- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AI a játékokban és azon túl
- SSD kibeszélő
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz ®abstract® #14501 üzenetére
"bejáratás előtt ennyi pénzért világbajnok 😎" ????
Biztos vagy te ebben?
Unokaöcsém Evolveo hangszóróját kölcsön tudom kérni, még vakon is biztos vagyok nem ellenfél számára ez a XIaomi.
EVOLVEO ARMOR POWER 6A Sound test. W-King D8 Mini alternativeAz ilyen nettes teszt videókat azért nem szeretem, mert nincs benne lényeges teszt.
Nincs viszonyitási alap, ráadásul semmi garancia arra a való életben is jó.#14506Doky1988
Ha annyira számít a hordozhatóság, egy Sima Motion Boom pont a Xtreme 3 méretében játszik. Ha az véletlen rondának találod, már jött ki Dockin D Fine is 5.0 Bluetooth-val, de az nem feltélen az év üzlete, mert nem adnak mellé töltött.
Az eredeti 4.0 Dockin frissitették és az új Feature hogy lemaradt az Töltö adapter."Vásárolj hozzá külön"
Hát ez nem tudom hogy jött nekik, de mi értelme olyan hangszórót venni amit nem tudsz tölteni. Ez főként új vevőknek lehetne kellemetlen meglepetés kibontod örülsz, aztán meg pislogsz a töltő lemaradt. Így ez számomra sehogy se versenyképes.Amazon.De oldalon van rengeteg Xtreme 3 alternatíva.
Motion Boom/Dockin D Fine/D FIne 2/W-King D8/D9/X10-1.
Ezek már jelentősen ár alatt nyújthatnak JBL Xtreme színtű teljesítményt.
Online rengeteg valós teszt van fent, Aztán a döntés a te kezedbe nyilván azt veszed ami számodra a legszimpatikusabb.Így jelentősen az Xtreme ára alatt ilyen hangszórók vannak.
Jelenleg ezek azok a termékek amiért érdemes pénzt is adni.
Meg úgy láttam neked számít hogy hordozhasd vagy hogy táskába is beférjen.
[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó de megbízható nas-t keresek
- Újszerű Acer Nitro Magyar Gamer Laptop 144Hz i5 13420H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB Dobozában
- Redmi 13C 6/128GB
- 2 fajta ,retró gameportos joystick: "Dexxa Maxstick" és "Genius Flight 2000"
- Újszerű MSI Magyar Gamer Laptop 120Hz i5 9300H 16GB DDR4 512GB SSD +128GB SSD RTX 2060 6GB Jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest