Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsuung
csendes tag
válasz
rachelgreen #196 üzenetére
Szia, a bekapcsoló gomb hosszú megnyomásával lehet újrainditani (15s<), ha nem indul hivd a szervizt.
-
samsuung
csendes tag
Sziasztok! Bedöglött a tabletem b.m.3g 1ėv 1 hónap útán, este kikapcsoltam másnap semmire nem reagált.
A szervíz szerint alaplap cserės, tud valaki megfizethető javítást, vagy adjam el alkatrésznek? -
samsuung
csendes tag
Sziasztok.
Magyar billentyűzetkiosztású tablet tokot vettem ,de a B.M.3g nem kezeli magyar billentyűzet kiosztást.Milyen programot használjak ,vagy frissítsek?A tabletet 2014.04.24.-én vettem. -
samsuung
csendes tag
Sziasztok.Milyen sim kártya foglalata van?Lehet egyszerre rádiót hallgatni és internetezni egyszerre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Stellar Blade
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest