- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
majorgent
tag
Első tabletem egy nextbook volt. Az játékok alatt lefagyott. Az elhúzódó szerviz miatt alcor küldött egy alcor d786m-t. Később kiderűlt nem jó a gps. Javitás után egy ideig jó volt. Aztán most lefagy.. Wifi nem jó. Vett párom egy alcor q787-t. Előlapi kamera hiba miatt vitte is vissza üzletbe. Ugyanolyan készülék nem volt így tett hozzá még pénzt és megvette a beex-t. Talán holnap meg is érkezik hozzám. Én meg küldöm haza az alcort és megy szervizbe. Remélem ennek már nem lesz baja
meló miatt napi 3-5 órát lesz használva netre filmnézésre, skypera. -
-
missz
tag
Vki irta, h mm-re megegyezik az ipad mini mereteivel....hat sajnos nem

Ma jott meg a fasza egyedi hatlapi tok amit rendeltem ebayen(ipad minihez valo)...es sajna lotyog benne
, par mm-rel keskenyebb a beex... 
A szilikon toknal ez lehet nem szamit es az jo, de ez egy fix kemeny merev tok...
-
törölt tag
Ezeket újfent megerősítem! És nem utolsó szempont, hogy teljes értékű telefonként is használható!!! ( normál telefonálás, akár a fülhöz tartva, sms küldés )
Kijelző strapabíró és tényleg prémium anyaghasználat! ( a burkolat nem ragasztott, hanem csavarozva van körbe! Szerintem nagyon jól néz ki!)
A filmlejátszással nekem nem volt gondom, mondjuk memóriakártyáról próbáltam és az MxPlayer-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de szerintem
, viszont nem tudom, hogy a mágnes ami van benne nem-e árt a Bee-nek