Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika940609
csendes tag
-
ttzs
újonc
válasz
Mr.Grincs #52 üzenetére
Segítségét szeretném kérni egy minibee 3G táblagéppel kapcsolatban, amit pár hónapja vette. Sajnos valami oknál fogva nem tudom használni rajta a GPS-t
, pedig azért vettük, hogy nyaralás során segítsen eligazodni. Egyszerüen nem csatlakozik a netre, folyton azt írja ki, hogy csatlakozási probléma merült fel. Pedig Vodás mobilinternet van hozzá, ami minden mással jól működik. Ma bevittem a boltba ahol vettem, de nem tudtak segíteni ott sem. Várom javaslatát, ötletét.
-
törölt tag
válasz
Mr.Grincs #56 üzenetére
Nekem minibee 3G van (nem 7e. ft-os tablet!), de te hidd el, hogy az iPad mini I. sehol sincs ehhez! Arra inkább panaszkodik mindenki, mint erre! A többi beex-et nem ismerem, de a képekből és a paramétereikből tényleg gagyinak tűnnek.
Volt pár Wayteq tabletem, köztük a retinás Qcr, aztán pár Concorde, Alcor zest 7,8 ix, de Galaxy Tabom is az első, Asus Transformer, iPad 2, de eddig az Asuson kívül ez a legjobb! Ami kell, benne van és tökéletesen működik! De minden! (gps, telefon funkció,stb.) És ami a legfontosabb: soha nem fagyott le, nem akadt meg, tetejébe még az anyaghasználat is prémium! Ha nem így látod, akkor még nem volt egy sem a kezedben, szerintem és csak hasra ütöttél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő