- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
röpülős
csendes tag
Üdv Syklas,
Igen a CPU-Z kép az én gépemen, az én procimról készült.
Ahogy a képeken is látod a RAM csere rendben, nem kellett állítani semmit, azt vette a BIOS, javult a cserével a gyorsaság is.
A processzor cserével is gyorsult a gép, csak utána akartam nézni a BIOS-ban mi a helyzet.
Felismerte az új processzort, de a frekit nem állította át az új értékre, az maradt a régi frekvencián.
Mivel ebben amatőr vagyok, csak óvatosan nyúlnék itt bármihez.
A kérdésem is ez volt, hol, és hogyan tudom az új processzor frekvenciát manuálba állítani a helyes értékre.Több helyen is olvasva és többek tanácsa is az volt, hogy csak óvatosan a BIOS frissítéssel, mert nem kockázat nélküli a dolog. Tehát csak végső esetben nyúlnék ehhez a megoldáshoz.
Kérdés az is, hogy egy frissítéssel vajon változik e az a freki érték amit itt szeretnék.köszi és üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Jogász topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpársportok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest