- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Tudtátok?
Köztudott tény, hogy Bear Grylls egyszer eltörte a hátát ejtőernyőzés közben, még a brit különleges erőknél. Azt csak kevesen tudják, hogy a baleset helyszínén saját kórházat épített, és önmaga operálta meg magát. Csak egy kés, és egy kulacs kellett hozzá.
...
-
mezis
félisten
"Ha én lennék a képen, akkor szeritned írtam volna olyat, hgoy én is ott voltam amikor készült? /I]"
Chuck Norris készített már így képet magáról. Megnyomta a fényképezőn az exponálót, elengedte, elszaladt 50 m-re, majd visszafutott és elkapta a fényképező gépét még mielőtt leesett volna !
mezis
-
MorphBCS
tag
Reggelt!
Na esetleg valaki aki tud segíteni az #1681. hsz-en?
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Devid_81
félisten
-
Varoz
addikt
válasz Dani_kp #1694 üzenetére
Az se lehetett rossz.
Én öregedtem vagy 20 évet biztos az eset alatt.
A másik ilyen sz.rházi a török. Le se tojja mi van körülötte, ott előz ahol nem szégyell.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Dani_kp
addikt
válasz MorphBCS #1691 üzenetére
Jól teszed . Maximum azt mondják, hogy hagyd ott és akkor hétfőn vagy kedden megcsinálják.
Varoz: Hát nem. Mi pl. egyszer úgy jártunk, hogy előztünk egy román teherautót, ahogy mentünk Orosházára és a k*rva anyját nem húzódott le, pedig dudáltunk is mint az állat és akkor nagy nehezen 2-3 perc után lejjebb tolta a pofáját .
szerk.: Lépek! Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Devid_81
félisten
Télisport rajongóknak!
Jóccaka!
...
-
Varoz
addikt
válasz Dani_kp #1690 üzenetére
Igen, nem arról híresek. Inkább az a tapasztalatom, hogy olyankor is rám előznek ha szemből jönnek(sőt akkor is ha kamion jön).
Volt rá példa, centiken múlt, hogy nem vitte le az MTZ orrát. R.hadt köcsögje. Másképp nem fért be, de ha kicsit rosszabb a reakcióidőm letakarít az útról.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Dani_kp
addikt
Nem arra céloztam, hogy a kamionos hibája, csak éppen Ők sem arról híresek, hogy lassan közlekednek...
Vagy pedig valahonnan határon túlról hozták és azért olyan olcsó .
MorphBCS: Igen szombaton is nyitva vannak, 8-12-ig, ez a biztos, a régi helyen 8-13-ig voltak, de itt az új helyen most van még egy kis "kavarodás". De most azon gondolkozom, hogy van-e bent olyan lapjuk, szerintem lennie kell, de a nyakamat nem teszem rá, minden esetre egy próbát megér .
Orosházi 48. alatt vannak most, egy Gazdabolttal közösen van az üzlet és a nyitvatartás, de ugyan azon az ajtón kell bemenni, Ők hátul lesznek.Devid_81: most néztem meg a Ninja gyilkost és félek elaludni .
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Micsinátok ti itten éjjel?
Miért nem alvadtok?...
-
Varoz
addikt
válasz MorphBCS #1687 üzenetére
A Hoopla meg a PC Padlás nem sokat ér.
Szerintem vannak szombaton is, de gondolom csak délelőtt. Bár nem biztos. Én csak Péntekenként jártam ott.
Devid_81
Miért, miért? Miért te miért nem?
Ja igaz, nálad csak fél 12 múlt.Hamburger adó. Bakker még a hambisnál nem is jártam, mi várhat ott?
[ Szerkesztve ]
-
MorphBCS
tag
válasz Dani_kp #1682 üzenetére
Vajon ők vannak szombaton? Mert az oldalukon nyitvatartás nincs feltüntetve.
Beszéltem a Hoopla Computerrel, de az ő egyetlen tesztgépük nem felel meg a célra,meg arra hivatkozott telefonon, hogy a tesztgépükben a táp amúgy sem bírná el ezt a videokarit (mondjuk ezen mocskos nagyot kacagtam, hisz egy ilyen komoly számtech boltban nem erre számítana az ember).
Voltam a PC-bontóban is, ott se tudtak segíteni, voltam a PC Padlásnál, de ők csak "lezárjegyezett" komplett gépekkel foglalkoznak kizárólag...(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Varoz
addikt
válasz Dani_kp #1685 üzenetére
Ha én lennék a képen, akkor szeritned írtam volna olyat, hgoy én is ott voltam amikor készült?
Román a kamionos, de nem ő tehet róla, hanem az a sz.rjankó aki kihajtott elé. Ha nem így cselekszik a kamionos, akkor szétlapítja azt a marhát.
A Pepsit az árgép 340 és 440 közés lövi be.
Különben hidd el, nem igen lesz 300 alatt sehol. Csak van ahol még van a régi készletből.[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
De az akkor is k*rva sok...Békéscsabán a sétálón van egy úgynevezett 1 euró-s bolt, ott a Sprite, Kinley tonic és gyömbér, illetve a Coca-Cola Light, Zero...stb. csak 290 Ft ja és azok is 2L-esek.
Én azt a cikket konkrétan index-en olvastam, de Ph!-n is belefutottam egy hasonlóba, ha érdekel megkeresem...
És Te is vagy a képen?
Ha jól sejtem román kamionos...minden esetre nem így képzeltem el, ez kicsit durvább...https://ingatlan.com/33821564
-
Varoz
addikt
válasz Dani_kp #1682 üzenetére
CBA-ban vettem. A hamburger adó miatt ennyi. Állna beléjük a hajnali görcs.
Na, igen, Beol.
Itt egy kép, FB-n találtam. Amikor készült ott voltam.Ne tévesszen meg senkit a sok fa, ez még lakott terület. A fotósnak háttal van egy lakótelep például. Bőven táblán belül vagyunk.
Annak aki járt már erre. Itt kezdődik a temető. Szarvas felől jött különben és a lakótelepról kihajtottak elé. Ő meg kikerülte, csak így járt.[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz MorphBCS #1681 üzenetére
Vidd el jaminába az Atti-Comp-hoz . Én szívesen segítenék, de én Kaszaperen lakom, szóval ez így kilőve, pedig minden kritériumnak eleget teszek .
Varoz: ne is mond a híreket, egyszerűen undorító, hogy mivel próbálják vonzani az olvasókat . Bejelentik, hogy itt az armageddon, apokalipszis, világvége minden lóf@sz és közbe esik 20-30 centi hó (jó tudom több )...de ezt úgy állítják, be mintha nem lehetne majd boltba menni, és helikopterrel meg tankkal hozzák az élelmiszert...
Vagy mikor írták, hogy Anonymus letörölte a CNN weblapját, adatbázissal együtt, aztán mire a hír közepére értem, ott kiderült, hogy lehet, hogy csak a dns átirányítással babrált és egy üres oldalra dobja át az embereket...Tudom, hogy ennek ehhez semmi köze, de mikor olvastam, hogy mit írtál ez ugrott be. Annyira eltúlozzák a dolgokat, hogy az hihetetlen...
Na mind1 a lényeg, hogy helyreállt a rend és senkinek nem lett semmi baja.
Valami kis boltba vetted azt a pepsit? De végül is 27% adó + chip-s adó + a politikusok juttatása...
fero02: az szívás, ekkora hó esett felétek? Nálunk elég volt egy seprűvel végigkotorni és kész is volt.
-
MorphBCS
tag
Estét az uraknak!
Egy problémával fordulok ide a topic népéhez, és megpróbálom röviden, és érthetően elmagyarázni.
Vettem egy 1GB 4870 PCS+ videokarit.
Betoltam a gépbe, legújabb driver telepít, valami hibaüzivel kilépett, próbáltam több drivert, de bármelyiket telepítettem fel, a kép folyton rángatott, pislogott.
Többekkel konzultálva azt mondták, hogy a biosa meghalt, újra kell tenni, én annak rendje és módja szerint flasheltem rá egy biost, amivel természetesen nem megy, hisz mint később megtudtam, hogy ez nem ref nyákos kari, és ref nyákos biossal nem megy...
Így most a videokarin keresztül nem jön kép (:
Több helyről tájékozódva azt mondták, hogy csak rá kell flashelni az origi gyári biost újra, és kész.
Csak ahhoz kell egy olyan gép, aminek az alaplapján van integrált VGA, hogy arra kötve a monitort, lehessen megcsinálni a fleshelést, hisz a karin keresztül most nem lehet.Ehhez keresek valakit, akinek van olyan alaplapja, amiben:
1.- van integrált VGA
2.- van PCIe slot
3.- biosból le lehessen tiltani, hogy ha a PCIe slotban van kari, attól még az integrálttal induljon a gép.
4.- vagy be lehet állítani biosban, hogy melyik legyen a primer videovezérlő.Szóval ha van valaki, akihez itt Csabán el tudok ugrani ezt megcsinálni (ami egyébként egy 1 perces művelet) az jelezze, akár Pü-ben is.
Cserében fel tudok ajánlani esetleg 1 tábla csokit, vagy 2 sört(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Varoz
addikt
Én megoldom a havat. Ha összegyűlik, eljövök a céges géppel meg az oldalazóval és adok a pofájának.
-
Varoz
addikt
válasz Dani_kp #1675 üzenetére
Mondjuk mire sikerült egyenesbe hozni, lett vagy 6-6 km-es sor.
Bakker, megyek a boltba vásárolni és amikor a 2L Pepsi kódját húzza az eladó: 439Ft
mint a lottós reklám. Mennyi?[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Dani_kp #1672 üzenetére
Höh. Akció volt Kondor Cityben.
Egy kamion keresztbe fordult a 44-esen.
A Beolon meg megint féligazság van.Olvasónk jelzése szerint Kondoros határában, a 44-es főúton egy kamion keresztbe fordulva akadályozza a közlekedést. Mint megtudtuk, a jármű egy személygépkocsival való ütközés után csúszott meg és fordult keresztbe. Személyi sérülésről nem kaptunk hírt.
1. Nem a határban volt. Bent a faluban, de nem baj.
2. Nem ütközött senkivel, kikerülte és bement az árokba. Azért a kettő nem ugyanaz.Dani_kp
Á, már levontatták az útról. Egyik traktoros kolléga.[ Szerkesztve ]
-
Padree
senior tag
Ilyesmi sárvédő (vagy miaza lemez) sérülést csináltam anno a Samarámon (elfelejtettem hogy egy fa mellé parkoltam). Lecsavaroztam a lemezt, lefektettem valami puha-nemkarcólóra = fődre, és nekiláttam a kalapáccsal, pár perc alatt hejrepofoztam, még a fényezése se sérült, csak kicsit másként törte a fényt , de végül még a szerelő is megdicsért, hogy jól rendbepofoztam. A te Astrád ráadásul fehér, helyreütöd, kigletteled, és lefújod sima fehér festékkel, 500Ft-ból meglesz a javítás. Annyit meg simán megért az "élmény" a 44-esen.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
ko9
addikt
válasz moha bácsi #1656 üzenetére
Akkor látom előre a jövőmet
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #1656 üzenetére
Ezért nem megyek rendszergizdának. No meg mert félművelt barom vagyok hozzá!
Zimmermann Zsolti üdvözöl. Épp most vett fel FB-n!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
littlelion21
addikt
Hoppá
-
public73
senior tag
5 évig hűen ragaszkodtam a Mozzillához....
tegnapra betelt a pohár - az optimalizálatlan, lassú, memóriazabáló 11-es verzió - és lecseréltem Google Chrome-ra a böngészőmet!
gyerekek!!!!
ég és föld a különbség, aki csak teheti szabaduljon meg a tűzrókájától, mert egy rakás fos ehhez a krómhoz képest!!!!
gyors, egyszerű, tud mindent, amit a nagyok!
profi!
kár volt eddig kínlódnom az ff-xal! -
SipiBcs
őstag
Eddig bármelyik munkahelyemen - ahol szerverek voltak - ott már hozzászoktam.
Jöttek este 9-re a szakik (tényleg hozzáértők), hogy van másfél órás melójuk, akkor tudtam, hogy reggel vihetek nekik péksütit!"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Stylewars_kp
őstag
Ha már csinálják akkor csinálják normálisan. Akkora mellénnyel mondták, hogy nem lesz semmi fennakadás. Meg legalább bejelenthették volna előre...
Devid_81: Nekem aztán nagyon jó lett volna az is vagy a Brazil gépsor megnevezés is.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #1644 üzenetére
Új RAID tömböt raktak a szerverbe (tárhelybővítés a képfeltöltés miatt), és valami annál szaraxik...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Devid_81
félisten
-
Stylewars_kp
őstag
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Devid_81
félisten
Nekem pl nem nagyon sikerült semmit sem csinálnom itt tegnap este óta...
Biztos valami nagyon nagy dolgon fáradoznak, lehet kijavítják a képfeltöltést is, már napok óta elérhetetlenEzek már mindenhol mérnek...
...
-
Dani_kp
addikt
Csak nekem nem volt elérhető a ph 18 órától? Illetve előtte is szar volt, mert abban sem voltam biztos, hogy az előző hsz-emet elküldte .
-
Varoz
addikt
válasz moha bácsi #1628 üzenetére
Senki? Pedig én észrevettem.
-
Geby
senior tag
Nem egyre gondolunk.
Szóval a windows amikor rádugod egy adott hálózatra akkor mondja, hogy otthoni/nyilvános/mittomén milyet tudsz választani. Aztán amikor megvan akkor ezt eltárolja hogy ez a Hálózat 19 mert már 18-at megjegyzett előtte. Na ezt szeretném valahonnan elővarázsolni és elfelejtetni vele. Hátha megoldja a problémámat.
A wifi hálózatokat a fenti link alapján sikerül kidobálni, ám vezetékesre nem találtam megoldást.
Igazából a problémám más jellegű, nem hiszem hogy ehhez kapcsolódik, de mivel MS termék, így minden előfordulhat. Van egy Compaq 610-es noti Vistával. Reggel első induláskor nincs meg a vezetékes interface. Az eszközkezelőben sincs. Vezetéknélküli van de az nem kell. Biosban lehet ennél váltani, hogy automatán váltogasson, hogy ha van vezetékes kapcsolat akkor az legyen az elsődleges, ha nincs akkor vezetéknélküli próbálkozzon, de ezt kikapcsoltam. Ha döntsem el én mi legyen.
Szóval reggel első induláskor nincs vezetékes if, ha újraindítom akkor van. És utána egész nap van, akárhányszor indítom újra. No erre varrjon valaki gombot.
-
Geby
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Start - Vezérlőpult - Hálózat és internet
Itten beírod a keresőmezőbe azt, hogy "Ikon megjelenítése",
Személyre szabás - Gyakori ikonok megjelenítése vagy elrejtése az asztalon
erre felnyomul egy olyan ablak, hogy Asztal ikonbeállításai. Na itten bogyózhatod a Hálózatot.
Ugye milyen egyszerűen oldotta meg az MS szoftver fejlesztő csapata azt, hogy ne kelljen egy szoftver minden paraméter választási lehetőségére legördülő menüt készíteni ?
Ez lett az új trendi, sejtelmes ablakok, vagy megtalálod vagy nem rajta amit keresel, meg keresgélj, kutatgass, aztán vagy találtál vagy nem.
mezis
-
public73
senior tag
khm...
vajon mért van belőlük oly kevés agysebész a Földön? -
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #1628 üzenetére
Nice.
Olyat keresek, hogy a Win7/Vista hol tárolja a hálózatoknak azon beállításait, hogy ahova épp most csatlakozok az a Hálózat13 - Otthoni hálózat, a Hálózat12 - Nyilvános hálózat. Tehát a Vezetékes és Vezeték nélküli megjegyzett hálózatokat hol tárolja ? A múltkor már megtaláltam, de most piszkosul nincs meg.
-
Geby
senior tag
-
sanzi89
addikt
Eközben egy építkezésen...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Varoz
addikt
Azért. Csodálkoztam volna.
Mondjuk az a sárga bolti vonókötél is egyenlő a semmivel kb.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
-
Varoz
addikt
Szép. Hogy sikerült?
Az a renault ki is bírt húzni?
Az agyon takarított utak...
Igen azt a kép is elárulja.Plusz egy kis meglepit tartogatott a hóátfúvás.
Volt benne egy döglött őz?[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Csináltam ma egy ilyen figurát, mert du. uncsiztam:
Drfitelés közben még egy kresz táblát nullára gyalultam, h vmi jó is történjen, ne csak egy sima, snassz pörgés legyen a 44-es közepén:
-
Stylewars_kp
őstag
Igazából így történt.
-
finest
addikt
válasz Stylewars_kp #1610 üzenetére
Biogáz... Megnéztem volna a lakók arcát a telepet a robbanás után, ahogy benyitnak a klotyóba!
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Stylewars_kp
őstag
válasz moha bácsi #1608 üzenetére
Ez szimplán csak a tűztől keletkezett vagy mondjuk egy petárda robbantotta be a gázt?
-
Morris
veterán
válasz moha bácsi #1608 üzenetére
Szép napot!
Azt a kurva ez nagyon kemény -
mezis
félisten
válasz moha bácsi #1595 üzenetére
Az nem zongora a háttérben, hanem pinanino vagy mi a csuda !
mezis
-
Pacák
senior tag
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #1602 üzenetére
Az nem a felszálló meleg levegő miatt van?
-
Pacák
senior tag
Ezalatt Budaörsön már megint esik a hó...
Nuclear launch detected
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest