Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
röpülős
csendes tag
Üdv Syklas,
Igen a CPU-Z kép az én gépemen, az én procimról készült.
Ahogy a képeken is látod a RAM csere rendben, nem kellett állítani semmit, azt vette a BIOS, javult a cserével a gyorsaság is.
A processzor cserével is gyorsult a gép, csak utána akartam nézni a BIOS-ban mi a helyzet.
Felismerte az új processzort, de a frekit nem állította át az új értékre, az maradt a régi frekvencián.
Mivel ebben amatőr vagyok, csak óvatosan nyúlnék itt bármihez.
A kérdésem is ez volt, hol, és hogyan tudom az új processzor frekvenciát manuálba állítani a helyes értékre.Több helyen is olvasva és többek tanácsa is az volt, hogy csak óvatosan a BIOS frissítéssel, mert nem kockázat nélküli a dolog. Tehát csak végső esetben nyúlnék ehhez a megoldáshoz.
Kérdés az is, hogy egy frissítéssel vajon változik e az a freki érték amit itt szeretnék.köszi és üdv

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest