- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr.Grincs #56 üzenetére
Nekem minibee 3G van (nem 7e. ft-os tablet!), de te hidd el, hogy az iPad mini I. sehol sincs ehhez! Arra inkább panaszkodik mindenki, mint erre! A többi beex-et nem ismerem, de a képekből és a paramétereikből tényleg gagyinak tűnnek.
Volt pár Wayteq tabletem, köztük a retinás Qcr, aztán pár Concorde, Alcor zest 7,8 ix, de Galaxy Tabom is az első, Asus Transformer, iPad 2, de eddig az Asuson kívül ez a legjobb! Ami kell, benne van és tökéletesen működik! De minden! (gps, telefon funkció,stb.) És ami a legfontosabb: soha nem fagyott le, nem akadt meg, tetejébe még az anyaghasználat is prémium! Ha nem így látod, akkor még nem volt egy sem a kezedben, szerintem és csak hasra ütöttél...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest