Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is vettem egy ilyet.
Amikor tabletet "vadásztam", sok típus szóba jött, de nem akartam noname gépet venni, mert már tele lett a hócipőm azokkal (wayteq, alcor, concorde,stb), valami brand-et szerettem volna. Nézegettem Samsungot, aztán az Lg Gpad 8.3-at (na, az tényleg csúcs, de nem volt rá most annyi pénzem!). Betévedtem az Euronics-ba és leesett az állam, amikor megláttam és a kezembe fogtam a Beex minibee 3G-s tabletet! Nem hittem a szememnek! 3G-s tablet prémium külsővel, 1Gb Telecom adatforgalommal (amúgy független!) 49.900Ft-ért? Azonnal megvettem és nem bántam meg!!! Semmi hibája nincs, az anyaga első osztályú, milliméterre akkora, mint egy iPad mini (tehát a tokja jó hozzá!), telefonálni lehet vele, mobilinternet bárhol, stb. Ha a kijelző felbontása mondjuk 1280x800 lenne, akkor tökéletes lenne, de így is teljesen korrekt! ( az első iPad mininek is ilyen!).
Ebben az árban és minőségben és tudásban nincs alternatívája! Bátran ajánlom bárkinek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5060 Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest