Új hozzászólás Aktív témák

• missz

tag

Nekem is tokeletesen muxik, 3g-s. Semmi baja, egy honapja nyuzom, s a nyuzas kifejezes gyenge:D
    Semmivel sem er tobbet egy galaxy vagy egy ipad mini, azt en is mwgerositem, sot nem minim, hanem ipad 3-mom volt:).., kinai, nem kinai, ki nem xarja le ha jol mukodik..felolem lehet.....
    Sok tabletet teszteltem, sok telefont is....a bnom uj sonyja pl ugy lefagyott a minap a kezemben, h csak a reset hozta helyre...., a fiam alcatel tabje ugy egy rakas kaki ahogy van...kozeleben sincs ennek!:)
    Az ipad fele ilyen gyors volt, akksi szinten sem produkalt jobbat..., volt concordeom is, na hagyjuk inkabb:D
    Ez a gep jo, es pont.nem mellesleg szep is...
    A net villamgyors, sosem szallt el, a wifi sem, hotspotkent is sokat hasznljuk, sosem volt gond....

Ja tok. Valaki irta h ugyanazok a meretek mint az ipad mininek...ezert mertem rendelni ebayen egy szep mintas tokot, 2700ft volt:))))....

Egy negativumot emltenek a sok pozitiv mellett, ossze mertem dugni egy pendrajvval, gondoltam ugy nezem meg a coming out c filmet...faszan fel is ismerte a pendrajvot es tartalmat...de a film( nem csak ez, a tobbi is) megakadt es nem vitte, 3 fele lejatszoval is probaltam, mindegyikkel akadt..
    Ez mitol lehet?

Új hozzászólás Aktív témák