Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
Küzdök én is egy ilyen tablettel (pontosabban remekül megy, csak állandóan helyhiányra panaszkodik app letöltés / frissítés közben.) Nincs sok app rajta, 7-8 összesen.
Tudtok valami okoságot hogyan lehet több helyet csinálni? Nem vagyok otthon a Rootolásban, nem is akarnám téglásítani.Amit engedett azt már mind áthelyeztettem vele a kártyára, de így sem fríssít pl facebook appot...
Köszi:
Tamás
-
samsuung
csendes tag
válasz
rachelgreen #196 üzenetére
Szia, a bekapcsoló gomb hosszú megnyomásával lehet újrainditani (15s<), ha nem indul hivd a szervizt.
-
rachelgreen
csendes tag
Sziasztok!
Ma gond nélkül böngésztem a tabletemmel, hirtelen fogta magát és a böngésző bezárásakor lefagyott, semmire sem reagált.
Aztán fogta magát, fekete képernyő, azóta semmire sem reagál.
Se bekapcsoló gomb, se semmi. Akksija nincs lemerülve, de azért feldugtam töltőre, a piros lámpa égett,majd utána a zöld. De azóta is hiába nyomok bármit, semmi reakció.
Mi lehet a gond? -
BennyHUN
csendes tag
-
snowglobe
újonc
válasz
samsuung #190 üzenetére
Voltál már vele szervízben, vagy csak felhívtad őket? Nekem azt csinálta gépem, hogy egyszerűen csak letettem, és utána nem csinált semmit, semmire se reagált. Rádugtam a töltőre de így sem. Aztán párnap után rátettem megint töltőre, és akkor elindult. Igaz teljesen lemerült, de elindult a töltés meg a gép is. Azóta nem történt ilyen.
-
samsuung
csendes tag
Sziasztok! Bedöglött a tabletem b.m.3g 1ėv 1 hónap útán, este kikapcsoltam másnap semmire nem reagált.
A szervíz szerint alaplap cserės, tud valaki megfizethető javítást, vagy adjam el alkatrésznek? -
DonLaca@
senior tag
válasz
Mixmonsterx #188 üzenetére
Nekem a bekapcsoló gomb ragadt be. Azt javították gariba, majdnem 30 nap volt.
A fülhallgató csatinál előfordul hogy az érintkező lamellák beragadnak.Ha mázlid van és egy tűvel megmozgatod utána jó lesz. Nekem a Sony telefonnál ez segített. -
Mixmonsterx
csendes tag
Romlott el valakinek rajtam lívül a fülhallgató-csatlakotója?
Rosszul szól mintha nem lennének mélyek és nagyon halk. ha megigazítom akkor jó de könnyen megmozdu.l
Több fülessel próbáltam.. -
tomika940609
csendes tag
-
majorgent
tag
Használ valaki bluetooth headsetet ezzel a készülékkel? Mert nekem az a gondom hogy a rádugott headsetnél is a tablet mikrofonját használja, és gondoltam a bluetoothos headset ezt a problémát megoldaná esetleg...
-
Gabika007
újonc
Nekem is Mini Bee X tabletem van, USB portról külső modemmel 3G-n jól működik. Hol van a SIM foglalat?
-
N.Manfred
csendes tag
Sziasztok,
nekem a 3G nélküli verzió van. Tegnap root-oltam és kipucoltam a felesleges gyári alkalmazásokat (pl. gyári böngésző stb.). A gyári launchert szintén lecseréltem Apex-re.
Minimális gyorsulás tapasztalható és az akku is picivel tovább bírja (már kitart egy napot :-). A wifi viszont továbbra is hihetetlen sz@r. Kb. 7m-re vagyok a routertől és már nincs jelerősség, sőt ha ledőlök a kanapére, ami kb 1,5-2m-re van a routertől, már ott is csak 3-es jelerősséget mutat, ami - attól függően, hol fogom a tabot - néha leesik 2-re.
A Beex-nél érdeklődtem a 4.4.2 frissítés miatt. Ezt válaszolták:
"Tisztelt ...!
Kérjük akkor, figyelje a weboldalunkat az új szoftverfrissítés miatt.
A közeljövőben mindenképp várható az Android 4.4.2 (KitKat) hozzá.Köszönettel,
BeeX." -
RZS
tag
sziasztok!
nem tudjatok, hogy mi a beex cobra hd tablet kinai megfeleloje?
kellene tacspad es lcd....koszi
-
Netbusss
csendes tag
Helló
Beex minibee táblagépem meghibásodhatott, nem tölt ( már új adaptert is vettem hozzá) a táblagép garanciás még..kb 4 hónapos, hová lehet bevinni, melyk szervízt ismeritek ami megbízható gyors és pesten belül van? -
eszaméreg
csendes tag
Sziasztok!Kibogarászta már vki,hogy a töltésjelző piros/zöld fényt ki lehet kapcsolni vhol?
-
K Melinda
újonc
Köszönöm a választ
-
K Melinda
újonc
Beex minibee tabletet szeretnék vásárólni! Lehet bele rakni sim kártyát? Vagy melyik fajtába lehet?
-
Skyles
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Én is pár hónapja használok egy ilyen gépet. Rendben is volt vele minden egy darabig, majd a Wifi-n keresztüli csatlakozáskor a betöltött oldalak kezdtek lefagyogatni-ilyenkor megadta opciónak, hogy bezárás vagy várakozás. Hiába várakoztam, mindig újra kellet töltenem az oldalt. Ez a probléma egyre súlyosbodott, jelenleg már alig akar oldalt megnyitni vagy ha meg is nyitja pár másodperc után lefagy.
Ha van bármi elképzelésetek azt előre is köszönöm.
-
K Melinda
újonc
Beex mini bee tabletet szeretnék vásárolni melyik típus az amelyikbe lehet sim kártyát is tenni úgy hogy nem csak wifin-n keresztül lehessen netezni róla
-
psajti
aktív tag
Üdv, egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a MiniBee és a MiniBee 3g között? Csak a 3g hiánya és a picivel kisebb processzor? Ha igen akkor látványosabban lassabb a sima olcsóbb változat? (3g-re nem lenne szükségem ezért elég lenne az olcsóbb is)
-
Petee039
újonc
válasz
andras_koczi #32 üzenetére
Sziasztok! Én is beszereztem egy Beex Minibee 3g-t. Tetszik, de a memóriakártyát még nem vettem meg . A műszaki boltban azzal rémisztgettek, hogy csak max 32 GB-os microSd kártyát kezel (csak microsdhc-t). Az itteni egyik tablet tulajdonos " Andras Koczi " azt állítja 64 GB-osat használ. A kérdésem az lenne mindenkihez, hogy a készülék microsdxc kártyát kezel-e. Úgy tudom az összes 64 GB-os microsd kártya ebbe a kategóriába tartozik. Én az alábbit szeretném megvenni "Samsung microSDXC kártya 64GB EVO Class10". Természetesen kipróbálásra nincs lehetőség, kölcsönkérni nem tudok, mert az ismerőseimnek nincs ilyen kártyájuk. Legrosszabb esetben marad a netes vásárlás, ha nem működik visszaküldöm. Szóval Ki milyen márkájú és kapacitású memókártyát használt a 3g-s készülékéhez? Mihamarabbi válaszokat megköszönve, üdvözlettel: P
-
Petee039
újonc
Sziasztok! Én is beszereztem egy Beex Minibee 3g-t. Tetszik, de a memóriakártyát még nem vettem meg . A műszaki boltban azzal rémisztgettek, hogy csak max 32 GB-os microSd kártyát kezel (csak microsdhc-t). Az itteni egyik tablet tulajdonos " Andras Koczi " azt állítja 64 GB-osat használ. A kérdésem az lenne mindenkihez, hogy a készülék microsdxc kártyát kezel-e. Úgy tudom az összes 64 GB-os microsd kártya ebbe a kategóriába tartozik. Én az alábbit szeretném megvenni "Samsung microSDXC kártya 64GB EVO Class10". Természetesen kipróbálásra nincs lehetőség, kölcsönkérni nem tudok, mert az ismerőseimnek nincs ilyen kártyájuk. Legrosszabb esetben marad a netes vásárlás, ha nem működik visszaküldöm. Szóval Ki milyen márkájú és kapacitású memókártyát használt a 3g-s készülékéhez? Mihamarabbi válaszokat megköszönve, üdvözlettel: P
-
ricogsm
őstag
Sziasztok! Keresek LCD-t, Mini 3G hez Érintővel.
Meg hatlapot.
Sajnos földhöz lett csapkodva...
Ötlet honnan szerezhetem be? -
samsuung
csendes tag
Sziasztok.
Magyar billentyűzetkiosztású tablet tokot vettem ,de a B.M.3g nem kezeli magyar billentyűzet kiosztást.Milyen programot használjak ,vagy frissítsek?A tabletet 2014.04.24.-én vettem. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
damdadam #159 üzenetére
A beex logonál megáll vagy bejön a rendszer? Otthon meg tudod sw-zni te magad is. Ha nem sikerül meg sw-zni, és megáll a beex logonál akkor az flash hibás és kuka a főpanel ez eddig 50:50. Az s1 ből is van 2 féle paneles, nah csak a régebbit tudod meg sw-zni csak. Ha az új panelosat megsw-zed akkor is elszáll a flash benne, viszont az már tölt USB csatlakozóról is
Ezek ennyit tudnak, nem egy ipad 4 retina, bár sokan azt hiszik és azt is várják ettől a hulladék s1, s2 től, az e2 és az s4 is dettó ugyanez a szar. Ami valamire jó tablet az a Minibee és Minibee 3G, a többi az pénzkidobás, mert hasznűáltan a kutyának sem kell, max iszonyat minuszos áron.
-
damdadam
tag
Sziasztok!
Beszámítottam egy BEEX S1-es készüléket,ami iszonyatosan lassú.
Próbálkoztam reboot-tal / power gomb és a hangerő + gomb egyszerre nyom /,de nem jön be semmi......
Van-e valami javaslatotok ezzel kapcsolatosan??
Köszönöm előre is!
Üdv. -
missz
tag
válasz
majorgent #152 üzenetére
Nem rossz az akksija, de nem is jó
Vagy fene se tudja, èn pl.minimàlis kèpernyővilàgítàssal hasznàlom, de minden nap töltenem kell, igaz nyuzom is rendesen...
De persze ez semmiben sem akadaly, hisz este semeddig sem tart töltőre tenni
De az elozo tabletem sem birta jobban, pedig az ipad3 voltNincs ezzel a geppel semmi baj, tokeletesen ellat minden feladatot...
A bongeszo neha belassul, olyankor ujrainditom azt szevasz. Letoltottem a cm bongeszot vagy mi a neve, az baromi gyors de 2 perc alatt felzabalja a memoriat...
-
ropi02
csendes tag
Sziasztok, mint kezdő tábla tulaj van egy láma kérdésem: Amennyiben külső billentyűzetet szeretnék használni az bármilyen lehet csak mikro usb csatlakozója legyen? Vagy van valami speciális paraméter aminek meg kell felelnie, hogy a minibee 3g-vel működjön?
-
majorgent
tag
Én nem vettem észre a sztereó hiányát. Bár szerencsére nem kifinomult a hallásom.
a tabról annyit hogy előtte 7 colos készülékem volt. Hát nem bánom a cserét erre a közel 8 colosra. Sokat számit. Az üzemidő is megfelelő. Megnéztem rajt egy filmet. Majd egész éjjel bekapcsolva volt wifivel mert letöltöttem egy játékot. Aztán reggel 20 perc játék. Utána filmnézés. Másfél óra elteltével szólt a tab hogy tölteni kellene.
Én a tabletet egy alcor billentyűzetes tokban tartom, igy jó hogy az oldalán van a hangszoró és nem hátul. Nem csúcskategória hardware-ben de használható. -
snowglobe
újonc
válasz
macilacus #149 üzenetére
Hát ez az. Nálam is két "lyuk" van de csak az egyikből jön rendesen a hang. Olyan mintha csak egyik helyen lenne hangszóró a másikon meg nem. Tehát nem sztereó, hanem csak monó. Eddig nem tűnt föl, csak múltkor vettem észre. Azt hiszem azt akartam meghallgatni, hogy mennyire sztereó.
-
snowglobe
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ebben csak egy hangszóró van, vagy nálam romlott el az egyik? Nekem úgy tűnik mintha csak a jobb oldalon lenne hangszóró.
-
majorgent
tag
Kijelző fólia beszerzése sikerűlt valakinek?
Más. Hamarosan jönnek az én véleményeim is a tabletről.
-
törölt tag
Beex Minibee 3G-re cserélném ezt:[link]
-
majorgent
tag
Első tabletem egy nextbook volt. Az játékok alatt lefagyott. Az elhúzódó szerviz miatt alcor küldött egy alcor d786m-t. Később kiderűlt nem jó a gps. Javitás után egy ideig jó volt. Aztán most lefagy.. Wifi nem jó. Vett párom egy alcor q787-t. Előlapi kamera hiba miatt vitte is vissza üzletbe. Ugyanolyan készülék nem volt így tett hozzá még pénzt és megvette a beex-t. Talán holnap meg is érkezik hozzám. Én meg küldöm haza az alcort és megy szervizbe. Remélem ennek már nem lesz baja
meló miatt napi 3-5 órát lesz használva netre filmnézésre, skypera.
-
missz
tag
válasz
majorgent #139 üzenetére
Sztem mindent kibír
belsőlwg-külsőleg.., nem mondanàm, h annyira vigyàzok rà, èpp ezèrt vettem ezt, arànylag olcsó ugye.., màr ütöttem oda vèletlen az asztalhoz, ...egy karc nincs rajta sehol...
Semmire nem cserèlnèm le...
Ennyit eddig egyiket sem nyúztam, de ez baromi jól bírja...
Mondjuk a gyàri böngèsző nàlam sokszor lassul be, de ez nem a gèp hibàja, pl.az új CM böngèsző sosem...
Az akksi nem egy vilàgbajnok, nekem naponta kell tölteni, igaz megy is rendesen a gèpezet....
Skypolni ezen mèg nem próbàltam...de nem is fogok, arra ott a teló ha kène.. -
majorgent
tag
Mi a legfrissebb firmware?
-
majorgent
tag
Üdv. Skypolas kozben iszonyatos zaj hallható kihangositva. Headsettel nem. Esetleg valaki találkozott ilYen problémával?
-
macilacus
senior tag
válasz
snowglobe #132 üzenetére
Hali!
Ha megnézed a leírást ott ezt találod "Memória: 8GB ROM / 1GB RAM"
A 8gb-os belső tárhelyből igazából csak 5,4gb szabad (a többi a rendszeré) és nem az a funkciója, hogy arra pakold az appokat, bár sokat át lehet rá pakolni a beállítások/alkalmazások/belső tárhely-nél.
Az 1gb-os ram amire az appokat rakod ami bizony csak 1gbKijelző fóliával kapcsolatba nem tudok mit mondani mert én olyat nem használok
Sok örömet a Bee-vel
-
snowglobe
újonc
Sziasztok!
2 hete nekem is van egy ilyen gépem. Nagyon tetszik. Teljesen kezdő vagyok Android téren.Azt szeretném megkérdezni, hogy ha 8gb-os a belsőtárhely, akkor miért csak 1gb-ot tudok használni, legalábbis nálam az appokat oda rakja. Vagy másnál 8gb van? Egy ismerősöm Lenovo-ja 16gb-os és nála mind az egész tárhely látszik. Másik kérdés, hogy van-e rajta rendes képernyővédő fólia, vagy csak amit ideiglenesen ráraktak? Egyébként úgy vettem észre, hogy az Ainol BW1 előlapja olyan mint ennek a készüléknek, és ahhoz találtam fóliát, majd kipróbálom, hogy jó-e. -
missz
tag
válasz
macilacus #125 üzenetére
Biztos ezt latja, segelyhivas opcio nem jelenik meg sim kartya nelkul
Ergo kell benne lennie simnek...Amugy sem ertem, h sim nelkul mire jo a gep, hisz ennek a tipusnak epp az a lenyege,nem?
Ha csak wifirol nyomnam,biztos nem adtam volna ki erte 50et, hisz mar 20-30ert kapni... -
luca2006
újonc
válasz
macilacus #125 üzenetére
Kedves macilacus!
Három nappal ezelőtt szabályosan leállitottam a gépet. előtte tudtam vele internetezni, fényképezni.
Semmiféle sim kártyát nem probáltam belerakni.
Ha most használni akarom, akkor most rakjak bele egy sim kártyát és ugyan úgy tudom majd hasz-
nálni a gépet?
Köszönöm
-
-
luca2006
újonc
Tisztelt Fórumozók!
Kb 2 hónapja kaptam egy Beex mini Bee3G táblagépet, aminek a működését autodidakta módon
próbáltam elsajátitani több-kevesebb sikerrel ! 3 napja viszont bekapcsoláskor nem a hagyományos
nyitóoldal jött be, hanem egy gyorssegély hívásra alkalmas telefontárcsa tábla.Bármit csinálok a
géppel/ természetesen laikus módjára/ nem tudom modosítai a nyitó képernyőt .
Próbáljatok meg segíteni!
Köszönöm
-
macilacus
senior tag
Két programot szoktam használni a GPS tesztelésére, az egyik GPS Status & Toolbox, a másik a GPS Test a GPS Status & Toolbox nekem jobban bevált de sokan a GPS Test-re esküsznek.
Ezeket az alkalmazásokat ha elindítod akkor megmutatják, hogy a készüléked számára hány műhold látható az adott helyen, valamint jelzik azt is, hogy ezek közül hánnyal sikerült kapcsolatot teremtenie a készülékednek. A sikeres helymeghatározáshoz általában 5-6 műholddal létesített kapcsolat kell viszont minél többel van aktív kapcsolat annál gyorsabb és pontosabb a helymeghatározás. -
macilacus
senior tag
Kimentem a Bee-vel, és megnéztem, most hogy talál jelet a GPS. Hát először sehogy nem talált
Látott 1-5-ig műholdat, de nem talált vele kapcsolatot. Megnéztem több fajta alkalmazással, semmi
Szólok a lányomnak, nézze meg ő is, mert neki is BeeX Mini Bee-je van. Bekapcsolja, egyből lát vagy 11 műholdat, és abból vagy 9-cel kapcsolatot is talál. Fejem lilul, nem értem mi a baj, ott állok mellette, lát 1-2 műholdat, nincsen kapcsolatNézem az övét, repülőgépes módban van. Átrakom az enyémet is repülőgépes módba, bezárok minden alkalmazást a háttérben is, újraindítom az egyik GPS programot, egyből mükszik, semmi baj
Ezután már mindegy volt, hogy milyen módban van, talált jelet és kapcsolatot is
Szerintem valamiért első jelkeresésnél nem szereti, ha be van kapcsolva a mobil része, tehát próbáld meg repülőgépes módban úgy, hogy csak a GPS van bekapcsolva, reméljük, úgy talál jelet
-
-
ttzs
újonc
válasz
macilacus #116 üzenetére
Köszönöm a beleszólást, akkor úgy kérdezem, hogy valaki tudna segíteni abban, hogy a Beex Minibee 3G tabletten, hogyan tudnám használni a GPS-t akár nettel, akár a nélkül, mert nekem egyikkel sem megy. Sem saját helyet, sem útvonalat nem tudok vele meghatározni.
Előre is köszi a segítséget. -
macilacus
senior tag
Hali!
Nem nekem írtál, ezért bocsi, hogy beleszólok, de szerintem van pár fogalomzavar a kérdésedben
A GPS használatához nincsen szükség mobil internethezbár tény, hogy ha rendelkezel mobilinternettel akkor van lehetőséged arra, hogy Wi-Fi és mobilhálózat segítségével gyorsabban megtalálja a GPS a pozíciódat
Szerintem ezek alapján értékeld újra a helyzetedet és úgy kérdezz és nagyobb eséllyel kapsz választ a kérdésedre -
ttzs
újonc
válasz
Mr.Grincs #52 üzenetére
Segítségét szeretném kérni egy minibee 3G táblagéppel kapcsolatban, amit pár hónapja vette. Sajnos valami oknál fogva nem tudom használni rajta a GPS-t
, pedig azért vettük, hogy nyaralás során segítsen eligazodni. Egyszerüen nem csatlakozik a netre, folyton azt írja ki, hogy csatlakozási probléma merült fel. Pedig Vodás mobilinternet van hozzá, ami minden mással jól működik. Ma bevittem a boltba ahol vettem, de nem tudtak segíteni ott sem. Várom javaslatát, ötletét.
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy a mágneses záródású iPad mini tokban lévő mágnes nem árt a BeeX Mini bee-nek?
-
DonLaca@
senior tag
Megjött hozzá a tok kínából. Ipad minihez való. A kivágások helye stimmel, de atartó rész pár tized mm-rel nagyobb a kelleténél. Így a tab nem maradt stabilan a helyén, de kétrétegű ragasztóval megoldottam
.
-
adi3395
újonc
Sziasztok
Ma jött meg a táblagépem. Az a probléma van vele, hogy a wifi baszakodik..
Közel vagyok a Routerhez de alig akar rácsatlakozni azt irja ' Ható körön kívül" telefon minden jó a wifivel tuti nem azzal van baj. Néha rácsatlakozik de nem tudok internetezni mert vonalsebesség 0 Mbps ...
Ugye van erre valami megoldás? -
missz
tag
válasz
macilacus #103 üzenetére
En nem, de ma pl. lefagyott a kameranal, nemtom miert, eddig soha, ujrainditottam, ozt jovan
)
Neha kell neki egy egy reboot, azt mar megtapasztaltam, de ez legyen a legnagyobb baj...
Sok minden fut, teljesen atepitettem go launcherrel, ez is kozrejatszik gondolom...
Mindegy, en szeretem, 100%osan megeri az arat...! -
macilacus
senior tag
Alvó módból való felébresztéskor a bal felső sarokban lévő fehér félkeret azért van, mert lehet még kirakni az ébredő képernyőre az órán kívül még több widgetet is
A másik problémád meg szerintem egyszerű érintési animáció, ami nem szervíz kérdéshanem beállítási
amiben sajna nem tudok segíteni, mert én nem a gyári launchert használom.
-
tbsabo
csendes tag
Nekem is lenne egy kérdésem. Amióta megvan a gép, bekapcsoláskor, alvó módból való felébresztéskor a bal felső sarokban egy vékony fehér félkeret jelenik meg, majd a főképernyő (asztal) minden lapján bármilyen rövid érintésre a vékony kék keret az ikonok körül. Nem csak hosszú érintésre, amikor mondjuk egy ikont szeretnék mozgatni vagy törölni. Ilyet valaki tapasztalt már? Ha igen, hogy sikerült megoldani, illetve szervízben tudtak-e vele valamit kezdeni?
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Csütörtök óta nekem is van egy ilyen
és egy dolgot leszámítva nagyon bejön
Álló helyzetben a kijelző jobb szélén valamiért alig akar érzékelni, sőt néha egyáltalán nem
Valaki tapasztalt még hasonlótElőre is kösz a válaszokat
-
tbsabo
csendes tag
Szerintem, neten ne rendelj hozzá tokot, mert nagy valószínűséggel nem lesz jó. Én eddig kettőt rendeltem, egy hasonló kemény tokot és egy szilikonos hátlapot, de egyik se jött be, mert egy nagyon picit keskenyebb és valamennyivel vastagabb lehet, mint az iPad Mini. Minimális az eltérés, de lötyögött, és nem lehetett rendesen bepattintani a kemény tokba, illetve nem minden kivágás volt pontos. Várd meg, hogy megjöjjön és vidd magaddal, mert előfordulhat, hogy üzletben találsz olyat, ami passzol rá.
-
or@nge
csendes tag
Segastok!
Kérésem lenne, letudná fényképezni valaki a tablet oldaléleit és elküldeni nekem, mert az enyém még nem jött meg, de szeretnék rendelni egy ilyen tokot hozzá: [link]
Kíváncsi vagyok, hogy hol kell faragnom belőle?
Ha a leírásban van pontos fizikai paraméter azt is megköszönném, mert sehol nem találom!
Köszönet
-
Mr.Grincs
veterán
Beex szervízeléssel kapcsolatban foruljatok hozzám. (Beex telefonok és tabletek minden típusa)
Bezúzott érintő, lcd kijelző egyéb problémák stb.. -
DonLaca@
senior tag
MHL nem működik sajnos. Leteszteltem.
-
DonLaca@
senior tag
Egy hete én is tulajdonosa vagyok egy MiniBee 3g-nek. Nem voltak nagy elvárásaim egy ilyen noname márkával szemben. Eddig pozitívan csalódtam. Játékokkal elég jól boldogul, gps is rendben van. Film nézés közben kihangosítva kicsit halk. Fülhallgatóval szépen szól. Valahol van egy MHL kábelem ha megtalálom akkor azt is kipróbálom.
-
missz
tag
Jo az akksi, de ilyen konkret dologban passz.., en egy ket filmet nezek neha, ritkan jut eszembe
, de minimalusat merul..., amugy egesz nap nyuzom, mindent ezen csinalok.., masfel nap ennyi nyuzassal az uzemideje, allando 3g vel es szinkronnal, mailek, messenger, rengeteg net....es ejjelre sem kapcsolom ki
En nem bantam meg, eddigi legszerethetobb tabom!
Pedig elotte egy ipad3at nyuztam.... -
Mr.Grincs
veterán
Több lehetőség van ami okozhatja a hibát. Az E2 nél általában a nincs wifi probléma klasszikus hiba. Fullra jelzi majd kiírja, hogy hatókörön kívül van.
3 lehetőség van. Az első ami általában sikerül, hogy az sw rajta behülyül és kell neki egy kábeles szofti frissítés. A második lehetőség az, hogy megdöglött benne a wifi box, ami szintén klasszikus az E2 tableteknél. A többinél wifi antenna van ami hajlamos elszakadni, ha olyan kezekbe kerül, hogy leszarják és dobálják a tabletet. Vagy ha ez mind ki lett próbálva és akkor sem történik sem csak azt írja, hogy not in range azaz hatókörön kívül akkor főpanel rotty. Gariban csere. Ha nem garis vagy nincs hozzá garjegy, vagy meg lett vonva rá a gari mert be lett kúrva az lcd vagy az érintő szexi, akkor fizetősben egy panel csere nem annyira vészes, max egy 10-es ha jólemlékszem.
Beex S1 nél jellemző, hogy szakad mert az LCD hátuljára a fém részre re van ráragasztva és az érintő keretre a wifi antenna. Ha szakad akkor általában az lcd szalagkábel is kuka és nincs kijelzés sem csak fehéren világít az lcd, vagy teljesen fekete. S2-nél is hasonlóan van megoldva a wifi antenne de az általában full az lcdre van rányalva. -
Rokril
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a cucc, gondolkozom rajta, hogy vegyek egyet.
Az lenne a kérdésem, hogy az akkumulátor meddig bírja, pl. egy 1,5 Gb-os AVI film, ami kb. 1,5 órás, mennyit merül az akksi? Vagy ilyen filmből hányat lehet megnézni egy feltöltéssel?
Köszönöm -
kodmen
aktív tag
Sziasztok!
Van nálam kölcsönbe' egy BEEX E2 csoda. A gondom nekem is a wifi-vel van, mint azt feljebb már írta Mr. Grincs. Ha bekapcsolom, akkor frankón látom a saját hálózatom, megadom szépen a jelszót, kapcsolódik, ezt követően az eddig max. jelerősség min-re esik, majd kiírja, hogy Not in range.
Ezzel mit lehet kezdeni?Előre is köszönöm!
Kodmen
-
Mixmonsterx
csendes tag
4.4 vagy 4.3-at ne várjatok mert mtk8389 van benne ami a 6589 módosított változata amire meg nem adják ki a 4.4 v 4.3-as drivereket
Az mtk soc ok driverei zárt forráskódúak ezért custom romokat nem is lehet várniÉs egy érdekes URL cím:
Myaudio Beex -
ruti
Közösségépítő
sziasztok, a Minibee két típusáról kéne specifikáció pontosítás, mert a neten ellentmondásos infókat találok:
ezeket találtam:
A 3G-s verzión nincs mHDMI, de van G-szenzor?
a 3G nélkülin pedig éppen fordítva? ezen nincs G-szenzor
mindkettő procija ugyanúgy a 4-magos? és a GPU-ja pedig ugyanaz?köszi előre is
-
-
warinng95
újonc
És azt meg tudom oldani hogy ne a belső tárhelyre szegye/telepítsen dolgokat hanem a sd kártyára?
-
warinng95
újonc
Hello!
Van egy ilyen gépem és 4.2-őn van az android!
Azt szeretném kérdezni hogy van valami frissítési lehetőség erre?
Ellőre is köszönöm a válaszokat! -
-
missz
tag
Vki irta, h mm-re megegyezik az ipad mini mereteivel....hat sajnos nem
Ma jott meg a fasza egyedi hatlapi tok amit rendeltem ebayen(ipad minihez valo)...es sajna lotyog benne, par mm-rel keskenyebb a beex...
A szilikon toknal ez lehet nem szamit es az jo, de ez egy fix kemeny merev tok...
-
eszaméreg
csendes tag
Üdv!
Van e tippje valakinek,miért nem megy a mobilnet ezen a gépen(minibee 3g) a usb mobil stick-ből kivett sim kártyával (btel-vodafon).Kéri és elfogadja a pin kódot,a térerőjelzö is megjelenik,de nincs kapcsolat.
Beletettem a tmobilos telefonombol a sim-et,azzal jól műkszik,ezért vmilyen beállítási gond lehet? -
missz
tag
4200as asszem az akksi, legalabbis egy program szerint...
Ez lehet? -
törölt tag
Ezeket újfent megerősítem! És nem utolsó szempont, hogy teljes értékű telefonként is használható!!! ( normál telefonálás, akár a fülhöz tartva, sms küldés )
Kijelző strapabíró és tényleg prémium anyaghasználat! ( a burkolat nem ragasztott, hanem csavarozva van körbe! Szerintem nagyon jól néz ki!)
A filmlejátszással nekem nem volt gondom, mondjuk memóriakártyáról próbáltam és az MxPlayer-rel. -
missz
tag
Es ami meg nagyon megdobbento, h nekem tobb oras net, mozi, stb utan..meg csak langyosnak sem mondhato
...
Nem banja meg aki vesz, hibas meg mindig elofotdul, a NAGY nevuek kozt is....
-
missz
tag
Nekem is tokeletesen muxik, 3g-s. Semmi baja, egy honapja nyuzom, s a nyuzas kifejezes gyenge
Semmivel sem er tobbet egy galaxy vagy egy ipad mini, azt en is mwgerositem, sot nem minim, hanem ipad 3-mom volt.., kinai, nem kinai, ki nem xarja le ha jol mukodik..felolem lehet.....
Sok tabletet teszteltem, sok telefont is....a bnom uj sonyja pl ugy lefagyott a minap a kezemben, h csak a reset hozta helyre...., a fiam alcatel tabje ugy egy rakas kaki ahogy van...kozeleben sincs ennek!
Az ipad fele ilyen gyors volt, akksi szinten sem produkalt jobbat..., volt concordeom is, na hagyjuk inkabb
Ez a gep jo, es pont.nem mellesleg szep is...
A net villamgyors, sosem szallt el, a wifi sem, hotspotkent is sokat hasznljuk, sosem volt gond....Ja tok. Valaki irta h ugyanazok a meretek mint az ipad mininek...ezert mertem rendelni ebayen egy szep mintas tokot, 2700ft volt
))....
Egy negativumot emltenek a sok pozitiv mellett, ossze mertem dugni egy pendrajvval, gondoltam ugy nezem meg a coming out c filmet...faszan fel is ismerte a pendrajvot es tartalmat...de a film( nem csak ez, a tobbi is) megakadt es nem vitte, 3 fele lejatszoval is probaltam, mindegyikkel akadt..
Ez mitol lehet? -
pbl8608
csendes tag
Sziasztok,
nos nekem is sikerült szert tennem egy ilyen kis csodára pénteken, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, kézre áll, nem túl nagy nem túl pici, minősége árához képest csoda (főleg h az enél most 42ért megvettem). Minden működik, sebességre hasít, már be is laktam, akksi is igen jól bírja, így h új és nyomogatom rendesen, a teljes napot simán kihúzza... Rendeltem hozzá tokot, meg fóliát jó kis china desing, de majd meglátjuk, inkább ez 2e HUF-ért, mint itthon Ipad Mini tok 8ért...
Egy kérdésem lenne, gondolkodom az SD kártyán is, min 32, de néztem 64-eset is Class 10-es mind a 2 megeszi? A vacilálás tárgya az, hogy ha 32-eset veszek, akkor az jó telóba is, míg a 64-es már nem...
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv -
samsuung
csendes tag
Sziasztok.Milyen sim kártya foglalata van?Lehet egyszerre rádiót hallgatni és internetezni egyszerre?
-
törölt tag
válasz
Mr.Grincs #56 üzenetére
Nekem minibee 3G van (nem 7e. ft-os tablet!), de te hidd el, hogy az iPad mini I. sehol sincs ehhez! Arra inkább panaszkodik mindenki, mint erre! A többi beex-et nem ismerem, de a képekből és a paramétereikből tényleg gagyinak tűnnek.
Volt pár Wayteq tabletem, köztük a retinás Qcr, aztán pár Concorde, Alcor zest 7,8 ix, de Galaxy Tabom is az első, Asus Transformer, iPad 2, de eddig az Asuson kívül ez a legjobb! Ami kell, benne van és tökéletesen működik! De minden! (gps, telefon funkció,stb.) És ami a legfontosabb: soha nem fagyott le, nem akadt meg, tetejébe még az anyaghasználat is prémium! Ha nem így látod, akkor még nem volt egy sem a kezedben, szerintem és csak hasra ütöttél... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
#35723520 #55 üzenetére
Hát hidd el elég nyomós indokom, van, hogy ezt mondom a márkára, ha gondolod privátban kifejtem. Ez is noname kínai tablet jó csengő névvel. De örülök, hogy te legalább meg vagy elégedve vele, sok tulajdonossal ellentétben. A beexből ami ér valamit az az E2, mini bee és a mini bee 3g, . Az a baj, hogy akik ezt megveszik pl s1, s2, s4, azt hiszik és képzelik, hogy ez olyan mint egy galaxy tab, vagy egy ipad csak éppen tized áron és szent meggyőződésük, hogy óriási üzletet csinálnak ha megveszik az S1 tabletet a metróban áfa nélkül 7700 magyar forintér. Az s2 bruttó 15K....
Az elvárásuk egy S1-es S2-es tablettel szemben az ipad, vagy galaxy tab XYZ szintű, csak sajnos meg sem közelíti semmilyen téren egyiket sem. Inkább fényévekre le van maradva tőle és akkor szépen fogalmaztam.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Ha valakinek Beex táblagéppel, telefonnal garanciális vagy nem garanciális problémája van akkor írjon.
Alkatrészben is tudok segíteni.A beex tablatekről annyit hogy elég könnyű őket téglásítani, még root sem kell hozzá, szimplát flash vagy memória hibás lesz magától is, plusz táp ic probléma de az inkább az s1, s2 nél klasszikus probléma. E2 wifi box hibás rendszeresen, de van amikor egy sw megoldja a wifi problémát. Stb stb stb...
Beex S1, S2, S4, E2, D2, M1, M1D.
KitKat frissítést ne várjatok, mert nem lesz. -
Peppy89
csendes tag
SOS help kellene.
Pls valaki mondja meg, hol van ennek az eszköznek a SIM foglalata.
Köszönöm
-
rwolf
újonc
Akit érdekel:
A Minibee 3g Farmaroot-tal rootolható (2. opció).
-
törölt tag
válasz
andras_koczi #42 üzenetére
Szóval akkor a táblát kellett volna megtartanom?
Amúgy van valami info a kitkat frissítés esélyeiről? -
törölt tag
Nagyon nagy a csend...
(persze, ha mindenkinek remekül működik a tablet, akkor nincs, mit hozzászólni!-- az enyém tökéletes.
)
-
papaló
újonc
válasz
#35723520 #39 üzenetére
köszönöm, de mit kezdjek egy kínai nyelvű, maláj és egyéb ázsiai adókkal telezsúfolt app-al!
én a magyar adókat kérdeztem, ezért írtam példának a Kossuth, Petőfi, Sírius, stb adókat a megjelölt lapról, mert ezeket szeretném online hallgatni. A kérdésem továbbra is az, hogy ezzel a készülékkel egyáltalán lehet-e ezeket az adókat online hallgatni valós időben ?
üdv: papaló -
papaló
újonc
Sziasztok !
segítséget kérek: minibee 3g-vel szeretnék online rádiót hallgatni www. popularis.hu-n, Kossuth, Petőfi, Sirius, stb, de nem tudok. Ahol én lakom, nem jó a vétel, ezért szeretném így megoldani.Ha az oldalon kiválasztok egy adót, elindul a kapcsolás, de nem szólal meg az adó, be sem tölti.
Samsung galaxy S4 minim- van, ugyanaz az op. rendszer, azon problémamentesen tudom ezeket az adókat hallgatni. Mi lehet a megoldás ?
kösz: papaló -
törölt tag
válasz
andras_koczi #36 üzenetére
A kártyát dobjam ki, vagy a gépet?
-
andras_koczi
tag
Szia mint írtam a két készülék NAGYON is különbözik, mint például a Huawei media pad 7 és a 7 lite , így külön topikjuk is van.De te tudod, ha mindenkép egy téglára vágysz csak rajta, maradj itt.Biztos tudod miről beszélek.Én biztos nyitnék egy új topikot,főleg mivel másnak is van az általad használt készülékből :-) üdv.
-
törölt tag
válasz
andras_koczi #32 üzenetére
Az az érdekes,hogy az említett kártya előtte működött egy telefonban, majd, amikor átraktam a tabletbe, onnantól fel sem ismeri egyik sem!
-
ÉM
tag
válasz
andras_koczi #29 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon örülnének a fórumgazdák, ha egy új topikot nyitnék egy majdnem ugyanolyan terméknek.
-
törölt tag
Létezik az, hogy csak a micro sd kártyát kezeli és a micro sdhc-t nem? Mert nálam a 16Gb-os kártyát nem is érzékelte, de a 2Gb-os sima micro sd-t igen(csak ekkora méretű volt kéznél...)
-
andras_koczi
tag
Továbra is várom a BEEX miniBEE 3g tulajok MHL kábeles tapasztalatait.üdv.
-
ÉM
tag
válasz
andras_koczi #27 üzenetére
Az igaz, hogy az enyém 3g nélküli verzió, ezen bizony van hdmi. Nem gondoltam volna, hogy a "jobban felszereltről" ezt lespórolják.
-
ÉM
tag
válasz
andras_koczi #18 üzenetére
Miért szükséges az mhl? Én hdmi-n próbáltam, teljesen jól használható képet kaptam, akár full hd-ban is. Video, hang szépen átment.
-
andras_koczi
tag
válasz
Mixmonsterx #24 üzenetére
reméljük a legjobbakat
mondjuk egy kitkat ,na az már jó lenne
-
Mixmonsterx
csendes tag
A beex oldalán a minibee 3g nél Feltöltés alatt felirat van kiírva
Talán lesz rá frissítés mer eddig ott voltak a minibee 3g-re a fájlok. -
hbala
aktív tag
válasz
Mixmonsterx #1 üzenetére
A GPS lemaradt a specifikációk közül, meg az IPS is a kijelzőnél.
-
törölt tag
válasz
andras_koczi #18 üzenetére
Én még nem próbáltam, mivel nincs ilyenem (mármint kábelem), de gondolom, hogy egy másik gépnek a kábele is jó!
-
andras_koczi
tag
Sziasztok. Mhl videó kábelből melyik kell, azaz jó hozzá ? Tudja valaki vagy próbálta már tv-n ? Előre is köszönöm a válaszokat
-
törölt tag
Most vettem hozzá iPad mini szilikon tokot, még a kivágások is ugyanott vannak!!!
-
törölt tag
Én is vettem egy ilyet.
Amikor tabletet "vadásztam", sok típus szóba jött, de nem akartam noname gépet venni, mert már tele lett a hócipőm azokkal (wayteq, alcor, concorde,stb), valami brand-et szerettem volna. Nézegettem Samsungot, aztán az Lg Gpad 8.3-at (na, az tényleg csúcs, de nem volt rá most annyi pénzem!). Betévedtem az Euronics-ba és leesett az állam, amikor megláttam és a kezembe fogtam a Beex minibee 3G-s tabletet! Nem hittem a szememnek! 3G-s tablet prémium külsővel, 1Gb Telecom adatforgalommal (amúgy független!) 49.900Ft-ért? Azonnal megvettem és nem bántam meg!!! Semmi hibája nincs, az anyaga első osztályú, milliméterre akkora, mint egy iPad mini (tehát a tokja jó hozzá!), telefonálni lehet vele, mobilinternet bárhol, stb. Ha a kijelző felbontása mondjuk 1280x800 lenne, akkor tökéletes lenne, de így is teljesen korrekt! ( az első iPad mininek is ilyen!).
Ebben az árban és minőségben és tudásban nincs alternatívája! Bátran ajánlom bárkinek!!! -
ÉM
tag
-
Öreg 00
újonc
Na de komolyan volt valaki aki olyan aki rootolt már ilyen készüléket ????? mert ha volt miért nem írja le értelmesen az egészet jelezném nekem meg lett oldva a problémám ha valakinek kell írjon a gmailra ...
-
Öreg 00
újonc
Nagyon ,,köszönöm" a hozzá szólásokat ennyire ne tolongjatok a segítséggel alig tudom kapkodni a fejemet a sok infóra de akkor mire is van ez az oldal?
-
Öreg 00
újonc
Én egyszer le húztam egy 303megás zip meg egy 8 megás rar filet a Beex-ék től ha ez kellene hogy juttassam el ?
-
Öreg 00
újonc
De olyan szinten hogy téglásítani se lehet mert megszakítja a telepítést kingo-srs one click hatástalan amit tettek az s 4minimre az se hatotta meg. Hogy lehetne meg rootolni akkor vagy van e olyan progi mint a titanium ami a játékot azon az állapotba menti ahol abba hagytam és nem kell root hozzá.
-
Öreg 00
újonc
Valaki segítsen az én beex minibee-m nem szed semmi rootot ilyenkor mi van????
-
ÉM
tag
Tudnátok romot linkelni hozzá? Mert nem találok sehol sem. A gyártó által linkelt google drive-on sem érhető már el.
-
Öreg 00
újonc
Nekem is van egy ilyen készülékem próbáltuk ezt az srs rotolást nekünk nem sikerült lenne még valami megoldás amivel ki lehetne rootolni samsung s4mini root nem lenne jó hozzá mert az megy már .
-
Mixmonsterx
csendes tag
Akinek ilyen tabja van a rootolást az SRS Root-tal megteheti
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Az antutu alps dicsovery89_tb_jb2-nek érzékeli. -
Mixmonsterx
csendes tag
Beex Minibee 3g tablet
Technikai specifikációk:
Processzor: Mediatek MT8389 Cortex A7 4x max.1200Mhz
Grafikus gyorsító:Imagination PoverVR SGX544 MP2
Rendszermemória: 1GB DDR3
Operációs rendszer: Google Android 4.2.2 Operációs rendszer (Jelly Bean)
Színek: fekete
Kártya bővítő hely: MicroSD (32 GB Class 10)
Audio formátum: MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, OGG, AC3, WAV, etc
Video formátum: MPG,RMVB,FLC,ASF,WMV,MP4,3GP,RM,AVI,DATA, H.264
Firmware: Frissíthető
Áram ellátás: Akkumulátor (? mAh)
Kijelző: 7.85 Kapacitív Multitouch (5 pontos multitouch)
Kijelző felbontás: 1024x768
Audio kimenet: 3.5mm earphone Jack
Funkciók: Bluetooth, Wifi, G-Sensor, 3G, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play, Proximity Sensor, USB OTG
Csatoló felület: microUSB 2.0Egyéb információk:
Telefonálás headset nélkül lehetséges!
150 GB ingyen cloud is jár hozzá.
Rezegőmotor van benne.(A kép nem pontos mert az előlapján van hangszóró telefonáláshoz)
Egy óriási phablet
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 2025 - Íme a 19. héten megjelenő játékok listája
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NBA és kosárlabda topic
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest