Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syklas
tag
válasz
röpülős
üzenetére
A modern UEFI-s alaplapok Bios frissítése.. ma már úgy gondolom biztosságos és több módszert is felajánlanak.. ergó egyszerűbb is..!
Nos neked korábbi lapod van.. de azok frissítése sem akkora kockázat.. de az tény hogy inkább riogassuk az embereket mint támogassuk .. ezzel ergo mossuk kezünk az esetlegesen felmerülő problémáknál..!
De nézzük a tényeket.. a rendszer az új processzor értékein hajtja a magot.. és ezt a CPUz is megerősíti.. csupán a bios értékei nem frissülnek..! tehát lényegében nincs semmi baj.. csupán zavar hogy a bios nem az új értékeket mutatja..
Nos amennyire én tudom ( más felhasználok beszámolói alapján) és tapasztaltam ugyancsak.. ( hisz nálam is volt már 2szer proci csere.. és többször is bios frissítés..) hogy ilyenkor ajánlott is a bios frissítése proci cserénél..
És igen.. úgy vélem a frissítés megoldja ezt a kis "problémát" ami lényegében nem is probléma.. csak kicsit zavar gondolom.. mert kétségeket hoz fel benned..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest