- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
Levittem a RAM árát 10k-ra, hátha így már érdekel valakit:[kingston hyperx ddr2 1066 2x2gb 5-5-5-15]
Gigabyte MA770-UD3 szintén 10k: [link]
Minimálisan alkuképes árak. Kettő együtt 19.990 -
Devid_81
félisten
Morris kapitány nagyon vigyázz mert nagyon nagy változások lesznek a pályákon hamarosan:
...
-
tááo
aktív tag
Estét!
hátha még nem voltak:
Katolikus hetek a McDonald's-ban:
Csokis shake: 300 Ft
Vaníliás shake: 300 Ft
Dicsértesshake: 200 FtRoboCup:
-Hová járnak a pilóták edzeni?
-Lég-kondiba.-Hogy mondod másképp : "Az ő pálinkája egy vicc"?
-???
-Ennek a felese tréfa.[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
finest
addikt
Srácok, van két használt, de teljesen jól működő Genius VideoCam Live v3 webkamerám. Ha valaki rak bele 2 AAA elemet, fotózásra is alkalmas. Azonban XP driver van csak hozzá. Érdekel esetleg valakit 1k/db áron?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
SipiBcs
őstag
Brutál FHD 50i! Ide és Ide tettem fel két videót, bár ezek inkább a zoom-ját tesztelik a gépnek. A Youtube egyébként tele van tesztvideókkal. Azt írja mindenki, hogy kevés fényben is nagyon jó videókat tud csinálni. Ha családilag kell, akkor arra az évi 3-4 alkalomra tökéletesen elég lehet. Mondjuk a legnagyobb felbontásban talán bő 1 óra videó fér fel a 16 GB kártyára!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
dipeti
senior tag
válasz SipiBcs #2785 üzenetére
Mennyire jó videót csinál magas felbontáson? Egy videokamerát nem lehet összehasonlítani egy ilyennel? Értem ez alatt, hogy megéri-e beruházni egy ilyen komoly gépre, ha videózni is gyakran szeretnék - nem csak fotózni?
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
SipiBcs
őstag
Ehhez képest!
Amit itt leírnak róla a vásárlók, az tökéletesen összefoglalja a gép tudását.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Én +20 ezret költöttem ehhez képest. Most lesem csak, milyen brutál akció van a 220-ba. Úgy tudom megbízható a bolt. Spec én MM-ben vásároltam. Sikerült jóárasítani egy 16 GB-os kártyával.
Akkor még egy kis plusz. Ez a túloldalról készült. Dolgozik az optikai zoom. Nézz körbe a piacon. Nem biztos, hogy egy ilyen neked megfelel. Bár ha a kis kompakt gépeket már kinőtted, de nem kell tükör reflexes, akkor ez a bridge kategória királya lehet. Nekem nagyon bejön. Talán a Panasonicnak is van valami hasonló, de kisebb zoommal. Most jön ki az újszülött a Sony HX200V
Fero: már lassan magam sem tudom, hogy mit kerestem. Meg lettem teljesen hülyítve. De most betelt.... addig nem kérek semmit senkitől, amíg itt nincs a cash és nem mondja, hogy mit is szeretne!
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz SipiBcs #2774 üzenetére
Mennyiért ruháztál be a masinára? Asszonypajtás is épp gépeket nézeget, és meggyőzte az eredmény
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Undoroid
őstag
Szia fero02!
Igen, valami hasonlóról Én is hallottam! Főleg, hogy kb. 1,5hete valami nagy tűz volt a Bányatavaknál! A belvárosból is látható volt a füstje! Netán ez volt az?
Táp: Lenne valami a polcod tetején? Srodney földid válaszára várok! Lehet, hogy elfelejtette?
Esetleg valami ramocskád nincsen?[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #2765 üzenetére
...
-
DLDKox
aktív tag
Szép napos reggelt
-
senior tag
-
fero02
nagyúr
-
Zodicus
senior tag
Forma1-et nézünk...
-
Devid_81
félisten
Ejj már itthon is vok melóból tegnap kora du tól...merre vagytok?
...
-
BaKeSZ87
őstag
[ Szerkesztve ]
-
grozam
tag
válasz Stylewars_kp #2758 üzenetére
hi!
Már megoldódott. Kicserélték a tescoban ingyé. -
dipeti
senior tag
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
senior tag
válasz moha bácsi #2707 üzenetére
-
-
Zodicus
senior tag
ÉBRESZTŐ
-
Dani_kp
addikt
-
yohnsee
tag
Sziasztok!
Mai/holnapi napon keresem csabán a következő dolgokat, ha van valamelyik eladó neked, kérlek csörgess meg az adatlapomon található telefonszámok egyikén, visszahívlak.
A lényeg, hogy jó a régi is, csak még működő dolgok legyenek (és olcsó).- Hűtőszekrény kis fagyasztórésszel
- Villanytűzhely
- Konyhaszekrény (mosogató résszel és 1-2 szekrénnyel)Köszönöm előre is a segítséget.
AVR
-
Dani_kp
addikt
Epic dance! Érdemes végignézni, szerintem nagyon látványos .
https://ingatlan.com/33821564
-
juliabrilke
veterán
Köszi mindenkinek a tanácsot és SipiBcs-nek a pasztát.
-
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #2723 üzenetére
Egy másik lokál topikban épp a napokban volt szó a noti újrapasztázásról és az lett a végeredmény, hogy qrvára nem mindegy milyen paszta kerül a gépbe és az ilyen gagyi krémek kerülendőek!
-
Morris
veterán
válasz juliabrilke #2729 üzenetére
akkor még igen, de azt hiszem még idén szerettem volna venni náluk HDMI kábelt. Na akkor közölték, hogy ott ugyan nem, mert az üzlet megszűnt. vagy ha igen akkor az nagyon drága lesz
-
SipiBcs
őstag
válasz juliabrilke #2729 üzenetére
Most a Pietro mellett vagyok. A dvd kölcsönző még ott van a zöldséges utáni tízes alatt. Lottózó is, jól emlékszel.
Dobom pm-be a telszámom."Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Devid_81
félisten
-
Morris
veterán
válasz juliabrilke #2725 üzenetére
Ez az üzlet már megszűnt sajna
-
SipiBcs
őstag
válasz juliabrilke #2725 üzenetére
Helyileg a lencsésin a DVD kölcsönző környékén. Családilag megyünk engem ünnepelni anyós pajtásékhoz, de 7 körül itthon vagyok. Ha ma nem oké, akkor holnap dél körül lesz csak jó nekem.
Megyek este tölcsérezni, plusz holnap délelőtt itthon lesz busójárás a szüleim oldaláról. Szóval közvetlen dél körül lesz csak oké.
-
SipiBcs
őstag
válasz juliabrilke #2723 üzenetére
Ha még ott az az üzlet, akkor a Profi mellett lévő tízemeletes túloldalán van egy számtech bolt. De hogy nyitva van e még, ill. a hétvégén azt nem tudom.
Valamennyi van nálam valami átlag (gagyi) kategóriából. Ha kell, akkor visíts!
-
juliabrilke
veterán
Egy kérdés a helyieknek.
A Lencsési vagy környékén hol található olyan bolt, ahol tudok hővezető pasztát szerezni?
Esetleg tud valaki adni egy kisebb adagot? (ma/holnap) -
Morris
veterán
áhh, semmi alvás. Megyek családlátogatásra Gyulára. Majd este alszom egy keveset. Ugyanis éjjel 2-kor ismét kelhetek. szintén vonatos balhé.
Tudjátok, hogy szól a fáma: hülyéknek gyerekeknek 8 óra, nőknek 7, férfiaknak 6 óra alvás van kiosztva.
Kap egy piros pontot aki megmondja, hogy kinek a száját hagyta el a fentebb említett tény!az fájhatott a baromnak
Dávidom, minden rendbe van a lelki állapotoddal? Tarts még ki egy picit, mert lehet, hogy nyáron kikényszerülök én is. És akkor megyek boldogítalak!
Amit most is terveznek a vasúttal áprilistól... ... plussz még lesz egy időszakos vizsga is májusban... szóval kezd nehezedni a helyzet[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Nahe,alszotok?!
...
-
Padree
senior tag
válasz Dani_kp #2708 üzenetére
Ez kezd egyre unalmasabb lenni, az egész kib*szott világ úgy beszél CHUCK NORRIS-ról mintha valami ISTEN lenne, ha ő valóban ISTEN, akkor miért nem jelenik meg most a szobámban, és veri bele a fejemet a kib*szott billentyűzetbeoerjgio4rhjtgoijr45tgj5poijgoi5jhgoi[5yjhoi5johij5oihj5o[6jho[5jho5ijho[5jhgoi5jho5i[jho[56jho56ijho6jho[67jho6iho4jh[oje454othj45ojh[o4jh[o4jh[oi46ho4j5oh6j45ohj6jo56ijhij4o5j6hoi54jh65hj6uhu5h65iuh54h6i54jh6oj54[ojh6[5o4jh[o45h6[oj54ohj6op546uhi54tyhgi4hjg45wrbrbtrybtntyn
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Dani_kp
addikt
-
tááo
aktív tag
Ezért is esküszöm mostanság a DIGI-re.
Idáig korrektek voltak eddig a legolcsóbbak is. Remélem így is marad.
A T- homálytól sohasem érkezett két egyforma számla, holott a telefonjukat nem is használtuk. Gyakorlatilag átláthatatlan volt.
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
tááo
aktív tag
Azért van pofájuk.
Még szerencse, hogy volt alkalmam szakítani velük.szerk, ko9: ja ki is feküdt a totyik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok