- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
#35723520 #55 üzenetére
Hát hidd el elég nyomós indokom, van, hogy ezt mondom a márkára, ha gondolod privátban kifejtem. Ez is noname kínai tablet jó csengő névvel. De örülök, hogy te legalább meg vagy elégedve vele, sok tulajdonossal ellentétben. A beexből ami ér valamit az az E2, mini bee és a mini bee 3g, . Az a baj, hogy akik ezt megveszik pl s1, s2, s4, azt hiszik és képzelik, hogy ez olyan mint egy galaxy tab, vagy egy ipad csak éppen tized áron és szent meggyőződésük, hogy óriási üzletet csinálnak ha megveszik az S1 tabletet a metróban áfa nélkül 7700 magyar forintér. Az s2 bruttó 15K....
Az elvárásuk egy S1-es S2-es tablettel szemben az ipad, vagy galaxy tab XYZ szintű, csak sajnos meg sem közelíti semmilyen téren egyiket sem. Inkább fényévekre le van maradva tőle és akkor szépen fogalmaztam.
-
papaló
újonc
válasz
#35723520 #39 üzenetére
köszönöm, de mit kezdjek egy kínai nyelvű, maláj és egyéb ázsiai adókkal telezsúfolt app-al!
én a magyar adókat kérdeztem, ezért írtam példának a Kossuth, Petőfi, Sírius, stb adókat a megjelölt lapról, mert ezeket szeretném online hallgatni. A kérdésem továbbra is az, hogy ezzel a készülékkel egyáltalán lehet-e ezeket az adókat online hallgatni valós időben ?
üdv: papaló
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest