Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Adott két laptop szerintem bios probléma. Mindkettőnél ugyan az a hiba jelenség. Bekapcsol a ledek szokásoson világítanak, ventilátor is felpörög néha ahogy kell neki csak kép nincs.
Mindkettő Inteles, és Intel videokártyás szerintem nem reball kell nekik. Lenovo G550 és Toshiba NB200.G550 nel volt próbából ram, cpu cserelve, külső moitoron sem volt semmi.
NB200 nal ram csere, külső monitoron sincs semmi.Ez után próbáltam mindkettőn pendriverol biost frissíteni, CrisDisk segítségével, a bios.wph fájlt a gyártó honlapjáról szereztem be.
Konkrétan az érdekelne hogy mit jelent az hogy ha egyik laposnál sem indul el a bios frissites pendrivrol.
Két féle pendrivrol is próbáltam, rengetegszer, de semmi. Nem sipol a gep, a pendriv nem villog hogy barmi is történne.A laptopok nem most romlottak el de most volt időm foglalkozni velük.

Segítséget, tanácsot előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest