Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Adott két laptop szerintem bios probléma. Mindkettőnél ugyan az a hiba jelenség. Bekapcsol a ledek szokásoson világítanak, ventilátor is felpörög néha ahogy kell neki csak kép nincs.
Mindkettő Inteles, és Intel videokártyás szerintem nem reball kell nekik. Lenovo G550 és Toshiba NB200.G550 nel volt próbából ram, cpu cserelve, külső moitoron sem volt semmi.
NB200 nal ram csere, külső monitoron sincs semmi.Ez után próbáltam mindkettőn pendriverol biost frissíteni, CrisDisk segítségével, a bios.wph fájlt a gyártó honlapjáról szereztem be.
Konkrétan az érdekelne hogy mit jelent az hogy ha egyik laposnál sem indul el a bios frissites pendrivrol.
Két féle pendrivrol is próbáltam, rengetegszer, de semmi. Nem sipol a gep, a pendriv nem villog hogy barmi is történne.A laptopok nem most romlottak el de most volt időm foglalkozni velük.

Segítséget, tanácsot előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest