
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14185 üzenetére
Nekem jövőhéten jön 5500-ért jó árba van, kíváncsi vagyok a hangjára mennyire versenyképes. Kíváncsi leszek a Go2 ellen hogy állja meg a helyét.
ha már ennyire ajánlják itt
"Csak egy tag teszi ezt" Tegyük már hozzá...
Miután megjön az enyém én is tudok róla véleményt formálni, 115 hz-en nyít a basszus a gyártó oldala alapján. -
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14185 üzenetére
Legalább lesz arról is vélemény itt,
Na végre lesz erről a kicsi Evolveoról is tapasztalat, kíváncsian várom, kár, hogy egy Groove-al nem tudod összemérni, arra lettem volna csak igazán kíváncsi.... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #14180 üzenetére
No, de miért nem cseréled ki egy másikra (ha egyébként bejött a cucc)? Miért kísérletezel olyannal, aminek min. kétes a kimenetele?
-
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14180 üzenetére
Elvileg az Armor 01/02 ugyanaz mint a Tronsmart Groove csak olcsóbb. Ha tényleg így van, akkor a paraméterek alapján 2db tuti kelleni fog, de szerintem az Elite 3500 basszusát így sem fogod megkapni, viszont a 2db Evolveo hangzásban (TWS) odacsap, nálam legalább is a 2db Groove kitölti a teret rendesen.
Egy 3rd party EQ azért legyen kéznél, lehet, hogy kelleni fog... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #14140 üzenetére
Örülök, hogy bejött az ajánlott hangszóró
#14139 Peaceliker
Szvsz. az a tuti, ha telefon, tablet, PC, stb. hangja szinkronban van a hangszóróéval. Én legalábbis ki nem állhatom, ha külön kell állítgatni. -
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14105 üzenetére
Evolveo Armor 01? ...ez elvileg ugyanaz mint a Tronsmart Groove, csak olcsóbb. Ha a Grooveból indulok ki, akkor ez is "tisztán szól és azért van némi basszusa is" + egy külső eq-val még hangolható.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14110 üzenetére
Lesz, úton van egy. Elvileg itthonról jön, így hamar nálam kéne lennie majd.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tronsmart trip?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Nincs saját tapasztalatom, de itt a topic-ban a Mac Audio BT Elite 3500 -at és a Huawei Mini BT CM510 -et ajánlották korábban. Esetleg az LG PL2 Xboom Go (LG + Meridian ... annyira rossz nem lehet).
-
Virág et.
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #242 üzenetére
Ezeknek nem tudom milyen hangjuk lehet, de a kinézetükből adódóan nem sokat várnék tőlük sem.
Ennyi pénzért a Xiaomi mini hangszóróját szokták itt javasolni. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Trk.Adam87 #239 üzenetére
Elvitték itt az aprón!
-
Virág et.
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #237 üzenetére
Én hasonlóakat (kinézet egyezik, csak más néven) láttam kici-óccó boltban, kíváncsiságból meghallgattam.... hát bár ne tettem volna.
Az első tényleg Beats-re akar hasonlítani, a második pedig a Bose Soundlink Mini koppintásának a másolata.. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Trk.Adam87 #237 üzenetére
Igen ,Beats koppintas formara.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Trk.Adam87 #235 üzenetére
Es tudni ezekrol valamit? Ernek ennyit? Kicsit ketelkedve nezem az eredeti 17.900 forintos arat
-
HagaNRG
őstag
válasz
Trk.Adam87 #226 üzenetére
Nekem van tapasztalatom a komolyabbik Jongo-val és a kisebbikkel is.
Első körben ugyanis úgy voltam vele, hogy bőven megéri nekem azt az 1-2 ezer ft felárat az a méret és súly, amivel a TX4-es többet ígért.
Meg azért az, hogy kizárólag tápról megy, akksi nélkül, már eleve azzal kecsegtetett, hogy valami minőségi, komolyabb erősítővel, ezáltal tényleg szép hangzással járó kompakt hangsugárzót vihetek haza.
Meg lássuk be, a gyári weboldal tájékoztató jellegű ára is nagyon biztatóak voltak az átszámolva közel 50-60 ezer forintos értékkel.Tehát úgy gondoltam, tizenezerért röhögve kell bármelyik ilyen példány, még akár több is. (és nem, nem bizniszelni, hanem mert egy olcsó alternatívát a Sonos Play-re ki ne szeretne hazavinni, egyet a konyhába, egyet a hálóba).
Az egész csomag lenyűgözött, mert az első benyomások nagyon prémiumterméknek mutatták a Jongo Pure TX4-et. Jó nagy dög, nehéz, letisztult, fehér, dizájner cucc.
Tök jól nézett ki a konyhabútoron, még a kábel fölött is szemet tudtam hunyni neki. (bár elég durva, laptop táppal érkezett, nem csak egy sima adapterrel).Aztán bekapcsolva mégsem ütött akkorát, amekkorát vártam tőle.
Tompán és élettelenül szólt. Egyáltalán nem ezt vártam az előzetes tesztek és főleg a méret alapján. A Soundfreaq nagyságrendekkel kisebb, könnyebb hangszóró volt ehhez képest, de mégis gyönyörűen csilingelő magasakat produkált.
Fel nem foghatom, hogy egy kategóriákkal drágább és már ránézésre is minden tekintetben ilyen komoly hangszóró hogy jöhetett ki a gyárból ilyen tompa magasakkal.
Két napon keresztül hallgattam, miközben szugeráltam magam, hogy ez sokkal jobb, mint a Soundfreaq és a technikai paraméterek alapján nem létezik, hogy ennyire rosszul szóljon valami, ami 50W teljesítményt tud hálózatról, nem pedig egy kis akksiról, de sajnos végül a tények győztek, nem tetszett a TX4, visszaittem.Az SX3-at hoztam haza helyette. A benyomások itt is nagyon profik voltak, a hangszór bár sokkal kisebb a TX4-hez képest, de önmagához képest meglepően súlyos darab, az összeszerelési minőség pedig nagyon profi.
Ez a kép azt hiszem jól szemlélteti, mekkora méretbeli eltérés is van a két típus között. A TX4 konkrétan hatalmas, kb. akkora, mint egy komoly 5.1-es házimoziszett fekvő centersugárzója, és dög nehéz.
Egyedül az USB-s Bluetooth rádióval nem tudta mit kezdeni. Először vakdugónak hitte, aztán kiderült, hogy az, aminek látszik, viszont e nélkül meg a hangszóró nem tud BT-t. Ez kissé nekem valahogy kínai benyomást kelt, elképzelni nem tudom, miért ilyen aftermarket megoldást használt a gyártó és miért nem építették a hangszóróba a BT rádiót. Apróság, de engem zavar... Másrészt ez az apró "kellemetlenség" sehol nincs ahhoz az érzéshez, hogy nem vagyok helyhez kötve a hálózati csatlakozó miatt, mert a TX4-et két napig birtokolva is elég volt az érzés, hogy soha nem volt kéznél, mert találtam neki egy jó kis helyet, közel az egyik konnektorhoz, csak éppen a lényege veszett el vele, amiért BT hangszórót vesz az ember.
Az pedig nagyon úgy tűnik, hogy az SX3 akksiról közel úgy szól, mint a TX4 hálózatról. Lehet, hogy nagyon üvöltetve és fej-fej mellett tesztelve a két hangszórót kijönne a különbség erőben a TX4 javára, de átlagos felhasználás mellett nekem semmi hiányom nem volt az SX3 hangjával szemben, azt, hogy gyengébb lett volna, vagy visszalépés, legalábbis, nem éreztem.A lényeg persze úgyis a hangzás, abba pedig nem nagyon lehet belekötni.
Sajnos a magasak itt sem olyan hú, de csilingelőek, mint a Soundreaq-nál voltak, de mivel ahhoz képest is vannak "valódi" mélyek és közepek, így nem akarok kizárólag a magas hangok miatt pálcát törni az SX3 fölött, mert nagyon dinamikus, erős hangzást tud torzítás nélkül, a lényeg viszont, hogy csöndben is tud jól szólni.
Nekem ez elég fontos dolog, mert leggyakrabban csak minimál hangerőn hallgatok rádiót, vagy soptify-t erről a hangszóróról olvasgatás, netezés közben és ha azt veszem, hogy itt egy közel tízezer forintos hangszóró, ami nagyon szépen szól, amellett már ránézésre is masszív benyomást kelt, ráadásul még úgy, ahogy, de 360" fokban zenél, ami a konyhapultra téve nekem néha kifejezetten előny, akkor azt mondom, igenis főnyeremény a hangszóró, mert bizony a Soundfreaq-ot én nemrég még 25k-ért vettem, ez pedig annak pont a feléért minimum 2x ilyen szépen szól. (úgy mondom inkább, hogy élvezetesebben zenélhető, mert kicsit kevesebb magas hanggal együtt normális mélyeket is tud.) Ez után a Soundfreaq a szélessávú, egy darab hangszórójával már elég doboz, szokolhangú benyomást keltett úgy, hogy egy rádióbeszélgetést hallgatva azért az tény, hogy sokkal tompább, kevésbé érthető az SX3.A konklúzió tehát, hogy még ez sem tökélete, de ár/érték arányban azt hiszem, nyertes darab.
(az viszont érdekes, hogy ma megfogdostam a JBL GO TV nevű testvérét, amit a tesztek alapján elég komoly darabnak írtak le és súlyra sokkal könnyebbnek érződőtt a Jongohoz képest. Szívesen meghallgatnák egy komolyabb, Harman, JBL, vagy akár Sonos terméket most már, de persze nem egy zajos multiban, hanem otthoni, ismerős körülmények között)
-
DougButabi
tag
válasz
Trk.Adam87 #221 üzenetére
Hát erre pontos választ nem tudok adni, neked, mert nem feltétlen hallgattam más hangforrást ebben a kategóriában.
Érdemes elmenni, meghallgatni.
Ha azon gondolkozol, hogy vegyél valami hasonlót 40,000-ért, vagy ez is szól úgy, akkor csak a füledben bízhatsz, de árkategóriában cc. 13,000 HUF, azért szerintem nem találsz hangzásban jobbat, és akkor a tudásról még nem is beszéltünk.Mondjuk én azt tapasztaltam üzletben, hogy bt csatlakozással alig szólt valahogy, otthon wifin a Pure Direct-el sokkal jobb volt a helyzet.
-
Virág et.
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #214 üzenetére
Mondom, hogy szét volt hajtva szerintem (rezonált). Ezt a példányt nemigen éri már meg megvenni.
Állapota miatt nem sokat próbáltam, de a hangja kb. megfelelhet annak, ami a felépítéséből elvár az ember: meglepően sok, de valahogy puha mélyek, közép nemigazán, magas előfordul. Összességében nem lenne rossz a 10-20e-es ársávban, én ilyet keresgéltem Karácsony előtt (csak nem találtam, így Proda X6 lett belőle). -
apholyon
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #201 üzenetére
Nálam az általad adott linken 80k HUF... nem vitatom, hogy jobb, de azért ár/érték arányban... még ha 63k lenne, akkor is több, mint 5x annyiba kerül... ha meg valaki többet szán rá, nyilván nem S3X-et veszi, még ha jobban meg is éri... átlag embernek szerintem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged