- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Kimentem a Bee-vel, és megnéztem, most hogy talál jelet a GPS. Hát először sehogy nem talált
Látott 1-5-ig műholdat, de nem talált vele kapcsolatot. Megnéztem több fajta alkalmazással, semmi
Szólok a lányomnak, nézze meg ő is, mert neki is BeeX Mini Bee-je van. Bekapcsolja, egyből lát vagy 11 műholdat, és abból vagy 9-cel kapcsolatot is talál. Fejem lilul, nem értem mi a baj, ott állok mellette, lát 1-2 műholdat, nincsen kapcsolatNézem az övét, repülőgépes módban van. Átrakom az enyémet is repülőgépes módba, bezárok minden alkalmazást a háttérben is, újraindítom az egyik GPS programot, egyből mükszik, semmi baj
Ezután már mindegy volt, hogy milyen módban van, talált jelet és kapcsolatot is
Szerintem valamiért első jelkeresésnél nem szereti, ha be van kapcsolva a mobil része, tehát próbáld meg repülőgépes módban úgy, hogy csak a GPS van bekapcsolva, reméljük, úgy talál jelet
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest