- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syklas
tag
válasz
röpülős #3002 üzenetére
A modern UEFI-s alaplapok Bios frissítése.. ma már úgy gondolom biztosságos és több módszert is felajánlanak.. ergó egyszerűbb is..!
Nos neked korábbi lapod van.. de azok frissítése sem akkora kockázat.. de az tény hogy inkább riogassuk az embereket mint támogassuk .. ezzel ergo mossuk kezünk az esetlegesen felmerülő problémáknál..!
De nézzük a tényeket.. a rendszer az új processzor értékein hajtja a magot.. és ezt a CPUz is megerősíti.. csupán a bios értékei nem frissülnek..! tehát lényegében nincs semmi baj.. csupán zavar hogy a bios nem az új értékeket mutatja..
Nos amennyire én tudom ( más felhasználok beszámolói alapján) és tapasztaltam ugyancsak.. ( hisz nálam is volt már 2szer proci csere.. és többször is bios frissítés..) hogy ilyenkor ajánlott is a bios frissítése proci cserénél..
És igen.. úgy vélem a frissítés megoldja ezt a kis "problémát" ami lényegében nem is probléma.. csak kicsit zavar gondolom.. mert kétségeket hoz fel benned.. -
Syklas
tag
válasz
freestailo #3000 üzenetére
Az alapgyártód oldalát megnézted..? Esetleg van infó a resetelési lehetőségről..? Próbáltad már kivenni az alaplapból azt a kis gombelemet.. ami eltárolja a beállításokat.. ha kiveszed pár percre.. minden visszaáll alap beállításokra..! bár ez tény hogy nem olyan mint ha elállítottad volna a Bios beállításait.. hanem rossz verziót hoztatok rá.. az komolyabb igen.. de egy próbát megér..!
-
Syklas
tag
válasz
freestailo #2996 üzenetére
Tehát Bios-t próbáltál frissíteni.. de hiba csúszott a számításba..
Kérdés.. azóta bejön vagy be sem jön a BIOS..? -
Syklas
tag
válasz
röpülős #2997 üzenetére
Üdv..
Azt a CPUz képet te csináltad..? tehát a te géped jelenlegi állapotát tükrözi vagy letöltött kép mint a két utolsó.. hogy mit kéne mutatnia..?
Figyelmeztetlek átlagos otthoni felhasználó vagyok..bár elég gyakorlott.. sokszor kellett már nekem is a Bios-hoz nyúlnom..!
Valami olyasmi lehet ez mint mikor gyorsabb memóriákat teszel a gépbe..
Bár a típust felismeri.. de hiába raksz bele 2400Mhz-en futó ramokat.. akkor is 1333 -on (vagyis alapon) fogja járatni..! Tehát átkel állítani manuálisan 2400-ra..!
Az új proci cseréje után próbálkoztál Bios-t frissíteni..? A gyári oldalt nézve ha még a régebbi F2-es bios van fent.. mindenképp érdemes az újabb F5-re váltani..! -
Syklas
tag
válasz
#21351168 #2988 üzenetére
Sziasztok..
Beállítottam az Biosban a "fast boot" lehetőséget..! Alaplap..: FM2A88M Extreme4+
Ilyenkor átugorja az alaplapi logo képernyőt.. ergo nem tudok a "DEL" gomb lenyomásával belépni a biosba.. Hogyan tudnám ezt áthidalni..? -természetesen én is keresgélem a megoldást a neten.. de ha van itt egy hozzáértő aki tudna mondani egy gyors választ.. azt megköszönném..! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest