Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbsabo
csendes tag
Szerintem, neten ne rendelj hozzá tokot, mert nagy valószínűséggel nem lesz jó. Én eddig kettőt rendeltem, egy hasonló kemény tokot és egy szilikonos hátlapot, de egyik se jött be, mert egy nagyon picit keskenyebb és valamennyivel vastagabb lehet, mint az iPad Mini. Minimális az eltérés, de lötyögött, és nem lehetett rendesen bepattintani a kemény tokba, illetve nem minden kivágás volt pontos. Várd meg, hogy megjöjjön és vidd magaddal, mert előfordulhat, hogy üzletben találsz olyat, ami passzol rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest