Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
majorgent
tag
Én nem vettem észre a sztereó hiányát. Bár szerencsére nem kifinomult a hallásom.
a tabról annyit hogy előtte 7 colos készülékem volt. Hát nem bánom a cserét erre a közel 8 colosra. Sokat számit. Az üzemidő is megfelelő. Megnéztem rajt egy filmet. Majd egész éjjel bekapcsolva volt wifivel mert letöltöttem egy játékot. Aztán reggel 20 perc játék. Utána filmnézés. Másfél óra elteltével szólt a tab hogy tölteni kellene.
Én a tabletet egy alcor billentyűzetes tokban tartom, igy jó hogy az oldalán van a hangszoró és nem hátul. Nem csúcskategória hardware-ben de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a tabról annyit hogy előtte 7 colos készülékem volt. Hát nem bánom a cserét erre a közel 8 colosra. Sokat számit. Az üzemidő is megfelelő. Megnéztem rajt egy filmet. Majd egész éjjel bekapcsolva volt wifivel mert letöltöttem egy játékot. Aztán reggel 20 perc játék. Utána filmnézés. Másfél óra elteltével szólt a tab hogy tölteni kellene.