Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Kimentem a Bee-vel, és megnéztem, most hogy talál jelet a GPS. Hát először sehogy nem talált
Látott 1-5-ig műholdat, de nem talált vele kapcsolatot. Megnéztem több fajta alkalmazással, semmi
Szólok a lányomnak, nézze meg ő is, mert neki is BeeX Mini Bee-je van. Bekapcsolja, egyből lát vagy 11 műholdat, és abból vagy 9-cel kapcsolatot is talál. Fejem lilul, nem értem mi a baj, ott állok mellette, lát 1-2 műholdat, nincsen kapcsolatNézem az övét, repülőgépes módban van. Átrakom az enyémet is repülőgépes módba, bezárok minden alkalmazást a háttérben is, újraindítom az egyik GPS programot, egyből mükszik, semmi baj
Ezután már mindegy volt, hogy milyen módban van, talált jelet és kapcsolatot is
Szerintem valamiért első jelkeresésnél nem szereti, ha be van kapcsolva a mobil része, tehát próbáld meg repülőgépes módban úgy, hogy csak a GPS van bekapcsolva, reméljük, úgy talál jelet
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Microsoft Surface Go Model 4415Y 8/128GB // Számla + Garancia //
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest