Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A történet röviden.
Adott egy két hónapja használtan vásárolt dell noti, történt egy "végzetes hiba" az op rendszerrel és a következő felállásnál már nem az én felhasználói fiókom jött be, hanem az előző tulajé ami persze jelszavas, telefon az eladónak, hogy most akkor mi van. Visszavittem hozzá, és láss csodát nem tudott bejelentkezni az Ő jelszavával, amit korábban használt.
Végső megoldásnak gondoltam hogy újra rakom a win 7 et és megoldódik minden, lemez, újra indít, F12, és ekkor nézek egy nagyot, mert a biosba jelszót kért ahhoz, hogy cdről bootoljon.
Telefon az eladónak, mi a jelszó,de nem értette miről beszélek vagy tele volt a hócipője velem már. Visszamentem a géppel hozzá, elmondása szerint Ő nem jelszavazta le, sőt amikor megvette nem a géphez kapott Op renedszert telepítette, hanem egy tört verziót... ami a mai napig a gépen van.
A kérdésem az hogy tudom biost megnyitni?
A gép egy dell latitude e5420Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest