- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Há be kell vinni valami meleg helyre.
Mondjuk igen, de mondjuk nem egy Beol-lány kategória.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
geza12
aktív tag
Meg VGA-t
Teljesen eredeti és hibátlan működésű,nem javított, nem szétszedett nem buherált , dobozában minden cuccával 14K
Beszámítani tudok, NVIDIA 9300-at ATI 4350 meg ilyesmiket.
[ Szerkesztve ]
-
tááo
aktív tag
-
Varoz
addikt
Ha már Beol. Néztem a Beol-lány rovatot. Azt mondja utolsó öt: Siófok, Kaposvár, Kaposvár, Komló, Siófok.
Mi van? Elfogytak a megyei lányok?hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
tááo
aktív tag
Egy jó progit tudna ajánlani valaki amivel egy koncert dvd-ről le tudnám szedni a hangot mondjuk Mp3 formátumban és track-eket is létre tudok hozni. Nem baj ha magyar nyelvű a progi.
moha bá: legfeljebb nyersz egy sportszeletet.
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Toncsi
aktív tag
A következő cuccaim eladók:
PHP Fekete Könyv: 4500Ft
Hama túrabot + fotóállvány: 3500 Ft
Intel E5200 proci: 8500 Ft
-
tááo
aktív tag
Jó estét!
Morris: Én is hetente többször járok a postára befizetni, de a mérgem letudom azzal, hogy mikor végzek benézek egy-két kocsmába. Így el lehet viselni a heti csekk befizetéseket.
Moha bá: Az ilyen parkolós képeket ide is linkelheted. Van már egy pár.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
sanzi89
addikt
válasz moha bácsi #781 üzenetére
Pedig mondtam a sofőrömnek, hogy a rokkant parkolóba álljon.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Geby
senior tag
FuSi Amilo L7300-hoz keresnék billentyűzetet. A mostaniban kicsit beborult valami víz aztán nem komálja.
-
yohnsee
tag
Én csak kürtőskalácsért megyek az obi-ba. Ja, nem is megyek be...
AVR
-
ErikSon
tag
válasz public73 #783 üzenetére
Tesó!
Az milyen ajándék ami pénzbe kerül?
"ajándékba adok egy szép állapotú, szinte új Case Logic táskát és egy pár hetes egeret és egy USB-s rack-et!"
"ár: 74990,-HUF (ajándék rack, tatyó és egér nélkül 69990.-HUF!!!!)"
Vagy benéztem valamit?
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
public73
senior tag
-
Dani_kp
addikt
Biztos sietős volt a dolga, és gyors kiugrott...
Úgy látszik, hogy a drága autó mellé, a jogosítványt is "csak úgy" kapta...
#774 Geby: nagyon jók
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Morris
veterán
ilyenek. T-nél (mobil) én is 1 hetet késtem,neszeb+meg plusz 250huf.
Szokásunk, hogy ha megkapom a fizut, akkor megyek a postára befizetni az összes csekket. Addig gyűjtögetem őket. De már ezt sem lehet. Az összesnek más a határideje.
Járhatok majdnemhogy hetente postára, mert ezek a geci kizsákmányoló cégek magyarországon azt csinálhatnak amit akarnak. -
Morris
veterán
válasz moha bácsi #776 üzenetére
sőt, a démász kezdi bevezetni a trémobil szokását. Ha egy picit is késel a befizetéssel, akkor felszólító levelet küld, amit a következő csekken meg is fizetsz.
Nekünk kb 600ft-ot (nem emlékszem pontosan) kell majd plusszba fizetni, mert késtem a befizetéssel. Ez a felszólító levél díja!
Magyarország, így szeretlek -
Morris
veterán
válasz moha bácsi #772 üzenetére
de akkor visszamenőleg megkapod, nem?
-
-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt!
Egy nagykernél melóztam, mint területi képviselő. Az a gáz, hogy mindenkivel jóban voltam, szerettem ott melózni. Nem is érzem magam e miatt túl jól!
A jövől még nem publikus 1-2 napig. Akik ismernek picit jobban, vagy kellő infókkal rendelkeznek rólam: visszatérek ahhoz a szakmához, amit 18 évig műveltem Békéscsabán!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
gefffry
aktív tag
Jelen esetben a törvény szerint van érvényes munkaszerződésed, mégpedig 2011.12.01-től határozatlan időre.
Egy kis bírói joggyakorlat:
"A határozott idejű munkaviszony a szerződésben meghatározott idő lejártakor automatikusan megszűnik. A feleknek e tekintetben jognyilatkozatot nem kell tenniük. A munkaviszony akkor is megszűnik, ha a határozott idő lejártakor a munkavállaló keresőképtelen vagy gyermeket vár.
Az Mt. azonban úgy rendelkezik, hogy ha a munkavállaló a munkaviszony megszűnését követően, közvetlen felettese tudtával akár egy munkanapot is továbbdolgozik, a határozott idejű munkaviszony határozatlan idejűvé alakul át. " -
fero02
nagyúr
Hogyan indult és hogyan fejeződött be a beszélgetés?
Nálam sem vmi csudás a helyzet...már odáig fajult a dolog, h hétfőn 7:03-kor értem be a köcsöghöz és szóvá tette, h 7:00-tól van a munkaidő. Ekkor bátorkodtam megjegyezni neki, h ha már ennyire az apróságokokról beszélünk, akkor szólnék, h 2011.11.30.-a óta nincs érvényes munkaszerződésem. Válasz: nehogymár még neked álljon feljebb. És folytatódott tovább...
-
Varoz
addikt
-
benzol
aktív tag
A Malevil már megvolt, annak is van érdekes hangulata. Akkor asszem én is megyek a TK-ba...
Ideje lenne Merle bácsit ismét előszednem - eddig nálam a Mesterségem a halál az ami vitte a pálmát.Ezt már megrendeltem, remélem nem csalódok benne. Another Earth 2011
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
Padree
senior tag
-
Dani_kp
addikt
Mielőtt meghirdetném...van egy eladó Gericom S1902D típusú 19" 4:3 monitorom, minimális kopás, illetve enyhe karc van a hátulján, illetve a bal szélén is van egy kis esztétikai hiba. Maga a monitor hibátlanul működik, a kijelző ép és pixelhiba mentes, tápkábel és egy vatta új 3 méteres árnyékolt vga kábel is van hozzá (napszámba vásárol, de ezt én már kibontottam tesztelés céljából, de tökéletes).
Ára: 12 000 Ft! Személyes átvétel Békéscsaba - Kaszaper útvonal, illetve Mezőkovácsháza.
Gari: 1 hét próbagari.Az ár abban az esetben alkuképes, ha nem kell a vga és a tápkábel! Ez esetben 10 500 Ft!
Akit érdekel, írjon pü-t és küldök képet is róla, mind a hibákról, mind pedig működés közben.
-
Padree
senior tag
válasz public73 #742 üzenetére
Ajánlom figyelmetekbe Az út című filmet ... "K*rva betyár világ jön."
Amúgy az ilyen millás csírák azért vannak, hogy kihasználjuk őket. Jelenleg ezekre lehet építeni vállalkozást, illetve a lusta, elkényelmesedett embertársainkra.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Devid_81
félisten
-
finest
addikt
válasz moha bácsi #750 üzenetére
Kurva jó!
ON: mégsem puki volt
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Dani_kp
addikt
válasz moha bácsi #750 üzenetére
Azt a büdös kva... Ezek nem viccelnek...
-
fero02
nagyúr
Fórumon:
- SZIASZTOK! MÉG ÚJ VAGYOK ITT, TUDNÁTOK SEGÍTENI??
- Nyomd meg a Caps Lockot!
- ÓHHH, KÖSZI, ÍGY LEGALÁBB NEM KELL FOLYAMATOSAN NYOMNOM A SHIFTET!! -
mezis
félisten
[link]
Nem tudjátok hol lehet jelentkezni sportbírói tanfolyamra síelés szakon ?mezis
-
public73
senior tag
és van elég "állat" hidd el...
ennek 80%-a nem kereső, hanem a szülők veszik a havi 1 millás nettójukból....
jól is fog jönni az a 2012-es év végi kis világvége és meteoritzápor + napkitörés, hogy ezt a mai emberiséget a föld alá söpörje és előről kezdődhessen minden!
jöhet a kőbalta és teljes civilizálatlanság, de legalább mindenki egyenlőként indul és a puszta erő és a fifika dönt, hogy ki maradjon életben és nem a bankszámlán pihenő csilliárd dollárd, amit örökölt a gazember szülőktől, vagy saját maga lopott el a dolgozóktól! -
public73
senior tag
vegyetek gépet, most majdnem ingyé van....
-
public73
senior tag
válasz moha bácsi #738 üzenetére
már ezen jár az eszed?????
-
Padree
senior tag
Jön a világvége. Lehet előkeresni a kőbaltát. [link]
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
ErikSon
tag
Napot Urak!
Hasba szúrt ez a mai punnyadás.
[ Szerkesztve ]
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #734 üzenetére
Helyes.
A múltkori HP notis Vistás USB elb*szódos történetnek sem lett jó vége. Sokat olvastam, sokat szívtam, mások is szívnak, másoknak sem lett jó, nekem is csak rosszabb lett. Újratelepítés megoldotta.
Most van megint egy HP, az meg a reggeli boot után nem talál vezetékes hálózati eszközt, eszközkezelőben sincs. Újraindítás után lesz rajta. De mindig csak reggel csinálja. Ha nap közben újraindítom akkor működik.
Múlt héten is összehozott a sors egy ilyen HP-val, azon a gyári LAN/Wlan switching csesződött el. Nem volt hálózat sem vezetékesen, sem vezeték nélkülin, biosban kikapcsoltam ezt a switching opciót, utána egyből lett.
Eddig sem szerettem ezeket hápé szerkezeteket, hát ezután sem lesz jobb véleményem. Minden esetben valami szoftveres elkakálódás van. Múltkor is kiírta a gép, hogy indítsd el ezt meg ezt a progit és állítsd át. Csodás, csak nincs ilyen progi rajta.
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #732 üzenetére
Néhány csavar kicsavar, billentyűzet kivesz, forró víz alá bedobod, azt vagy túléli vagy nem. Nekem múltkor egy pontosan ugyanilyen billentyűzet majdnem használható lett. De ha nem akarsz vele szarozni sokat akkor veszel bele egy másikat. Vagy létezik már ilyen full műanyag összetekerhető usb-s bill. És érdekes módon biosban meg mindenhol használható. Nap-Számban asszem van a szekrény tetején, ilyen 1-2000Ft os tétel.
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #730 üzenetére
Hát gyanítom én is, hogy amiatt lesz a csomagvesztés. De ugye én még nem küldtem el a 1st level supportost az anyjába, csak a tulaj próbálkozott, kevés sikerrel, én valahogy nagyobb hatékonysággal dolgozok. nem engedem lezárni a ticketet, meg ilyesmi, aztán muszáj küzdjenek.
Itt a cégnél legutóbbi ilyen modem problémakor első szóra cserélték a cuccot.
Hétfő reggel, irány felvenni a munkát:
[ Szerkesztve ]
-
Geby
senior tag
Nincs e valakinek ADSL modemje kölcsönbe, amivel tudnék tesztelni egy Invitel végpontnál, hogy a sokéves modemje kaka-e vagy sem ?
-
Morris
veterán
válasz moha bácsi #726 üzenetére
Kellemeset!
Moha bá, ez nagyon jó! El is küldtem gyors az asszonynak
-
Geby
senior tag
érthet a egy picit rúdtánchoz belegondolni sem merek másfajta rúdon mit tudna kihozni
-
Geby
senior tag
Hát ez a cink. Nagyon. Habár most a 8GB ram ideig-óráig megoldja a problémát, nade mennyivel jobb volna, hogy ha programozók végre jól kódolnának és nem csak fosnák magukból a hulladékot. Amúgy nekem nem nagyon omladozik össze, piszok ritka hogy elhasal bármelyik komponens. Amúgy Bétát használok, most épp valami 18.xxx link
Elég kevesen iratkoztatok fel eddig: link
-
Dani_kp
addikt
Jaa most már értem. Nem tudtam, hogy Te erre gondolsz . Ilyen szempontból a chrome tényleg jobb. De amíg ilyen gyermekbetegségekkel küzd, addig nem nevezném böngészőnek...
Ne aggódj, amikor nekiállok leckét csinálni, olyankor nekem is felemészt 2-3 GB simán, és akkor az általános dolgok, mint a böngészés, skype, winamp...stb. még el sincsenek indítva .
-
Geby
senior tag
OKé. Vágom, hogy ha beírsz valamit akkor azt megkeresi googleben. Nézzünk egy pédát:
elkezdem írni hogy 'you' , itt már a címsorban van a youtube.com linkje, ha most ütnék egy entert akkor bejönne az oldal, de én tabot nyomok, erre a youtube-on fog keresni, úgy hogy még mindig a címsorban vagyok.
4GB ramom volt, de simán kevés tud lenni, persze nálam azért munkából kifolyólag fut azért egy két másik program, amik szintén meg tudnak enni tetemes mennyiséget.
-
Dani_kp
addikt
Azt, hogy mennyit ramot zabál nem tudom, 4 gb ramom van, nem igazán veszem észre,
de nálam ott pattant el a biztosíték, hogy 4-5 youtube-os link megnyitás és 3 perc múlva az egész lefagy...be kell zárni majd elindítani és új munkamenetet indítani. FF alatt 15-20-at megnyitottam és vígan elvoltam a videók nézegetésével.Akkor amire ma lettem figyelmes, a nyamvadt gif-eket képtelen normálisan betölteni és lejátszani. 5 perc eltelte után is csak a frissítés karika forog és szaggatva, félig játssza le a gif-et!
FF alatt megnyitottam ugyan azt a gif-et és az elejétől kezdve (még be sem töltötte teljesen), de hiba nélkül végig lejátszotta."Címsoros keresés szuper."
FF 9.0.1 van fent és az is tudja ezt . Az FF javára szóljon, sokkal biztonságosabb is.
-
Geby
senior tag
Iszonyú memóriazabáló hulladék lett. Régen 1GB rammal simán meg volt nyitva 30-40 tab és vígan elvoltunk. Most ha 10 meg van nyitva akkor benyalt 2GB ramot és ha bezárom akkor baszik rendesen felszabadítani. Egyéb bajom nincs vele. Címsoros keresés szuper. Kezed alá dolgozik jobban mint a FF, habár lehet csak állítgatni kéne és akkor menne az is hasonlóan.
-
Dani_kp
addikt
Egyre többet csalódok ebbe a google chrome-ba
-
Dani_kp
addikt
Valakit érdekel a tápomon lévő gégecső, annó computermode-ról vettem 4,5k. + postáért. Egy része még a csomaglásba van, nem lett mind felhasználva. A többi értelemszerűen méretre szabva, erre a tápra legalábbis, de szerintem a piacon lévő tápok 60-70% kompatibilis ez a méret .
A lényeg 2k.ért vihető...jó csak nektek 1500 Ft (+ posta, ha postázni kell, személyes átvétel Békéscsabán).
-
Varoz
addikt
Amíg írtad az átszerkesztett részt, lejárt az 5 perc, így új hsz-ként küldte el az egészet.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ko9
addikt
Lehet nem haragudnák ha egy-két csomagomat így kapnám meg, legalább nem kellene fizetni a futárnál
moha bácsi: Tudtommal 15ezer felett ingyenes a posta.
Stylewars_kp: Mennyire a közeljövőben?
Ez hogy lett így dupla
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
gefffry
aktív tag
válasz Stylewars_kp #714 üzenetére
van 2.0 bemenete is.
-
gefffry
aktív tag
válasz Stylewars_kp #712 üzenetére
5.1-es hangfalszettel tudok esetleg szolgálni
Szatellitek nem az eredetiek már, de jól végzik a dolguk.
Illetve a szatellitek selyme már nem a régi fényében "tündököl" -
Stylewars_kp
őstag
Valakinek van eladó:
- HDD 1T feletti?
- 2.0 hangfal?A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Varoz
addikt
-
Morris
veterán
Szép jó estét Urak!
Nekem is van egy Athlon II X2 250-es proccom. Éppenséggel ez is cserélhető lenne valami nagyobbra. pici ráfizetéssel.
-
Dani_kp
addikt
Mint én a corsair VX450-es tápot .
Nem elég gyorsnak lenni, hanem egész nap előtte kell lenni és böngészni. Meg nem árt olyanoknál is bepróbálkozni, akik nem uppolták a hirdetésüket x napja.
Tavaly úgy vettem a C.o.D. 4-et és a BF2142, hogy a kettőért fizettem 2500 Ft-ot, ráadásul helybe. A lemezek 1x voltak gépbe, amíg feltelepítették és ennyi.
-
geza12
aktív tag
-
finest
addikt
válasz moha bácsi #699 üzenetére
Az ilyen filmekre úgy veszem rá az asszonyt, h közösen nézze meg velem, h azt mondom, van benne szerelmi szál.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Stylewars_kp
őstag
válasz moha bácsi #699 üzenetére
www.pikpakpont.hu ról beszél kolléga nemde?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest